Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2017 19:50 - Какво участие и връзка имат висшето езическо божество Дионисус и страшният Сатана във процесите по Възкресението на Исус!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2106 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 21.04.2017 14:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Когато репресивният орган на заговорниците срещу Българите – Светата инквизиция на Църквата на юдео–византийската псевдо–Исусова анти–Българска полицейска репресивна и геноцидна дезинформационна доктрина Християнство,съставен от изродени българо–юдеи – византийци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,подгони от 6 в.сл.Хр. насам перманентно свирепо и яростно по целия свят своите кръвни родственици–читавите праведни и святи генетични потомци  на Исус и Мария Магдалена – Българите,и ги подложи на геноцидно унищожение и тотална информационна цензура,едно от най–сигурните и надеждни места за скриване, съхранение и пренос на сакралната Българска родова и историческа памет бе на най–видните институционални места на християнската религия и лъже–Исусово учение.
Посветените Български жреци зашифроваха преследваната,унищожавана и цензурирана информация с инструментариумът на  Свещения шифър  и я имплантираха на всички всевъзможни скрити и най–вече явни и демонстративно показни места от всички сфери на човешкия живот,и най–вече и най–предизвикателно в лоното на сакралитета и светая–светих на геноцидаторите и цензурите им – във фундамента,конструкцията, надстройката и построението на религията Християнство.
Сега ще ви демонстрираме два христоматийно образцови нагледни документа за това висше конспиративно жреческо изкуство на Българите. 

Потопете се в завладяващата магия на разтърсващото величаво християнско Възкресително хваление от Братския хор на Свети Успенско – Почаевския манастир в Русия – Воскресение Христово видевше,защото истината и секретната информация, имплантирани в християнската историография,документалистика ши митология,достигат най–лесно до хората чрез песенните хваления,защото действа максимата който пее зло не мисли и не може да лъже!   
 
МАКСИМА=
К ИС МАМА=Кан (Жреци) на Иса и МаМа=Кан (Жреци) на Иса и Мария Магдалена
основен принцип в живота,ръководно правило,мъдра мисъл изразена в кратко изречение,които са съставени по правилата на Свещения шифър от Българските шифровчици от феноменната жреческа потомствена династия Дуло на Исус и Мария Магдалена и насочват винаги към Тях,като носят и съхраняват сакралната Българска родова Божествена памет  
 
ОСНОВЕН ПРИНЦИП=ПРИНЦИП от Бог Иса  
 
МЪДРА МИСЪЛ
от=МИСЪЛ от МЪДРА=МИСЪЛ от Мадара



Воскресение Христово видевше
Братский хор Свято – Успенской Почаевской лавры

Иконата на Спасителят Вседържител е от иконописецът Андрей Рубльов
Москва, Государственная Третьяковская Галерея


Воскресение Христово видевше

Воскресе́ние Христо́во ви́девше,
поклони́мся Свято́му Го́споду Иису́су,
еди́ному безгре́шному.
Кресту́ твоему́ покланя́емся,Христе́, 
и Свято́е Воскресе́ние твое́ пое́мъ и сла́вимъ,
ты бо еси́ Богъ нашъ,
ра́зве тебе́ ино́го не зна́емъ,
и́мя твое́ имену́емъ.
Прииди́те вси ве́рнии,
поклони́мся Свято́му Христо́ву Воскресе́нию,
се бо прии́де Кресто́мъ ра́дость всему́ ми́ру.
Всегда́ благословя́ще Го́спода,
пое́мъ Воскре́сение его́,
распя́тие бо претерпе́въ,
сме́ртию сме́рть разруши́.  
 
