Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2013 18:36 - ОТКРАДНА И ОТ ДВЕТЕ НЕЩО, накрая себе си остави беден
Автор: sekirata Категория: Други   
Прочетен: 1725 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 20.02.2022 14:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



image

Константин и Райна

Старата любов ръжда не хваща, гласи народната мъдрост. В случая на Райна и Константин тя е повече от вярна, защото години след тяхната официална раздяла, уж бившите партньори все още поддържат горещи отношения.

Истината за нестихващата и изпепеляваща любов между Райна и Константин лъсна при последното им съвместно участие, където двамата не се свениха да се прегръщат и целуват дори, когато знаеха, че ги снимат.

Преди няколко дни светското общество бе потресено от поредния скандал с любовчията Константин, който бе заплашен с развод от съпругата си Надя. Изтормозена от вечните изневери на певеца, разплаканата жена сподели пред приятели, че възнамерява да го напусне, въпреки че в момента е бременна с второто им дете. Надя не конкретизира коя е виновницата за това трудно решение, но последните събития показа повече от ясно – това е Райна.

image

Райна и Константин

Още в края на април в пространството се промъкнаха слухове, че Райна все още е основен фактор в живота на Константин. Тогава Надя избухна за първи път и заплаши своята вечна съперница с побой, извадена от равновесие заради вечната намеса в семейния им живот. До саморазправа за щастие не се стигна, но съмненията останаха.

Така, Константин и Райна продължават да се обичат, въпреки че в живота им отдавна има нови хора, чиито чувства нараняват без да им мигне окото. Снимките от техния последен концерт са повече от ясно доказателство, което не може да бъде оборено по никакъв начин.


Лют скандал избухнал между настоящата съпруга и бившата любовница на певеца Константин преди няколко дни. Ситуацията излязла от контрол заради неуместни изказвания на Райна, които предизвикали ответните действия от страна на законната Надя.

Тон за свадата дала Райна, която неволно или не заяви на интервю, че с Коце продължават да се виждат тайно извън служебните си задължения и дори искала интимни съвети от него. Това било потвърдено и от самия Константин, който словоохотливо разказал как дава акъл на бившата си изгора.

Когато прочела за странните отношения на съпруга си, Надя изпаднала в истерия и се разпищяла с всички сили. Първоначално вдигнала скандал на неверника и поискала обяснение за действията му. Тъй като играчът не могъл да се оправдае по логичен начин, жена му се разярила окончателно и иззела личния му мобилен телефон.

Там на първо място бил записан номерът на Райна, ама не се нейното име, а с псевдонима „моето малко котенце”. По – късно, чалга певецът обяснил на приятелите си, че злоумишлено е написал именно „котенце”, а не „пиле”, защото съпругата му много бързо щяла да се усети какво става.

Когато се докопала до телефона на Райна, Надя незабавно избягала навън, като залостила вратата с ключа си. След това се обадила на съперницата и поискала лична среща за изясняване на отношенията. Райна се поуплашила и отказала да се представи, но обещала, че повече няма да прави така.

image

Константин и Надя



 




Тагове:   za koci i raina,


Гласувай:
8



1. aip55 - В светският живот
29.08.2013 20:09
Любовта тече, като бездънна каца. Колкото и да наливаш, задоволеността от интимни преживявания никога не е достатъчна. Жалко за Надя! Живеем в первезно и не-морално време, с морал окачен на закачалката. Благодаря ти за постинга, защото, който го разбере правилно, ще разбере, колко е поучителен. Поздрав Секира от мене!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5285815
Постинги: 6070
Коментари: 3244
Гласове: 28714
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930