Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2019 13:01 - В "МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ" ЖАНА БЕРГЕНДОРФ - ПЕВИЦАТА С УНИКАЛЕН ГЛАС
Автор: sekirata Категория: Музика   
Прочетен: 188 Коментари: 0 Гласове:
2



споделено в коментари отразено -

"Нямате такъв глас като Жана, тя е върха! Жана Бергендорф, ти си върха! Но много народ ти пречи и ти завижда,това не са хора, а злобни животни, дори мишлета,като Михаела Маринова! Ти си по-добрата от Михаела Маринова , но ...виждаш всичко е нагласено, интереси Яко дъни компютъра за Мишлето, това на нищо не прилича вече!  Саня е злобна ,мрази Жана и нови "капки..." обеща само да смаже Жана Бергендорф"

4Не по-голям глас от този на Жана Бергендорф, но си емишле, а Жана не слушка Саня и резултата е лош за по-голямата, по-красивата, по-можещата Жана Бергендорф! Михаела спри да пееш тъпотии погубваш се у нас и в тази фирма, виж кво сториха с Жана...от злоба и завист! Бягай! Спасявай се, докато не е станало късно".

"Моите поздравления,Гала! Ти беше най-обективната в ! ПАНЕЛА, затова и кучето Рачков те хапеше по поръчка.Имам пост в жупелблогбеге на латинец за нагласено в това шоу! Михаела Маринова -Мише, оставаш си мишлето на Саня Армутлиева! Не така! Иначе си много добра певица, но не по -голяма от Жана Бергендорф! И това хората го видяха. Не се ли срамуваш за незаслуженатата награда в "Маскираният певец". Факт е че българите не гледаме какво се и как се пее, а какви пороци има певичката, е, твоите са на мишле! Жана е върха, но заради такива като тебе и Вики Георгиева я режат! Саня обеща следващите "капки..."  с цената за първото място на Михаела Маринова?

"Михаела Маринова, мишлето на Саня Армутлиева! Не така! Иначе си много добра певица, но ЖАНА БЕРГЕНДОРФ е най-голямата! И това хората го видяха. Не се ли срамуваш ,подариха ти първото място, за да мачкат Жана?! Лош човек си,колкото и Саня!? Факт че българите не гледаме какво и как се пее, а какви пороци има певичката, е, твоите са мишле! Жана е върха, но заради такива като тебе и Вики Георгиева режат Жана Бергендорф! Вики ще се олее на Евровизията, но някой е платил тя да бъде там. Михаела , Голямо бутане ти правят, кой налива пари? Политик? Мише, яко дъни компютъра, това на нищо не прилича вече? Саня е злобна бабичка ,мрази Жана и нови капки обеща само гарванът да е първи?! Срам ме е заради теб, а Викито няма да стигне далече с тези връзки и посредственост.

Михаела Маринова -Чак пък велика! Ха, ха!Нагласена работа.Тук май само положителни коментари допускате? А защо в интернета изобщо не е качен записа и се трие на Излял е Делю хайдутин" в изпълнение на Жана Бергендорф!Ей, аман от тези връзки"

 

"Талантливата Михаела Маринова не скри радостта си от победата и сподели развълнувано: „Благодаря на всички за тази емоция. Зрителите в студиото са толкова зареждащи - пълните ми душата. Гарванът е много благодарен и щастлив. Всеки път се убеждавам, че екипът на това предаване са изключителни професионалисти и искрено им благодаря за всичко. Благодаря за вярата и поканата да участвам. Искам да използвам случая да се извиня на всички мои близки, които се налагаше толкова време да лъжа. Но имах добро оправдание – в момента записвам моя първи албум и всеки път им казвах, че отивам да записвам някоя нова песен за него.“Михаела Маринова, лошо момиче си, знаеш, че Жана Бергендорф е по-добрата от двете .

 

Ето как се радват истински на истинската победителка -

Заелата второ място Жана Бергендорф коментира: „За мен само фактът, че съм тук на тази сцена значи, че съм победител. Много благодаря на продуцентите за поканата – за мен беше едно прекрасно и истинско преживяване. Много беше готино да си под тази маска, свикваш с нея. Признавам, че беше изключително трудно да крия своето участие, най-вече от сина ми.“ Жана също започва своята музикална кариера на сцената на „X Factor“, като печели втория сезон на предаването.

ЖАНА БЕРГЕНДОРФ ! НАЙ-КРАСИВА, НАЙ-ДОБРА БЕ ТИ В "МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ"  и ИЗОБЩО  сред певичките куклички на Саня Армутлиева, тази зла и отмъстителна жена! Добре си гледат интересите двамата братя и Саня- Ще има осмо-"Като две капки вода", благодарение на Саня и спонсорите на МихаелаМаринова и Виктория Георгиева,която как може да я пускат на Евровизия да излага България?! Ами може, парите всичко могат!

Саня ,аз като вокален педагог мога със сигурност да кажа, че досега имаше само два космически гласа-Кристиян и Жана Бергендорф, но ти им разказа играта и на двата, прогони ги, разсипа ги...За пари, нали? Други да бутнеш. Но хората ти мерят капата, драга! И ако Камелия Тодорова не ти потърси сметка, където остави децата и без баща, Господ си знае работата, само Вие по-младите ще гледате.

Жана Знае как стават нещата, знае отношението на продуценти, продуцентки, колежки като Мария Илиева, а и на българите към нея след онзи "Биг брадър", но това сме ние българите!

image

На заветното второ място се класира гласовитата Жана Бергендорф, която бе в образа на Розата. Никой от журито не успя да познае нейния образ, а предположенията бяха за Роберта, Есил Дюран и Михаела Филева. Това не е вярно в интренета навсякъде пишеха-"Жана кърти". А за Михаела Маринова всичко е награсено и коментарите и изказванията, та и гласуването!

„Аз съм Розата. Аз имам бодли, но не наранявам никого. Аз искам само да направя света край мен по-красив”, заяви при представянето си най-загадъчният персонаж в шоуто.

- това е нито много висок, нито много нисък глас, но с голяма плътност. Космически глас Богу угоден!

За панела -

Най-обективна беше Гала, затова кучето Рачков я гонкаше през цялото време. Гала била с деколте голямо, а Мария на финала  с какво деколте беше,а? Защо така , а , така сте и с Жана и с такива, които НЕ ВИ БЕНДИСВАТ,А?

ОТ ИНТЕРНЕТА




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5239226
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28489
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031