 
Воскресение Христо́во ви́девше (гръц. Ἀνάστασιν Χριστοῦ θεασάμενοι — ( Видялите  Възскресението Христово) — е православно песнопение в съвременната Богослужебна практика на Руската православна църква.
Химнът е на Църковнославянски език и се изпълнява така,както са го съставили Българските му автори – Просветители,Покръстители и Духовни водачи и обгрижвачи на всички т.нар. "славянски" племена,които всичките до едно,включително и руското племе, са тракийски племена.
Българското авторство и произход на Църковнославянския език е документиран автентично и архивиран на най–видното место,невидимо за цензурата – в името на езика!  

ЦЪРКОВНО СЛАВЯНСКИ ЕЗИК=ЕЗИК
на Кан (Жреци) на Царя Бог Исус Балк (Българина)

ЦЪРКОВНО СЛАВЯНСКИ ЕЗИК=ЕЗИК
на Балки (Българи),Кан (Жреци) и Царе на Бог Исус – 
език на Българските Канове  и Царе (кан–цери,кансери,кайсери – императори ) на Българският Господ Бог Отец Исус,Цар на царете и Господар на господарите!  

Така най–видното место невидимо от цензурата,името на църковно–славянският език,(за който ние независимите Български исторически изследователи от вече повече от четвърт век доказваме,че е изконен Български жречески език) прокламира и декларира с легализирани документи,че той е изконен Български език! 
 
 
НА НАЙ–ВИДНО МЕСТО СА=Исус и Богиня Мат Диана 
 
НЕВИДИМИ ОТ ЦЕНЗУРА=
Богиня Матара Диана и Изус 
 

Разсекретяваме и документа,вложен в името на православното песнопение–хваление,чудната древно–Българска дума видевше .
Тази дума я обесняват първосигнално и логически аргументирано в познатия десакрализиран травиален етимоложски стил като виждане,виждащи,гледане, гледащи,видялите и др.подобни значения от този смисъл,като конкретно в този тържествен химн думата указва хората,които са видели,гледали,или присъствали на Възкресението на Исус Христос. 
Дешифрирането на сакралната семантика на думата ще ни разкрие кои са главните персонажи на Възкресението на Исус:
 
ВИДЕВШИ=ВИ ДЕ В ШИ=В ДИЕ В ИШ=Богиня Диана и Бог Ешуа
документ,потвърждаващ разкритията ни от серията ни Великденски статии,че главните субекти и обекти на Възкресението на Исус преди 2000 години в Ямбол са Боговете Творци и Демиурзи– подложилият се по Негово желание на този мъчителен екстремален експеримент Господ Бог Отец Исус в новоепохалното му аватарно проявление като Исус Христос,и провеждащата спасителната възкресителна операция Велика Богиня Майка Диана в нейното аватарно проявление като Мария Магдалена. 

Нека сега да отидем и с най–голямо уважение към авторитета на Българските етимолози,както и към руските,откъдето сме взели енциклопедийната справка за тази песен,да ги попитаме за това което те са писали,че Възкресение е Ἀνάστασιν (Анастасин) и откъде е взета тази свещена дума,като умишлено наблегнахме уж случайно на формулировката свещена дума,значението на който възлов категориен израз разсекретяваме за вас,преди да го разкрием на учените–етимолози,назначени на тия възлови места от заговорниците срещу Българите и Инквизицията за да крият точно свещения генезис не само на този израз,но и на всички думи и изрази на Свещения Български Божи Сътворенчески език и на всички други човешки езици,всички до един производни от Свещената Божия именна и титулна Матрица на Свещения Български език чрез инструментариумът на Свещения шифър...  

