Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2018 14:11 - ДОКОГА ТУРСКИ ПАРТИИ У НАС,А В ТУРЦИЯ БЪЛГАРСКИ ВСЕ ОЩЕ НЯМА?!
Автор: sekirata Категория: Други   
Прочетен: 279 Коментари: 0 Гласове:
3



 imageimage

ДОСТА ВРЕМЕ НЕ СМЕ В УПРАВЛЕНИТО НА БЪЛГАРИЯ

........и аз ще допълня-
Но доста добре Ви мътим водите,
български политици, от разни партийки!
Защо,българи,защо позволявате тези, дето са ни клали и....,сега да се изкарват по умни от нас,по хитри,по силни? Да и не случайно Местан си е качил маса снимки как е убил с по един изстрел три вълка,а, познайте КАКЪВ Е АНАЛОГА?! Какво иска да ни каже.

Лютви Местан се показа И като ловец,отстреля три вълка!

Така ли, гова било новина и го сравняват с рекорда на Стефка Костадинова,но кои,кажете  кои?Пак нашите -


Всичко се купува,дори  итова какво да пишше,да качваш по сайтове и тем подобни,е,мене  не можете да ме купите нито изплашите,вече пострадах и то незаслужено,защото всеки български гражданин има прао да се жалва в странат аси, но изглежда НЯМА,ТОВА БИЛО НА ПРИКАЗКИ ЧЕ ИМА ПРАВА! Защо на турци,цигани,всяккави се разрешава дори да се жалват от България навън, а българин не може една молба в прокуратурата да пусне и то срещу някой шеф,веднага се хвърля в коша и ти си чакай за отговнор,като отзвук,те разкарват по полиции,защото и на тях прокуратурата нарежда, а в съда можеш да си лъжеш колкото искаш нищо че се кълнеш че ще кажеш истината стига да си представител да речем на някоя като тези организации-"Закрила" на детето", социално подпомагане,Център за обществена подкрепа, разни частни съмнителни клиники и обикновенои болници ,клиники,които зависятх от парите и спонсорирането познайте на кои и какви ги вършат там с хората.

Анкара: Ние спряхме турски поток, не Русия.
Цитирам Местан."Всички значими решения се взимат с участието на ДПС" Но защо ли, та ни го набива и в главите?! Защо все още са в парламента тези..., та нима в Турция са допуснати български политици и партии там да се разнасят и да решават как да живеят турците?! Защото определено турците и още.....решават у нас как да живеят българите и докога! Имало нужда от нова формула на властта, ще каже господинът Местан,та той ли открива топлата вода? Повече от ясно е, че нашите политици са некадърни и се водят за носа, не са единни и тогава такива като Местан и други чужди изпъкват и се възползват, ама питам къде е народа, къде, драги, защо търпи?! Зеленогорски ще рече,че Местан е притеснен от новота спорзумение на властта. Може и да има нещо вярно, но Местан знае, че ще продължават да ни притискат, докато нашите политици-съд, прокуратура, полиция....НЕ СА НАШИ! НЕ СА С НАРОДА СИ! Докато главите на нашите....са кухи канчета, празни тенджери люлеещи се на пуйчи вратлета! Цветанов и Местан имат една мечта...може, но кажете ми какво прави там Местан и тази партия ДПС, ЗАЩО, ЗАЩООООО?! Както и аналогично - Не са поискали нашите управници, не са спряли всякаква
корупция, наркопласьори,сутеньори,крадци.....могат го, от раз, но ЗАЩО, ТА НАЛИ ТЕ СЕ ГУШАТ ОТ ТОВА,ТЕ СА ЗАД ТОВА, А ТОВА ГО ЗНАЯТ И ДЕЙСТВАТ НЕ САМО ТАКИВА, КАТО ДОГАН И  И МЕСТАН!

И така, пак цитирам-

"Година и половина, НЕ СМЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!"- ЩЕ КАЖЕ МЕСТАН ПРЕД БТВ,
но духът на ДПС витае в управлението, ние сме достатъчно силни, не сме маниакални!"
Е, това се казва самоувереност, ама защо ли,
повече от ясно е ?!
Защото знае, знаят, че сме "слаба ракия",
аз ще го кажа -ДУПЕДАВЦИ!
Като котка с мишка си играят с нашите управници не само турците, от там си играят и с народа ни, да, и с мене. Знаете ли колко пъти съм разкарвана тук и там по инстанции за едното нищо и то българи го правят с мене, не турци. Българи същите такива като тези, дето предадоха Васил Левски, Христо Ботев, Капитан Петко Войвода поболиха и умориха, Н.Й.Вапцаров-онези двете чавки Елисаветка и Габето! ЗАЩО,НАРОДЕ?! Толкова ли сме слаба ракия,както викат турците?!

ЕС поднови преговорите си за членство с Турция, хайде пак исляма хитрува, а християнина подгъзува! И Давутоглу що дошел у нас,ми щото има кой да го допусне,що не иде в Русия,на границата си още ще го овъглят! Екатерина Захариева се чувствала готова за правосъден министъри веднага пак българин ще изтъкне,че имала "страхотни отношения" с Плевнелиев.Защо за Доган и Местан турците не пишат какви "отношения " имат не само с турци и туркини,ами и с българи и българки?! Разбира се че това е конкуренцията,този,тази която се е гласила за мястото правосъден министър пък не е станало,но да не се кахъри.Те си играят игричките и нашите, и вашите и с нас и без нас така че може и някой от нас тук пишещите се в блог беге да се окаже някакъв министър ЕДИН ДЕН!



Тагове:   ot interneta,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5313456
Постинги: 6086
Коментари: 3244
Гласове: 28827
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930