Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2012 17:52 - ИСТИНАТА ГОЛАТА ИСТИНА дори със стара дата и сега се продължава в същия дух,браво
Автор: sekirata Категория: Други   
Прочетен: 933 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 31.07.2020 14:51


image 



Здравейте, приятели и недоброжелатели! Вчера разбрах една истина,реалност,която няма нищо общо с демократичността в интернета ни, с широките сърца на българина, с трудолюбието му, с честността,с любовта му към всичко красиво. Една истина,която не мога да приема доста време,както и разголените неприлични аватари не само в този сайт и защо само аватари?! Питам се нарочно ли е това, разбира се от болни хора и тинейджъри? Може разбира се, всичко може, докато има анонимност не само в интернета! Та какво за мене,ясно ми стана, разбрах...кои са тези хора и човеци ли са ,които държат толкова много да ме заболи! Малко ли беше и е проблема с Полина и брат и - Моето семейство. Що за същества сте, що за мозък имате, Вие тези някои?! Чудя се, защо се чудя, нали всичко виждам и в училище,където малко ми остана,дано достискам...И там е една не само с децата. Та така, проблем бил ,че аз Анита-cekupama sekirata не трябва да правя клипове с тези имена -никове,нито с Анита,така както са ми оставили стиховете в сайта буквите ком да се четат, като ничии?! Аз трябвя да бъда анонимна,да ги помествам, да правя клипчета,но да не се знае,че са мои, да се забрави тази секира, защо ли? За да останат другите по "красиви" никове на онези хора...онези,на които преча. Ник- cefuless, esen ,Хипо,norass ,vedrin ,leif и още някои съвсем мръсни! Но секирата не, тя не, тя не трябва да съществува, всявя страх, респект....и не прилича за поетеса,каквато всъщност уж не съм била. Ами разказите ми, тях дори г-н Богданов призна и не само той. Христо Ботев -моите стихове да не би само да са борчески, къде е еротиката на Христо Ботев и еротика ли копирам от него? Гледам в училище сега конкурс за стих за Христо Ботев, както беше и с есето онази година. Правят го даскалките и хоп детето наградено и то чак от София. Възпитателно -няма що! Но идеята ми беше ,не да се оплаквам, а да ВИ заявя,че това да си изтрия ника отвсякъде, да спра да го пиша, да спра да се регистрирвам със секирата -НЯМА ДА СТАНЕ!!! Все едно да искам от Вас,на които преча да си смените имената и никовете.Само че аз нямам вашите пари, връзки, да ви спирам регистрацийте и клиповете.Ако това, което правите спрямо мен е човешко, имате много здраве и в случая секирите сте Вие,Вие сечете една нежна и чувствена душа,такава каквато Вие не можете да бъдете. Самият факт,че ми пречите и Ви преча доказва това. Другото становище,че някои не ме признават за творец-НЯ ТУК И ТАМ, където има мои неща,но и това Ви пречи, защо пък другите да ме харесват и четат. Това е унизително и срамно, не се ли срамувате?!


Имам проблеми с регистрацията с тези си никове на секира ,с това моето си име Анита-навсякъде, а за клиповете да не говорим, там всичко мое се реже-блокирано, трета страна и. т. н. Ако друг човек пусне същият мой клип от неговия си град,няма проблем,гледам го и се чудя! Кои са тези,които го правят е повече от ясно,но е гнусно, гадно и просто няма такава дума...Не искам и да я търся, тези хора ще си умрат със злобата и завистта и най вече с Простотията си!

image
image

Що за човек си,Икономов? Алкохола съвсем ти е промил мозъка!
http://www.youtube.com/watch?v=tzepgThB9TE


Преди да прочетете този ми стих-сатира,не бързайте да си правите умозаключения,че го пиша от болка,омраза към това правителство при чието управление ДЪЩЕРЯ МИ БЕ ДУХОВНО УБИТА И МАТЕРИАЛНО И ВСЯКАК ОГРАБЕНА, ДОРИ В ЧУЖБИНА НАМЕРЕНА И ТАМ...Разбира се,че това не означава ,че преките виновници са правителството на Бойко Борисов, а че са опонентите му-другите партии?!?!?!
Aз не съм политическа личност и съм към независимите! Aз съм против попфолка и чалгата, а тя беше и  е близка не само на едно правителство-бойковото,вижте останалите певици, които и сега пеят-"пеят"все още кои са им спонсорите,нямам впредвид само Цветелина Янева,Ивана,Глория! И все пак това, което се случи с дъщеря ми, стана по времето на управлението на Бойко Борисов и разцвета на чалга-порното...! И на мен ми се случиха доста неща, заболях най важното и не се знае изходът какъв ще е, също изтрита бях от всички литературни сайтове, а моят сайт, блог-форумът ми там нееднократно трит и сега даже го няма! Възстановявам , но пак и пак изтрит!? 2009 месец  февруари аз имах тук най големият блог sekirata.blog.bg  , а  и на дъщеря ми както и мой за разкази jupel.blog.bg През това време, докато бяха на власт правиха десетки мои профили в blog.bg и се гавриха с моето име и това на дъщеря ми. О,не ! В ЛИТЕРАТУРНИТЕ САЙТОВЕ НАЙ ВЕЧЕ!
В blog.bg правиха същото и със сина ми-пожарникар завършил в Симеоново,това което и Бойко Борисов е завършил,нотова не значи нищо.Напротив Невен езин от терориститена дъщерями се снимаше с политиции с Камелия от "Пайнер".

image

МОНОЛОГ НА НЕВЕН ПЕТКОВ

масажист на Пайнерки бивш,
турско куче на Камелия, глист!
Ето го и тук бил ми в приятели -ужас!

