Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2012 10:46 - И ПАК ВЪВ FACEBOOK -Ревнивец от Фейсбук преби момиче
Автор: sekirata Категория: Изкуство   
Прочетен: 1087 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 02.09.2012 01:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Тийнейджър от Сандански би жестоко на улицата момиче, с което се сприятелил във Фейсбук. Случката е станала посред бял ден в центъра на града, пред голям брой свидетели.

17-годишната Десислава Димитрова се разхождала с приятеля си Асен, пише struma. Изневиделица се появил 19-годишен абитуриент от местната Професионална техническа гимназия. Младежът се приближил към двойката в гръб и с всичка сила ударил с юмрук нищо неподозиращото момиче. От внезапната силна болка девойката се свлякла на земята, а приятелят Асен нямал време изобщо да реагира. Свидетели подали сигнал на телефон 112 и само за броени минути на мястото на инцидента пристигнали две патрулки и линейка. Десислава била закарана в Спешен център, където била прегледана и се установило, че няма сериозни наранявания. По-късно обаче момичето признало в училище, че трудно се движи и че болките от ударите с юмрук още я притесняват.

Тримата младежи са били разпитвани в полицията в продължение на часове. Най-вероятно нападателят ще бъде съден по Указа за борба с дребното или едрото хулиганство. Ако “подвигът” му бъде квалифициран като дребно хулиганство, го очакват 15 дни в ареста или глоба до 500 лева. Във втория случай наказанията са значително по-сериозни: до 5 години затвор и до 10 000 лева глоба.

Много е възможно агресията на бияча да е била предизвикана от флирт в социалната мрежа и последвала ревност, коментират съученици на битото момиче. Директорът на Земеделската гимназия, където учи Десислава, я описва като ученолюбиво и дисциплинирано момиче. Заиграването в интернет изглежда само на пръв поглед безопасно, припомнят специалисти. Гимназистите в Сандански били шокирани от факта, че вживяването в една виртуална свалка може да доведе до подобни последици. За жалост животът показва, че негативите от подобни игри могат да бъдат още по-сериозни.

 

image Изрод изрита на улицата жена си и 2-месечното им бебе ... image    Кандидат-миска от Плевен показа „катеричката“ си във Фейсбук! ... ...
 
Най опасният сайт в интернета е фейсбук! Осъдиха момче,което е събирало подписи срещу циганите там в този явно цигански сайт, а кога ще осъдят и с какво цигани убийци на наши български деца и полицаи дори? Аз лично бях свидетел как цяла група цигани с ножове от прословутия блог с коне в стаите "Тотлебен" Сторгозия-Плевен гониха българче,че се скарало на цигане ,когато му ритало гумите на скъпата кола.Циганка бременна и в ръце с още две тичаше и кълнеше българчето-явно скъпата кола беше на баща му поне. Българчето тичаше и по мобилния викаше за полиция,забрави за колата си.Аз съм присъствала и на друго,когато турче и цигане бият българче в училище което и да е то всичко отминава незабелязано, а обратното е ужас...Бой и гонитба до домовете,полиция ,наказания ,изключване на българчето от училище. Знаят си правата и не знам дали се свеждат до там,че ТЕ МАЛЦИНСТВАТА ИЗБИРАТ НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ И ИМ СЕ УГАЖДА. Другото е заради помощите им от чужбина,които обират тяхните такива като Цар Киро, а и наши политици и силни на деня.
Та пак за фейсбука-убитата учителка от Габрово, пак във този сайт я подгонил бившият и ученик,открил де, снимките на дъщеря ми  пак от там са взети и пуснати на Глория  и Илия Загоров в страницата в гугъл и то с надпис доста простоват и злобен-Вижте каква била сега, а каква била едно време,като певица.Ами всички се меним, но злобата и завистта явно няма почивен ден!

http://www.youtube.com/watch?v=5PniFFsdSiE

http://www.youtube.com/watch?v=7CwrSHHfQj8

http://www.youtube.com/watch?v=VLRyX0w_bOU












Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5241148
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28492
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031