СВЕЩЕНИ ДУМИ=СВЕШТЕНИ ДУМИ=ДУМИ от/на Богиня Диана и Исуш 

СВЕЩЕНИ ДУМИ=СВЕШТЕНИ ДУМИ=ДУМИ
от ВЕШИСТЕНА=ДУМИ от БЕЗИСТЕНА
думи съставени от Боговете Демиурзи на Първосвещения Божи храм и Команден център на Време–пространствения континиум Безистена в Първопрестолния сътворенчески Божи град Ямбол,перманентно Тяхно местообиталище във все още невидимото Тяхно измерение  

СВЕЩЕНИ ДУМИ=СВЕШТЕНИ ДУМИ
от/за=от/за Исуш и Богиня Мат Диана

СВЕЩЕНИ ДУМИ И ИЗРАЗИ от/за=от/за Зрези (Жреци) на Исуш и Богиня Мат Диана
Българските феноменни жреци на Боговете Демиурзи,съставящи всички свещени думи и изрази на Българския Сътворенчески език и на всички човешки езици 

МАТРИЦА=МАТРИТСА=Матара Диана и Иса

МАТРИЦА ОТ ИМЕНАТА
на=МАТРИТСА ОТ ИМЕНАТА на=ОТ ИМЕНАТА на Иса и Матара Диана 

Та питаме ние руските учени–етимолози,откъде е взета тази свещена дума,и те бодро и с целият им академичен съветско–руско–византиоложки авторитет веднага ни отговорят поучително и настойнически – покровителствено,както му отива на велико–руски имперски академични апологети,че тази дума е взета от съкровищницата на световната култура и цивилизация – гръцкатта древна култура и език и тази дума означавала Възкресение! 

Ние се съгласяваме с тях и наивно ги питаме,защо на гръцки Възкресение е Аνάστασιν, а не някаква каквато и друга да е дума и звукова комбинация и какъв е семантичният ѝ генезис и корен?
Руските учени византио – и гръкопоклоници на древното гръцко "културно и цивилизационно величие",от което кой знае защо сега няма и помен сред съвременните гърци,(а ние знаем защо – защото няма абсолютно никаква древно–гръцка култура,тъй като гърците са абсолютно безкултурно изродено тракийско племе,окрали на 100 % Българската територия,население,култура и цивилизация) чийто генезис е юдео= данайски (сиреч нашественическо–пиратски и грабителски на Българска земя,население и култура и цивилизация),пак назидателно и авторитетно,но вече доста подозрително,ни викат да питаме гръцките етимолози,което упражнение ние и без техния съвет щяхме да направим.

Отиваме ние и още по наивно ги питаме гръцките етимолози,като се правим прегърбени и наведени на будали и умрели лисици,каквито те ни смятат че сме,какво означава думата Аνάστασιν.
Усмихват ни се по византийски те и ни викат снизходително–покровителствено,че Аνάστασιν означава Възкресение.
– Браво! –  викаме ние,и пак простовато–наивистично ги питаме защо точно думата Ἀνάστασιν е избрана или съставена от техните велики деди,културтрегери и цивилизатори,да означава Възкресение?
– Ами защото,умно ни поучават те,Възкресение на гръцки е Аνάστασιν ,и означава,че е възкръснал някой! 
– Исус Христос,нали?–уточняваме ние,и те кимат с глава  на гръцки за "да" наверно. 
– Че то тогава тази дума за Възкресение на гръцки – питаме пак ние наивно,не трябва ли да идва от неговото име или нещо свързано с него?
Почнаха да ни мерят под вежди с подозрителен поглед гърците,обаче нали сме обявили пред хората,че ще ги питаме за тази дума,щат–нещат ни отговарят,че няма такова нещо! 
– Нали този акт на Възкресението на Исус Христос е най – висшето тайнство и фундаментална сакрална доктрина на християнството,върху която се носи и крепи цялата вяра на християните вече 2000 години без видимото Му присъствие? – караме ние по канона,и минаваме тънко на логическа езотерична вълна – как тъй християнските автори–аплогети и сторожници на догмата няма да съставят думата за този Божествен акт по името му или по близки с него свещени значения

Направиха се на разсеяни гръцките учени и въртят – сучат по езуитски и само това повтарят като развалена грамофонна плоча,че Възкресение е на гръцки Аνάστασιν, защото думата Аνάστασιν означавачавала на гръцки точно Възкресение,а Аνάστασιν е Възкресение,защото Възкресение е било Аνάστασιν!
Дето казваме покерджиите "желязна или бетон–арме карта" – сиреч непоклатима логика!  
 
