Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2017 10:08 - ГМО И СЕТА
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 796 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image


http://www.bgfermer.bg/Article/6059312


 КОРНЕЛИЯ НИНОВА ПОИСКА  ПОИМЕННО СПИСЪКА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, ПОДКРЕПИЛИ СПОРАЗУМЕНИЕТО СЕТА!

"Там ги е изпратил народът да представляват България и кой по точно ги упълномощи да гласуват така" Ако имаме достатъчно сили в следващия парламент ще блокираме ратификацията на търговското споразумение с Канада"

СЕТА е споразумение,което отваря широко и без никакви пречки вноса на ГМО в българия-отрови за здравето и удар побългарската икономика.В споразумението липсва текст,че безопасността на един продукт,преди дабъде пуснат на пазара ще бъде тестван.Огромен внос на канадско месо -старо?
Заради паралелната съдебна система у нас ще съдят България,кои ?Всички публични услуги-образование,здравеопазване,ВИК,телекомуникации,пътища ще подлежат на либерализация,приватизация,концесия. Защо ли целият публичен сектор отива в режим на либерализация и приватизация.Правителството на Бойко Борисов не е поискало да бъдат извадени сектори,както Гермония е поискала да се извади сектор Води. Има принцип на необратимост с което ние загиваме.Ето това ни докарва ЕВРОПАТА И НАТО!



АКО ЕДИН ОРГАН У НАС РЕШИ ДА НАЛОЖИ РЕГУЛАЦИЯ ТОВА ТРЯБВА ДА МУ БЪДЕ РАЗРЕШЕНО ОТВЪН."Това е отказ от национален суверенитет" 
Ето докъде я докарахме да ни казват когато пикаме накъде да сочим струята и да ядем каквото чуждите решат,водата ни да тровят и да ни крадат! Страх,търпение и насищане организма човешки с отрови,как даразсъжодава тозинароднормално и да си търси правата,това е не само зомбиране , а болест-БОЛЕН НАРОД!
ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

 

  Попитайте таварищ Бойко Борисов и Костов,които съсипаха България,икономиката,селското стопанство и от там останаха безработни близо половин милион българи -два милиона българи напуснаха България.Натрисат ни т.н.мигранти-араби- престъпници,че са ни малко циганите! Защо  да храним ние българите,които сме на дъното във всяко отношение,ние  подложените на геноцид На Костов кой му беше министър на икономиката и кой ликвидира пенсиите?
Стига с това-"Не се дърпай ,снахо,от хорото,защото то несе играе соло"
Защо тогава повечето държави се спасяват и си защитават интересите,а ние сме СМАЗАНИ-ТОТАЛНО!?
 

 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sekirata - ТЕЗИ МИГРАНТИ СЕ ТРЕПЯТ У НАС ПОМЕЖДУ СИ ЗА КАКВО ГИ ТЪРПИМ?
19.02.2017 12:07
Германците винаги са били враг на България, защо им слугувате ,предатели?!
12:05
Меркел: Ще има тежки последствия, ако България и Гърция затворят границите!

Германският канцлер Ангела Меркел се обяви против затварянето на границите за бежанците, което би довело до тежки последствия за Европейския съюз. Тя каза още, че ще се бори за реализирането на сключеното между ЕС и Турция споразумение за спиране на бежанския поток на срещата на върха на съюза тази седмица, предадоха световните агенции, цитирани от „КРОСС“.

Ангела Меркел обясни, че срещата е свързана с това дали споразумението между ЕС и Турция може да бъде реализирано успешно и да разреши бежанската криза. Според нея другият вариант със затварянето на гръцко-българската граница бил неприемлив и с последствия за Гърция, ЕС и Шенгенската зона.

Тази кучка -мМеркел нарочно направи така тези араби да минат през цяла Европа! Що на самолет не си ги качи още тогава и да си ги прибере у тях?
цитирай
2. sekirata - В СОФИЯ, забележете пак София, по ...
11.03.2017 21:30
В СОФИЯ, забележете пак София ,
по нея чужденците съдят за България на къв хал е .
Когато Клинтън е бил в България по времето на президенството на ......двамата застанали пред прозореца и гледали хората движещи се по площада -
-Българите били гладни ,недоволни.....?
-Нали ги виждаш, Клинтън , кви са охранени ,видя ли някой слаб,клошар видя ли?

-Но по смъртност дори на децата ви сте на челните места....
-Няма такова нещо,българите си мърморят,такава нация са, но не са опасни.Виж с ромите и турците пипаме по финно.

Аз секирата това финно го наричам-България е майка на ромите и турците,мащеха за българите,които вече са малцинството в Родината си.Останаха болни хора и съвсем малко млади хора повечето с пороци и престъпници. ДЕБЕЛ ЧОВЕК НЕ ОЗНАЧАВА ЗДРАВ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5241286
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28493
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031