Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2017 12:47 - С МНОГОТОЧИЕ ЩЕ ПИША,НЯКОЛКОТО ЩЕ ОБИЖДАМ ОБИДИТЕ ПО МЕН БЕЗ МНОГОТОЧИЕ ЩОМ ВИЖДАМ!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 545 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ОТ  КР...НИ НЕ СЕ ОБИЖДАМ!

Та сега започвам на поетична вълна.
Не влизах доста време в блогбеге от туй на тези няколко им стана най добре. За няколко дни 14 посетители написах тази статия и преди да я пусна и да си сменя паролата се качиха на 200!
КА СТАВА ТЪЙ БЕ,"УМНИТЕ"?!
Ах, какви на сайта посетители -  „родители“… И пак влезнах с триста зора,Ваш е ПОЗОРА! Казвах го, казвам го и пак ще го казвам,никого не наказвам,не само защото не мога-така си мислите, но и защото не искам.Вие сте тези, които наказвате и ръждивите си сегменти смазвате. Поетеси …дрън,дрън само слухтите коя в друг сайт критикувам и тук веднага ми я представите- таслъмите, во..ща вода сте-таслаците! Провокирате ме, не мирувам, когато така ме задействате, подмолно и долно, ще Ви бракувам!
Никой не обръщал ми внимание  в този блог, пак дрън дрън ! Като сте ме качили на бодлив трън и сте ме скрили от аудиторията ви см.....ва,спестявате силите ми за пране на ризата ви ки...ва! А v…. ци разни и коч..е вон…и, b….ци с езици набраздени с чужда кръв осквернени се ширят и размахват органи закърнели,пос...и в гащ..е си за любов закопнели?! Има ка..р- болест опасна и тук вилнее накрая с една …гласна! То бяха мил..ди, то „Цезар“ Юлии, планини,морета, свинарник с пр….а! Но много е лесно с мен да се дракат,след като тук позволява им оня майчин син - ….ът! Прасето на човека квичи- прасеее, в ко..на обща мър..ва, с..е! Самодиви възкръсват от сайта друг, само секирата да дразнят-напук. Не си го слагам ама хич, защото тук просто няма ..ч, който да е мъж на място в това място герберско-гробарско –опасно!

И да премина към политика. Дояло ми се е нещо лютика,но не от сплути чушки, прогнили домати, про……яко Ви клати!В политиката и рима нема,
но едни и същи са –повтарят е..си гена!Бойко1,Бойко2,Бойко3…..до безкрай, избори най рано до май! А  после пък друг пак в таз прогресия..Къде си, Господи, наш Месия?

Спрете се Вие, л…..те тук да взимате грешни пари, хонорари за реклама на убийците на народа ни. Не искам и не позволявам някой да тъпче и моята глава с  лудости чудати само защото някой му плащал затова,както и на сайта който го търпи. Комунистите та комунистите ,по добре американци отколкото турци и ред такива НЕЛЕПОСТИ! Какви демократи сте, какви американци сте бе,Ганьовци и Донкини,какви европейци,излезнахте малко навън и се оср….?! Забравихте Родина, народ,отвън Ви плащат да драскате срещу България,уж за България, отвън ще ни учите как да живеем ние тук пък и ще ми гласувате от чужбина, барабар с турчолята от Турция. Кви са тези две партии турски у нас, новини, сапунки, турци- политици в нашата власт?!? Като сте в Турция да сте видели там българи в правителството им, да сте гледали там случайно „Под игото“ по тяхната телевизия и.т.н. Продавате си ..за ,като Анелия чалгата,турската държава и правила клиповете и ги пеела на турски не само там, но и у нас! Каракачанка била, не ,горката, не е сама! Отв… душа! И на Глото  сърбинът за момичето  и лошо подарява  бленда, дано пробие във жанра,но не става,гласът и е -ма….дра! Но стига с това пеене,няма певци и певици у нас,всичките са вкиснат к..с! Нямаме и политици,лидери също,едни и същи се борят за пари и власт,която искат да носят до гроба си.
РЕФЕРЕНДУМЪТ –ПРАС!!!
Убедени са  всички наши стари м…и-политици,че народът  е страхлив и няма да скочи,така ще си трае и ще ни тровят по малко, по малко, докато изчезнем. 