РАЗВАЛЕНА ГРАМОФОННА ПЛОЧА=
ПЛОЧА
(информационен носител) на Българи от Бог Иза и Мария
феноменни изродени или обезпаметени за миналото си Българи от Божието родословие

Един от гръцките учени се обади,че Аνάστασιν буквално означавала още и възстановен или възставане,обаче млъкна с болезнено изражение на физиономията,защото явно го сритаха под масата да мълчи,за да не се налага да дават същите наивистични смешни етимоложки опростачени десакрализирани обяснение и да не се заровим ние да изследваме и тия категорийни думи,което пък ние направихме по–нататък в хода на дешифрирането на сакралната дума.

– Абе да не би тогава тази дума Аνάστασιν да е по името на най–голямото езическо божество Дионисус,че нещо много рима и мелодична ритмичност има между тия две имена,каквато поразителна прилика има и между Възкресението на Исус и езическите древни възкресителни митологични практики от памтивека на това върховно "тракийско" божество Дионисус? – се правим ние ептен на хамави и улави,и лукавите юдео–гръцки византийски усмивчици и маските на ехидните им скъпоплатени фалшификаторски академични физиономии приемат смръзяващо – страшен вид! 

 – А – а – а ! Сакън ! – викат гръцките учени на гръцки език този турцизъм,който като всички т.нар."турцизми" е сакрален херметичен жречески Българизъм,информационен носител на свещена информация за Българските Богове,и ни гледат вече по съвсем друг начин,по кръвнишки.
– Не Богохулствайте така с такива скверни думи,че Господ гледа отгоре и има анатема за такива работи не по канона!

САКЪН=
КАН СЪ=Кан (Жрец) на Иса  –
не бива, по никой начин, в никакъв случай; да не си посмял!– турцизъм. 
 
ТУРЦИЗМИ=ТУРТСИЗМИ=Исуз и Матара Диана 

– Пу,пу–анатема!–оплюха ни след сакъна гръцките опопочнени учени и почнаха да се кръстят,като извадиха и голям кръст и го насочиха срещу нас като меч в изпълнение на обредния ритул "Гонене на Сатана",без да си имат и на понятие,че ние сме от гена на Сатана,който ген е Свещеният Ген на Боговете Демиурзи,на Които един от най–плашещите гузните съвести и псевдо–Исусовите анти–Български нисши душици образ,е синкретичният им образ на Сатана!   

image

САТАНА=Иса и Диана

ГОНЕНЕ НА САТАНА=
Гена на Иса и Диана
перманентното преследване и геноцид от заговорниците срещу Българите на свещения Божи Български ген,който страшен дълговековен процес вече свърши! 

И още инфо за истинските Прототипи на Сатана вижте в  

Ужас!Идва 666!666 ще ни погуби!Спасявайте се! Идва 666 ! Най–после 666 идва!Ура-а-а!666 идва! 666 ще ни спаси!



AC/DC - Thunderstruck

Като видяха истинския образ на Сатана,святите деца на Които гръците вече 1500 години гонят и избиват в перманентен геноцид,а Българските барди от АС/DC ги подпукаха с китарите и светещите им рога,гръцките учено–попи дето ни анатемосваха и се канеха да ни качат пак на кръста както милиони досега качени от тях святи и праведни Българи,се разпищяха ужасени и едва сварихме преди да се разбягат,да се изплюем с отврат и презрение и ние връз тях,не защото такива клетви и анатеми нас не ни хващат,ами да се изкефим да им плюем в физиономо–мутрите реципрочно! 
 
