Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2012 00:50 - КЪДЕ СИ, ИСТИНО?
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 507 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.01.2014 19:59


Песни мои, ученици мои......
Къде си, истино,защо те няма....?!
Остана болката в душа ми няма!

image

image

image

;image

image
image


НА ТЕБЕ,СТАРЧЕ, С ХУМОР ПОСТ,
ДАНО ДА СПРЕШ ДА СИ МИ ГОСТ!

image

Та тази снимка не съм я правила аз, да Ви е ясно,но моите постове с извадени от мен обиди писани от него за мен се трият, защо, админ?!

Стар увиснал с дрезгав ум,
злобен,завистлив,умиращ
със мечтите си ,золум
на мен прави провокиращ!
Вижда края си, беснее,
в интернета той лудее,
щото друго място няма
деменцията му голяма!
Астрология фалшива
с нея дарба имитира,
а е въздух под налягане,
не става, а мисли за лягане!
За секира той не става
и друго нещо не му става,
но напиня се и мрази,
красиво, талантливо гази
със нозе си кривокраки
куцукайки и очилати
образи са му в главата-
недостижимата-жената.
Злоба, завист го мори
и мераци два три,
а е целият потънал
в и.......затънал!
Дружки са му Mari,Sani
Зорница,Георги,Меги,Ани,
nqkakva jena...дублета,
kalin dinev....мекерета!
Няма ли да дойде края
на тези старци, аз го зная-
в реала те не се кoтират,
а в нета просто се насират!

стих на sekirata
image image

Ето  що за птичка е  и защо се вихри в нета ни,
защо го търпят-

  image Известният астролог Апостол Апостолов смята, че референдумът за АЕЦ „Белене“ е безмислено начинание

  След промените през 1989 г. се захваща професионално с астрология. Твърди, че е изготвял хороскопи дори за Саддам Хюсеин и Фидел Кастро.

- Г-н Апостолов, вашият баща е изследвал феномена Ванга по нареждане на ЦК. Какво ви разказваше той за петричката врачка?
- Ванга бе изследвана от лекарска колегия под ръководството на проф. Иван Попиванов, който по онова време беше член на ЦК. В този колектив беше включен и баща ми, който беше виден специалист по оториноларингология. Той се познаваше много добре с проф. Попиванов, те бяха състуденти. Изводите, до които стигнаха тези водещи учени на България, бяха недвусмислени и ясни: Ванга е само една неграмотна, но пък хитра и ловка
шарлатанка.

image

Ванга

- Има ли послания от Ванга, които все още да не са видели бял свят?
- Ванга беше неграмотна и не остави нищо. Какви послания, та тя не можеше да се подпише! Има и още нещо. Ванга никога нищо не е и предсказала. Звучи парадоксално, но е факт. Покажете ми поне едно документирано по някакъв начин предсказание. Няма такова! Работата е там, че тя беше усилено рекламирана от целия пропаганден апарат на БКП. Споменатият по-горе научен доклад беше потулен и на нея и се даде разрешение от най-високо място да извършва мошеническата си дейност.

- Доста сте краен…
- Ванга пълнеше касите на БКП. Как ли?! Много просто. По онова време не можеше току-така да отидеш при нея. Първо трябваше да заплатиш такса от 20 лв. в Окръжния комитет на БКП в Благоевград. Чужденците плащаха 20 долара. Чак тогава комунистическите функционери ти издаваха нещо като открит лист. След това трябваше да се заплатят още 20 лева и на самата
Ванга. Тя натрупа огромно състояние от хилядите балами, които я посещаваха. Точно толкова пари прибраха и червените мошеници.

image

Има и още нещо около митологизацията й. Ние нямаме истинска интелигенция. Нашата интелигенция се състоеше, състои се и сега, от полуинтелигенти с московско-ориенталски манталитет. Типичен пример за това е Людмила Живкова и нейното обкръжение. очно тези хорица около Людмила и самата тя са истински полуинтелигенти.

За Ванга не беше трудно да изпързаля тези баламурници и те започнаха също така да я рекламират по света и у нас. Създаде се истински мит, който всъщност е гигантски сапунен мехур.

- Как се справяхте като преводач на Тодор Живков? Той вярваше ли в хорскопите и защо по времето на соца не се говореше за посланията на звездите?
- Истината е, че аз само замествах от време на време щатните преводачи на Министерския съвет. Когато бяха болни, и зад граница. Не мога да се оплача от нищо. Само добро съм видял и от Станко Тодоров, и от Тодор Живков. Отнасяха се добре с мен. Забелязах по-късно, че всички диктатори, с които се срещнах -и Кадафи, и Саддам, бяха много грижовни към преводачите си. Спомних си латинската поговорка, която бях чул в университета: „Traditore, tradutore“. Тоест, „Преводач-предател“. Това май обяснява тяхното добро отношение към
преводачите.

