Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2013 06:44 - КОЦИ НЯМА ДА СЕ СПРЕ С КУП ПОРОЦИ Е ! Въпреки всичко Парите не са всичко.
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 1781 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кой е за съжаление-Той разбира се!

image



image

АМИ ЗАЩО И С ПРЕСЛАВА?


Преслава и Константин отдавна имат връзка, но досега тя не пречела на личния им живот. Двамата започнали де се срещат веднага след като певицата се разделила с Петко Димитров и периодично се събирали и си тръгвали всеки в лов на собственото си щастие. Преслава била една от причините Райна да зареже мургавия певец, а сега е на път да го зареже жена му, пише skandalno.net. 

Надя е много търпелива, но напоследък споделила с няколко приятелки, че вече не издържа: „Константин е груб към мен, лъже ме непрекъснато, пие и не се прибира. Малките лъжи мога да му простя, но големите няма как. Те просто не могат да се преглътнат.”  

Чашата преляла, когато нейна приятелка засякла мъжът й Преслава да излизат от скъп хотел край София. Надя позвънила веднага на съпруга си, който я метнал, че е в Пловдив и води преговори за свой нов клип. „Знаех за връзката им, но той ме увери, че вече е минало. Странно минало, щом все още ходят по хотелите”, коментирала Надя. 

Тя все още не е простила на мъжа си и това, че той не я взе на турнето си в Лондон, а замина само с Райна. „Аз не зная от коя бивша любов да го опазвам по-напред и докога да слушам лъжи. Затова смятам да го оставя, тогава няма да има угризения да пие, да не се прибира и да тича след всяка рязвяна фуста”, казала огорчено жена му.

image

Чалга звездите Константин и Преслава са двойка и в никакъв случай не поддържат само приятелска
платонична любов!!
След официалната раздяла на Преслава с Жоро Бирмата фолк фурията се е отдала изцяло на любовта си със своя колега. Константин и хитовата изпълнителка прекарват ежедневно по няколко часа заедно и даже не крият, че са любовници. Преслава често може да бъде видяна да се вози или да шофира джипа на Коцето БМВ X6, решен в любимия й искрящ червен цвят, писа „Всеки ден“.

Любовната история между чалга звездите може да доведе до поредния ВИП развод. Съпругата на Константин – Надя, не крие разочарованието си от показната любовна авантюра на мъжа си с Преслава. Според близки до половинката на Константин,Надя се изнесла от семейното жилище.

 image

 Коцето и Преслава отдавна си другарували, но от няколко месеца любовта им се задълбочила. Измамената половинка знаела за тази връзка, но неверният съпруг й се кълнял, че всичко е приключило. Чашата преляла, когато приятелка на Надя й се обадила по телефона, че е видяла Преслава и мъжа й заедно. Надето веднага звъннала на Константин, но той я излъгал, че е извън града по бизнес дела. Това вече било прекалено и младата майка си събрала багажа.

Пред приятелки Надя е споделила, че от известно време насам Коцето бил груб към нея, лъжел я непрекъснато, пиел и не се прибирал с дни.

За любовта между Преси и Коцето проговори и техен колега от “Пайнер. Коци е заявил, че двамата с Преслава имат общи интереси и се чувстват много добре заедно, разбирали се перфектно и най-важното – не се ревнували един друг.
След раздялата на Преслава с Петко, тя имала много краткотрайни връзки, но винаги се връщала към Коцето. Съпругата на певеца Надя е много огорчена от действията на половинката си и е намислила да вземе детето със себе си. Най-много я заболяло, когато на няколко пъти техни общи познати са й се обаждали с лошата новина, че са засекли двамата влюбени в хотел близо до София.


 

Какво раздвоение, двуличие!

Константин: " Надя ме спечели с външния си вид, с харизмата и красотата си, с всичко, което е тя!"



image

Лично моето мнение е ,че Коци и Преслава са един дол дренки и биха се търпяли цял живот заедно!





Гласувай:
3



1. anin - Като се харесват толкова,
31.08.2013 11:56
Да си бъдат заедно, а не да страдат и други хора около тях!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5243880
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28497
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031