ФИЗИОНОМИОМУТРИ
от=от Иза и Богиня Мат Мария
дефиниране на недостойни люде,позорящи и сквернящи имената и образите Божии,които носят наследствено от Тях в безчестие  
 
Сега се връщаме да ви разсекретим на вас тайната на прекрасната Българска анаграмна комбинация за означаване на Възкресение на гръцки език,който език е създаден от Посветените Българи по инструментариума на Свещения шифър да служи като неприкосновена лингва–съкровищница и информационен масив за съхранение и пренос на тъй перманентно и упорито преследваната и цензурирана от юдео–гърците и заговорниците срещу Българите сакрална Българска родова памет! 
 
И ето как наистина с елементарна елегантна анаграмна техника Българите са съставили тази висша категорийна дума и понятие по името на висшето т.нар."тракийско божество" Дионисус !

Аνάστασιν=АНАСТАСИН=ТИАННАСАС=ДИАНАСАС=Дионисус 

 

И оттука нататък вече ви е позната следващата анаграмна заврънтулка,която от това страховито и вечно пияно древно–тракийско езическо божество,ни води право в обятията на Българските Богове Демиурзи,чийто синкретичен сдвоен образ е Дионисус! 
 
ДИОНИСУС=ДИОН ИСУС=Диана и Исус  –

или по цялата семантична линия на деанаграмирането на сакралната дума ето така – 
 

Аνάστασιν=АНАСТАСИН=ТИАННАСАС=ДИАНАСАС=ДИОНИСУС=ДИОН ИСУС=Диана и Исус 
сакралният семантичен анализ на тази свещена дума ни документира,че тя е съставена по първоразрядните култови имена на Вездесъщите Български Богове Демиурзи,Главни субекти и Персонажи на Възкрезителните процеси и създатели на световете и мирозданието,Които се явиха на своите генетични феноменни деца–Българите,през 30 г.н.е. в Ямбол в аватарните си образи на Исус Христос и Мария Магдалена и като демонстрираха,че те са Възкресителните оператори,положиха чрез трите си деца Синтия,Павел и Петър,началото на новоепохалната генерация на Дуло,от която сме ние и всички вие,които се познаете и пожелаете да получите Бащиното и Майчиното ни наследство,чието първоначално промоционално ниво са Безмъртието и Вечния живот с Вечна младост в несънувани дори свръхестествени феноменни практики !  

БЕЗСМЪРТИ=Богиня Матара и Исуз 

ВЕЧЕН ЖИВОТ
с=с Бог Ежуш и Богиня Диана  

ВЕЧНА МЛАДОСТ за=ВЕТШНА МЛАДОСТ за=за Дуло от Исуш и Богиня Мат Диана
Безсмъртен Вечен живот в режим на Вечна младост за позналите се и поклонилите се на Българските Богове и на Техните пълномощници на Земята–Българите от Всемирното Бяло Братство от праведните им и святи потомци от Техния феноменен род Дуло! 


Какви прекрасни екстри и промоции са ни приготвили за нас Исус и Мария,нали!Сега,в днешно скорошно време и завинаги и тука – на Земята!


Затова е и постът ни 

Сакралната тайна на Свети Николай Чудотворец и неговият баща Цар Авитохол и защо се яде печен шаран!
bezistena.blog.bg/history/2014/12/06/sakralnata-taina-na-sveti-nikolai-chudotvorec-i-negoviiat-ba.1320405

с тези видео–файлове какви ще бъдем във Вечната си младост,както и конкретни практически рецепти за Вечния живот в поста ни ––

Извънземните ни разкриват как да мултиплицираме ефекта на укрепване на имунната ни система със свръхмощният катализатор от тяхната лабораторията
bezistena.blog.bg/history/2016/09/03/izvynzemnite-ni-razkrivat-kak-da-multiplicirame-efekta-na-uk.1474289  

–– придружени с култовото песенно послание от Тях на тази тема!



Alphaville - Forever Young 

–– придружени с култовото песенно послание от Тях на тази тема!