Erik
50 г., London
Виж профила

http://www.sibir.bg/index.php?page=preview&aid=265878


Ябълки разни омразни,
зелени, недозрели, умрели
в кожата своя злобливи,
интригантки, душици сиви,
чуждица ислямисти разни,
като Невен турци омразни !

image

image

"Исляма е навсякъде
запомни го , Анита ,
спри се , спри , стига рита,
що си мислите, че има България ?
Исляма е навсякъде, няма България !"

image

image

Виж бат Бойко с мене се снима
и в facebook се мъдрим двамина,
автограф ми даде, къде ще иде,
хайде, кой българин ще ми завиди?
Полина, умри , казват го всички
на майка и лошите ученички ,
казвам го и аз щом турчин не щеш ,
от онези и мен не ще се оттървеш!
Нека по полиция майчето тича,
пак турчин -Вежди ще я накара да срича
турската реч някой ден !
Що ,майче, не искаш Полина да е с мен ?


image

А Боби нима е българин чист,
приятел на Бойко, рус турчин златист ? !
Майче, ще мреш, Полина ще мре,
без работа ще останете, това е добре !
Ще ви подпалим семейството ваше,
поетесите, чалгите са кучета наши .
image
Трифонова
Между Вас и Neven Petkov.
07 ноември в 05:40 Докладвай
според теп как виждаш животаи да продължи, преди биях аз пречината,

Това ми е писал във facebook след което .... някой ми бе заключил там профила!
Ето и снимката на Невен с чалгата Камелия във facebook,където тази снимка е засекретена! 
Ками , така ли ми отмъщаваш за тогава,
когато разкрих истината за тебе и фирмата "Пайнер"?
Защо ли само твойте договори винаги се подновяваха
без никакви пречки, не само
защото си приятелка на Мария Димитрова, нали?
Не и защото си голямата певица,
което всички знаят ,че е голяяяяяяма лъжа!
А защо? Досещате се всички.

image

ЕТО И ДРУГО -

http://leif.blog.bg/
image
И случайно ли този турчин НЕВЕН ПЕТКОВ роден в Сливен е приятел с Веселин от Асеновград -осъжданият ,който пишеше с мене в блог беге и ми се закани на мене и Полина заради есен Злата ,която е родом от Кърджали и ме гони от заман време та случайно ли е ? Правеше анкети срещу мене в нета и сега мои профила менте има там от него разбира се, кой го крепи или страха от него-бил осъждан и т н !
Къде са органите на реда, къде са админите и защо ще се крещи в очите на българи като мене и дъщеря ми- исляма е велик, защо мамка мууууу ! Къде сте ,БЪЛГАРИ ?

А ето какви снимки пускаха под името и на сина ми, и в менте моите профили.  А модове .... пас!? Явно така им се нареждаше,нима?



image

image
image

Сега след свалянето на правителството на Бойко Борисов,ми се разреши да си върна блоговете?! Но гледам че пак имам неприятности и заплахи, обиди, ругатни от Маши като апостолоф-набеден астролог,всъщонсот подлога политическа и чалгарска. Знам какво ще кажете,че земята не се върти около мене и дъщеря ми,да, но нали знаете ЧЕ ПЕШКИТЕ ГЪТАТ ЦАРЯ И ЗАТОВА такива дребни риби като мен го ОТНАСЯТ, та и децата им. И Слави Трифонов пишеше,пише,плюе чалгарите, но с чичко Пайнер не се съдят, морят, карат и . т. н, ние дребните риби го отнасяме, защо ли?!  Дори ме подиграват и сега на тема,ПОКОЛЕНИЕТО МИ?! Азащо дъщеря ми в ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ е била в ТУРСКИ.....?! АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ ЗА ТУРЦИ, МАЛЦИНСТВА, ПОЛИТИЦИ, НИТО ЗА ЧАЛГАРИ, КОИТО СА КРЕПЕНИ ОТ ТЯХ И ОТ ТУРСКИ НАЙ ВЕЧЕ РАЗЛИЧНИ ФОНДАЦИИ! НЕ БЪРКАЙТЕ НАЦИОНАЛИЗМА,ПАТРИОТИЗМАМИ С РАСИЗЪМ,или просто така на някои по им изнася?! ХОДЯ НА ИЗБОРИ, ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРКА,НО КАК ГЛАСУВАМ, АЗ СИ ЗНАМ....:)

https://www.youtube.com/watch?v=XuZFWAu8CrY

image

Гордо птицата летяла,
не веднъж се бе изсмяла
на мечоци тарикати
духовно бедни и сакати.


image

Решил старият мечок да се развлича
по малки зайчета да тича,
по засукани заици
и две три ялови лисици.
Какво го бъркало героя,
задоволявал си нагона -своя,
любов и обич не признавал
и на сухо не оставал.
Но мечтаел за една птица,
една не просто гургулица,
опитал се да полети
и със нея да кръжи.
Опитал се, но за беда
видял че липсват му крила,
потърсил доктор да му присади,
макар че знаел че боли.
Не станало . Беда голяма!
Паднал в дълбока пропаст, яма.
Останал си с мечти крилати
и мераци нам познати.
Какъв е изводът сега?-
Не се бори срещу природата!


image











Тагове:   poezia,   sekirata,   anita,   avtorovo,   zavist,   prechat,   zlobzri,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5240327
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28491
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031