Станко Тодоров нямаше като че ли чувство за хумор, но Живков имаше. И това в началото много ме изненада. Не очаквах от него да е шегаджия. Той разказваше дори на чуждестранните си гости вицове, а преводът на някои от тях ме караше да се изчервявам.

По онова време да се говори за астрология беше направо опасно. Имаше дори един астролог, когото изселиха за 4 години в Силистренско и никой не го видя повече…

- Каква ще бъде 2013 г. за България?
- През тази година две доста страшни констелации ще определят интелектуалния, моралния и икономическия живот на света. Първата констелация е тази: планетата Плутон се намира в знака на Козирога. За Плутон не знаем много, но знаем, че е планета разрушител. А пък самият зодиакален знак Козирог се управлява от планетата на злото – Сатурн. Когато тези две планети се съберат по някакъв начин, те винаги предизвикват насилствени обрати, бурни промени, опасни сблъсъци, прелом. Това влияние ще представлява заплаха за всичко и всички през тази и през следващата година. Може да се очаква всичко – от нови
природни катаклизми до големи социално-политически промени, които в никакъв случай няма да протекат плавно.

image

Апостол Апостолов

Влиянието на Плутон и Сатурн се чувства всъщност отдавна – всички видяхме какво става в арабския свят. През тази година нещата видимо ще започнат да се променят – САЩ ще губят своята водеща сила и ще бъдат измествани от Китай, Индия и Русия.

- Правили сте хороскопи на почти всички известни политици. Ще ми се да ви попитам за някои от тях. Примерно за Сергей Станишев, който дори проклехте наскоро с „ръцете да му изсъхнат“ в страницата си във Фейсбук. Защо го направихте? Какво вещаят звездите за него и партията му, която преди време нарекохте „спортнотуристически съюз, с измиращи членове“?
- Това проклятие е отправено към всички български политици, които лекомислено пилеят народната пара за безсмислени начинания. А първият български
референдум е едно точно такова безсмислено начинание. По всичко личи, че референдумът ще бъде невалиден и това безумие на левичарите ще излезе доста скъпо на всинца ни. Станишев, и това му го казах преди години публично във „Всяка неделя“, и то много преди да вземе властта, е предназначен за големи, значими неща. Той е орисан да постигне успехи. Всички видяха, че моите предсказания се сбъднаха – Станишев изкачи невероятни за българската политика висини. Не бива човек като него да се занимава с такива идиотщини, с такива обречени каузи, защото по този начин той се дисквалифицира сам. Неговата песен още не е изпята и той не бива да настройва данъкоплатците срещу себе си с разхищения на народна пара.

За Станишев и партията му бъдещето не е розово. Левичарите все така ще ни сервират тяхната постна чорбица. Те и в бъдеще ще ни досаждат с характерната й за тях душна и сива посредственост, ще ни заливат със скука, безидейност, безпътица и скандалджийски истерии…

- Симеон Сакскобургготски беше ваш клиент. Какво разкрива неговият хороскоп?
- Хороскопът на Симеон фон Мюнхаузен разкрива, че той е един роден престъпник.

Имахме шанса да се убедим в това… Скоро не ме е търсил, пък и да ме беше търсил, аз нямаше да го приема, защото от хайдук хаир никой не е видял.

- Какво казват небесните тела за политическите амбиции на Кунева?
- Не познавам Кунева, тя не ме е търсила, но това не ми пречи да се смея отстрани на нейните несръчни опити да подведе част от по-наивните българи. Виждам, че тя няма и да помирише парламента.

- Написахте книгата „Тайната на магията“, вие самият вярвате ли в нея?
- Винаги съм твърдял, че магии има само в главите на хората, които не искат или не умеят да мислят. Вече четвърт век се занимавам с езотерика, мистика, окултизъм, парапсихология, но досега не съм се сблъсквал с никакви магии. Забелязал съм, че в магии вярват само примитивните, необразованите хора. Образованите и културни западноевропейци само се смеят на тези тъпи суеверия.

- Бихте ли споделили някоя – примерно за щастие, любов или пари с нашите читатели?
- Да зарежем
магиите и всичките врели-некипели. Ето ви нещо реално: „Пари се печелят само с мислене“. Това е първото „магическо заклинание“ и то е за пари. Второ: „Уважавай, за да те уважават“. Това пък е формулата на любовта.

БАБА ВАНГА Е НЕНАДМИНАТА,"УМНИКО", А БАЩА  НИ ПРОСТО И ЗАВИЖДАШЕ,КАКТО И ТИ!
Убедена съм 1000%! Както и в това,
че той уж астрологът е ЕДНА ВЕЩИЦА в мъжки род!

И клипчето ми за една  вещица в женски род.....
http://www.youtube.com/watch?v=AifxACsftk8












Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5241378
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28493
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031