И ето какъв безусловен тоталитарен режим на живот са ни приготвили Боговете ни!

ЖИВОТ В РЕЖИМ на=на Бог Ежуж и Богиня Матара
този режим на Българските Богове се нарича Диктатура.

Тотална и безусловна безалтернативна Диктатура на
Любовта по изричните Божии закони на Всемирната
Любов,Братство и Мир за всички без изключение,които
желаят да имат дори само една следваща глътка вода,
още една глътка въздух и един миг живот още!





И ще добавим на края на нашето Възкресително разследване още и какво означават съпридружителните процеси и думи на Аνάστασιν,които са дефинирани като "буквално означаващи възстановен или възставане",както и ще обясним защо писахме върховното "тракийско" божество Дионисус в кавички.

ВЪЗСТАНОВЕНИ от=от Бог Исуз и Богиня Диана  

ВЪЗСТАВАНЕ
подбуждано от=подбуждано от Бог Исуз и Богиня Диана
ето защо го сритаха единия от гръцките професори етимолози– да не разкрием и тези поредни Български сакрални кодировки!

А относно това защо писахме върховното "тракийско" божество Дионисус в кавички.
Ами защото в редица наши документирани статии доказахме,че божеството Дионисус е синкретизираният от най–дълбока древност конспиративен херметичен жречески образ на Българските Богове Демиурзи Исус и Богиня Диана,които са тракийски Богове само по географски териториален признак,а по Сътворенчески Божествен ген са Българи, затова Дионисус е Българско божество или по точно Дионисус са Българските Богове Демиурзи Исус и Диана.   

ДЕМИУРЗИ=Иза и Мадара 

И отново ви декларираме,че наистина всички тракийски прлемена нямат нищо общо по генезис с Българите и че всички древни тракийски племена са безписмени, безпросветни и безкултурни,без капка Сътворенчески Божествен естествен феноменен ген и интелект,а само представителите на племенната им жреческо – царска аристокрация и елит са високо интелектуални феномени – факт,който официалните казионни учени категорично твърдят!
Което е верно и с което се съгласяваме на 100 % ,като само добавяме това,което гузно и старателно пропускат да кажат Българските историци от анти–Българската историческа школа на родопредателя Златарски,че тази висша Божествена аристократична жреческа каста на тракийските племена,която е творецът на цялата древна "тракийска" духовна и материална култура и цивилизация и са култиваторите, очовековечителите и цивилизаторите на тракийските нисши племена,са Българите.

Българите,които са жреците – Божиите генетични феноменни деца,родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание,очовековечителите и култиваторите на синтетичните човекоподобни биороботи–андроиди,съставящи всички тракийски племена,с които Българите населяват цялата Земя,и които са произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание,с характеристиките и параметрите на които ние ви запознахме в постингите ни    Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2    


И защото с този пост сътворихме с вас и за вас поредния просветителско–поклонически параклис с тия нови свещени словесни икони,ще поставим в параклиса и иконата от клипа на Исус Спасителят Вседържител,която е от иконописецът Андрей Рубльов–задължително феноменен Българин от фамилията на Исус и Мария Магдалена,като разсекретяваме за пореден път кои са авторите и субектите на християнските икони: 
 
ИКОНА=КОАНИ=КАН=Кан (Жреци)
информационен носител за Българските канове–жреци,преминали във временно небесно светейшо служение

ИКОНОПИСЕЦ=ИКОН ОПИСЕТС=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус
феноменни жречески потомци от родословието на Българските Богове Демиурзи

ИКОНОПИСЕЦ=ИКОН ОПИСЕТС=Кан (Жреци) от ПИСЕСТЕНА=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА – 
иконописците са посветени потомци от феноменната Божия жреческа гилдия от Първосвещения Божи храм и Команден център на Време–пространствения континиум Безистена в Първопрестолния и перманентен сътворенчески Божи град Ямбол, херметизиран временно в Древно–Българските жречески митологични зашифровки (фалшифицирани като древно – гръцки,от които гърците и бъкел не разбират от имплантираната в тях сакрална информация) като Олямб,Олимб,Олимп. 

