Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2019 11:43 - 2019г
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 620 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

2019г- изменение в духовно отношение
1.Настъпва време, когато в страните започва изменение в духовно отношение,следствие вярата и действията на хората. Това е необходичо за да се определи влиянието на антихриста и неговото господство. До сега надделяваше Христовата вяра, а сега започва изпитание на водещи политически лидери вярващи. Поставят се под въпрос династиите и монархическото им управление.Предстоят изпитания на лидерите им.Това ясно се очертава за Великобритания.
2.Русия - Многото искания на хората водят до тяхната промяна във вижданията и влиянието,което се оказва на духовното им развитие. Любовта Божия ще се постави на изпитание, с което ще се утвърдят вярващите в Исус Христос и антихристите. Голяма роля ще имат в този процес лидерите,както политически така и духовни. Следете действията на Украйна,опонент и показващ слабите места на Русия.
3.България беше християнска, но се надигат делата на антихристовите деца и ще настъпи битка,духовна. Време за последна евангелизация и определяне на вярващите и децата на антихриста.
Да бдим!!! Всяко действие на политическата сцена води до изменение,окончателно. Покаяние!!!
4. Израел да не се възвисява ,а да повярва ,защото новия месия да не ги изненада. Третия храм е момент на изпитание.Да не забравяме, че израелските племена бяха разпръснати след непослушанието на Соломон, както и Моисей не влезе в обетованат земя. Израел е кантар, а не водеща нация!!!
11:27 ч. 13.1.2019 г.


image



Тагове:   201,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Здравей, mihala. През 2019 г. се ...
21.01.2019 06:45
Здравей, mihala. През 2019 г. се очакват много интересни събития, предвид напрегантата международна обстановка. По време на астрологическата среща през декември, на която присъствах чух за очакванията от друга гледна точка. Израел трябва най-после да повярва в Исус Христос, защото го отхвърли и си изплати кармата, като около 1900 г. нямаше държава. Постепенно значението на тази държава намалява. Държат я, за да възпира арабите от отдавнашни амбиции да завладяват, защото Корана е агресивна религия.
Поздрави!
цитирай
2. mihala - Здравей,
22.01.2019 12:15
Гледните точки са различни, зависи на кой какви са интересите, но малко анализират с гласа на разума и действията по време на Христос, и действията сега. Войната в Сирия и народите,които я поддържат на коя страна са. Сега е може би време на отмерването му с делата. Всеки си търси реализация, но зависи къде и с какво.Благодаря и успех.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1652902
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив