Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2016 12:07 - „ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА”,ЗЛАТНИЯТ СКУНКС Е ЗА ВАС! от мен
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 640 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 image

И ВИЕ СТЕ КОРУМПИРАНИ,
„ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА”,

ЗЛАТНИЯТ СКУНКС Е ЗА ВАС! от мен  


 „ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА”,

 ЗЛАТНИЯТ СКУНКС Е ЗА ВАС! от мен  

Изопачавате действителността,служите си със скалъпени  репортажи и грозни сцени,подрусвайки  дебелите си тромави тела, кокорейки се ши…………но! Мария Ви беше гордостта,но я оглозгахте,остана само кожа и кости, прогонихте?!  А  танцьорките Ви са под всякаква критика дори като визия.

Колко пъти Ви писах за моите проблеми,по пощата, електронно ,телефона ми затваряхте ?

Депозит искате ,така ли?! Ами не знаех,вече знам ,че И ПРИ ВАС КОЙТО СИ ПЛАТИ НА НЕГО ОБРЪЩАТЕ  ВНИМАНИЕ! Нали сте за народа,работите за народа?! Министри ми отговарят на писмата дори шаблонно,дори Омбудсман-бившият,прокуратури, съд,полиция без да им плащам,САМО  ВИЕ СТЕ НАЙ НЕДОСТИЖИМИТЕ И ЗАТОВА НЕ СЕ И УЧУДВАМ ВЕЧЕ, ДЕЧИЦА СА ВИ ПУБЛИКАТА –НЕПЪЛНОЛЕТНИ.Те няма да Ви искат пари за жива публика, да Ви пляскат на изцепките.Начинът е просташки с това гонене на жертвите по улици и учреждения! Щом бяга има други методи и средства пак публични! Питам Ви ,какво доказвате,че един кандидат президент може да счупи скъпоценният ви златен скункс, да го хвърли пред очите ви на улицата и пред очите на цяла България, а един по обикновен гражданин е длъжен да си трае и да го приеме дори с обещания,защото просто не е да речем кандидат президент?! Това е разграничение, това ли Ви е принципът и възпитателното?!

Както и за Слави Трифонов.Той отритна вашата телевизия,нова,колко е нова видяхме и на биг брадър с лансирането там на такива, като Емануела и Миглена, на милионери младоци,за които само злобата и парите са нещото в живота. Ирина, знаем кой е съпругът и  и от коя телевизия, затова я прогониха и нея от Биг Брадър,знаем и залога след Яворовото унищожение на Ицо в къщата да се остави да го „напоят”,за да спечели ли!!! Знаем и в интернета в сайта на биг брадър,който не е един що манипулации,що менте профили,тролове, фейкове ,в последствие детски есемесчета и ред нелепости! Това издание на Биг Брадър беше на децата, милионери, чалгарите и парите на продуценти и бизнесмени!

И пак за Слави Трифонов. Този репортаж който излъчихте за руските избори откъде го изровихте и пришихте  на Слави и колегите му?! Не се ли срамувате,прозрачни сте, работите ЗА КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА И ЗА МАМА ЦЕЦКА!?  По точно за парите на тази партия,които са пари на народа,крадени от народа , ТЕ Ви поддържат.Всички партийни пари са крадени от народа.  Знам, знам ,ще кажете ,че всички медии си имат спонсори, за които работят,всички предавания дори, НО ТОВА ДЕМОКРАТИЧНО ЛИ Е ,ХУМАННО ЛИ Е?! НАЛИ ВИЕ СТЕ НАЙ НЕЗАВИСИМИТЕ КРИТИКАРИ,ДЕМОКРАТИЧНИ,ХА,ХА!?  ЗА КАКВА ЖУРНАЛИСТИКА ТОГАВА ДА ГОВОРИМ,ЗА КАКВИ РЕПОРТЕРИ,ЗА КАКВИ МЕДИИ ПРИ ТОВА ДЕМОКРАТИЧНИ?!

А КОЛКО ВИ платиха  да имитирате и Тръмп?! Не може никой български политик да му полее на малкия пръст. Та чак пък Хилъри, както е тръгнала, след съпруга си сигурно трябваше да се изреждат за президенти и децата и, но се скриха много нещица за нея ,не само за в Космоса, а и американското  оръжие и ислямистите. Защо това премълчавате,защото Ви е симпатична, а Тръмп е чорлав и грозен,груб?! Дори Емануела с нейното стъклено студено око  на змия и злобата си,сребролюбието и кариеризма си,самочувствието и без покритие,  както и некадърността  е гола вода пред  лешоядката  Хилъри с поглед  на граблива птица и данни на …..! Миглена и Хилъри,еднакви погледи и мераци за власт и пари!

Мисля да спирам ,макар че знам ,че няма да се спрете с платените си поръчки.Наддаване.Който повече плати,неговата песен пеете на екрана. Герои, я ми отговорете ЗАЩО ИЗБЯГВАТЕ  НЯКОИ ОТ МАЛЦИНСТВАТА ДА РЕЧЕМ ТУРЦИТЕ,що не ви стиска да се заиграете с Местан, Доган, Кунева-еврейката ,която унищожава българчетата? Вежди Р, който го изкараха непоклатим и телевизиите уж български бълват турски сълзливи сапунки , освен със сълзи пълни със сцени на тоалет на турчин с шишето в тоалетната и ориенталски звуци от зурна, която буквално  увива и забива звука си като пирон в крехката психика на изтормозен българин?!

Спрете се,защото вече се излагате,ПРОМИТИ СТЕ И ВИЕ,ПРОДАЖНИ СТЕ!

Колкото до Референдума,много добре знаете,че ако не беше той много хора нямаше да  си направят труда да идат до урните. Че над три милиона гласували за него НЕ Е ЕДНО НИЩО и знаете,как се търсят и сега вратички да го ОСУЕТЯТ, ТЕПЪРВА ТЕАТЪРА И ЦИРКА  ТАМ ЗАПОЧВА.ЩЕ ИЗИГРАЯТ НАРОДА. Няма страх от Слави да не ги измести, а има страх от народа,който ще добие страшни права ако референдума се приеме и ТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ВСЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗНЕСАТ ПРИ ДЕЦАТА СИ В ЧУЖБИНА, КЪДЕТО СА И ПАРИТЕ ИМ ОТ НАС ЗАГРАБЕНИ.

МОЯТА РОДИНА Е МАЩЕХА ЗА МЕН И ДЕЦАТА МИ, ДЕЦАТА НИ,КОИТО ОТ ЧУДО БЯГАТ НАВЪН,

А РОДИНАТА МИ СЕ ПЪЛНИ СЪС СИФИЛИСТИЧНИ,ПРОКАЖЕНИ,ЧУМАВИ…..БОЛНИ  МЛАДИ МЪЖЕ ОТ АФГАНИСТАН,ПАКИСТАН,СИРИЯ,СЕВЕРНА АФРИКА….!

Само че българчетата навън яко блъскат и работят, а децата на нашите политици и съмнителни бизнесмени си живеят ,като симеончовци в чужбина  С ПАРИТЕ НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ-СМАЧКАН!

А ВИЕ МИ СЕ ПРАВИТЕ НА ЗАЩИТНИЦИ НА НАРОДА,ДЕМОКРАТИЧНИ СЕ ИЗКАРВАТЕ И СТЕ ХУКНАЛИ С ТОВА  ЖЪЛТО ЖИВОТИНЧЕ КАТО ЛУДИ, ТОЧНО КАТО ЛУДИ! КАК НЕ ВИ Е СРАМ,КЪДЕ СА ВИ ПАРЛИВИТЕ ТЕМИ В ПРЕДАВАНЕТО „ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА” ?

НЯМА ГИ ,ЗАЩОТО НЕ СТЕ НИКАКВИ ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА, А СТЕ СЛУГУВНИЦИ  НА ЕФИРНИТЕ ПАРАЛИИ!

А.Х.Т. sekirata cekupama

И ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМАХ ………. ТОЧНО СЛЕД ИЗБОРИТЕ,

ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ, А ЗА ……. МОЯ СИ РАБОТА!

 ЧУДОВИЩНАТА МАНИПУЛАЦИЯ В ПОЛЗА НА ЕДНИ И СЪЩИ Е ВИДНА И ЗА МАЛКО ДЕТЕ. Дори в чужбина, oт там най лесно се лъже, нали?




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5289517
Постинги: 6074
Коментари: 3244
Гласове: 28729
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930