ИКОНОСТАС=КАН ДИО СОС=Кан (Жреци) на Диана и Исус=Кан (Жреци) на Дионисус – 
изложбена стена и рекламно пано в храмовете на святите и праведни генетични жречески потомци на Българските Богове с ранг и статут на свръхестествени Светии,временно в невидимото Божие измерение   
 
Ето за информация и просвещение на християните и най–вече на най–религиозните и най–безБожните от тях – юдео=данайо=гърците,които се кланят и кръстят на непознатия за тях Исус в гузен суеверен религиозен страх на безбройните параклиси из селата и градовете в Гърция,които са буквално по на десетина метра един от друг,каква е истинската сакрална етимоложка стойност и значение на думата и понятието параклис...

А – а – а,знаем,знаем,ние знаем,какво ознацава параклис – викат всезнаещите гърци, параклис (от гръцки Παρεκκλήσ ) ознацава „за църква“,от насата гръска дума Παρεκκλήo – „утешение“,и е малък християнски храм,място за преклонение,за цастно богослужение, както го писе във всицки енциклопедии по света! – мазнят назидателно и догматично вичко знаещите и нищо не разбиращите гръци от истинското Исусово учение и от величавата Българска сакрална история,които ги откраднаха от нас.  

Въоще няма да се бъзикаме академично с тях и ги правим на посмешище,каквито са в действителност,и да ги питаме този Бог Христос,на който се кланят в свещено и невиновно наследствено невежие,онаследили изродената генетика на предците си и в грях и виновност развиващи я,толкова ли си няма Той имена,че да кръстят светая му светих и место за покланение на някое от Неговите имена,ами ще кръщават най–универсалните Му и многобройни храмове с безличното и свръхнеуважително към Него травиално безсакрално понатие "за църква",ами директно ще разсекретим сакралната информация в името на Божиите храмове параклиси,за да знаят на Кой Бог се кланят и започнат още по–усърдно не само да му се кланят,ами да лазят в прахта пред нозете му и пред свещения му Български народ,за да им ходатайстваме пред Него,и не само да лазят и се кланят,ами да започнат да живеят беусловно по неговите закони и правила!  

ПАРАКЛИС=
ИС ПАЛКАР=Иса Балкар= Иса Балкария – Исус Бълкарина !
 
А сега юдео–гърци и всякакви други християни,както и вие безБожници,които съвсем скоро ще станете отчаяни и фанатични викащи и молещи поклоници на Българския Бог Господ Отец Исус,идете до най–близкия му параклис и питайте коленопреклонно Бога верно ли е това дето ви разправяме и ви просвещаваме!
Да не забравите да се питате и Дева Мария,Която е Мария Магдалена,вВеликата Богиня Майка Диана,и Която е винаги с Него и Двамата дават утешението на всички Души!   

ДЕВА МАРИЯ=Богиня Мадара=Богиня Диана Мария  

УТЕШЕНИЕ=
ИШУ ТЕЕНЕ=Ишу и Диана – Исус и Богиня Диана  

ДУШИ=
ДИ ШУ=Диана и Ешуа 

За пореден път ще разсекретим и кои са Господарите на невидимото Божие измерение,за да знаете как да ги търсите при идващите епохални епични събития!

НЕВИДИМОТО БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ
на=на Бог Изуж и Богиня Диана Мат Мария   
 
Невидимото Божие измерение,което с всеки следващ Техен постинг в нашия Техен блог става все по –  не само осезаемо,а и все по– видимо!  
 
екип на bezistena и Субектите и Обектите на Възкресението,този път като творческия тандем и колектив под името Сатана  
ИСД с Любов и песен!




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
20.04.2017 19:51
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674478
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44102
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!