Само пу..... държава и народ може да допусне ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ДА МУ НАРЕЖДАТ КАК,КАКВО ДА ЯДЕ И КОГА ,И КЪДЕ  ДА С…! ДА НИ НАКАЗВАТ ,КАТО МАЛКИТЕ ДЕЦА,ДА СИ СТОВАРВАТ ОТПАДЪЦИТЕ И ВОЙСКИТЕ У НАС,ДА НИ НАРЕЖДАТ ЗА КАКВО ИМАМЕ ПРАВО И ЗА КАКВО НЕ,ДА НИ ОТПУСКАТ ПАРИ ,А ДА СИ ГИ ВЪЗВРЪЩАТ ТРОЙНО,ДА РЕШАВАТ ,ЧЕ ТОЧНО НИЕ НАЙ БЕДНИТЕ ДА ИМ ПАЗИМ ГРАНИЦАТА НА ЕВРОПАТА КИРЛИВА, ДА НИ СТОВАРВАТ ГЕНОЦИД, А ДА ЛИЦЕМЕРЯТ И СЕ ПРАВЯТ НА НАШИ ПРИЯТЕЛИ, И  ОЩЕ ,И ОЩЕ...
КОЛОНИЯ СМЕ ТО СЕ ЗНАЕ,МОЕТО СЪРЦЕ НЕ ТРАЕ И ЛАЕ ЧУЖДО ПСЕ У НАС! ХАЙДЕ  ДА ГО ПОСЕЧЕМ С СЕКИРА И НЕМЕДЛЕНО ТОЗ ЧАС!!!!!!

А.Х.Т. sekirata cekupama


image

image

image

image

image

image

image

ЕПА ПЛЕВЕН-беше! Сега вече нищо не е,ограбиха го дори кметовете и се оправиха-изтеглиха в София, а децата и парите краднати са в чуждите банки.Така българинът от народа гледа от управляващите и бяга навън,не се връща,а то било с цел...на мястото на нашите емигранти, да ни пратят мигранти да заселят земята ни след като сме недостойни да си оправим сами държавата, а бягаме навън! На сега Ви бегълци-ПРЕСТЪПНИЦИ при това не християни,сякаш са ни малко цигани и турци!
Иначе сме пр....и по  пр....Тичай, народе,мама Цецка и бат Боко са в Плевен! На Ви снимки и на Вас герберски гробарски блоговци-

image

Цецка във премяна  и с торба-чанта голяма
що не отскочи до съда ,нали са твои протежета!? Не спазват никакви правила,хайде де ,критикувай ги сега.Корупция и стари хрътки още са там,душата моя вадят за пари, знам,
че ти ги ръководиш и мръсната им политика водиш!Какво виновна Ви е дъщеря ми,та глобявате я,на съд я давате с сина ми, а онзи Светльо дето и се подигра купихте му апартамент във Кайлъка?Аз ли трябва да плащам ,за да го откриете за дело,което размотавате с разни вратички, не ами цели портали,ГА......Е, взели сте дали!

image

Малеее...Бат Бойко ка се е запенил,
схемите във Плевен оплевил!

image

image

Брей, качи се в джипа,я да видим,
къф е джипа, да му завидим.
А после ка го зяпа Цецка убавица
-Надежда си ми,Бойко,дай тревица.

image

Тука малко Цецка се засрами-
да не повярваш! Плевен тя посрами!

image

Нещо се не виждаш,Цецке,
ще идваш ли пред бл"Син Дунав" за млекце?

image

Вижте кой за кво тук се натиска,
на секирата и стиска тук да Ви покаже,
кой от Плевен на Б.....г.....лиже,маже...!

image

image

image

Кви армагани им донесе,Боко,
та зепнали са те така око във око?!
Този прегладнял народ от Плевен
забрави ти, на шепа от тях си...верен!
Инвестиции цял кош пусна за Южняка
у нас, обезлюдяване и глад за Северняка!?

image

А.Х.Т. sekirata cekupama

Поздрав от мен и моята бивша ученичка Люси Дяковска,завършила на времето уч.ще "Стоят Заимов"в Плевен и пак не призната от Плевенчани,тя си знае защо...още като ученичка...чудя се защо пее за този Плевен! Може би за малкото добри хора останали ...докога ли...Пееше в хора ми,във вокалната ми група,беше и си е страхотна,както и другата ми ученичка ,но от музикалното училище в Котел-народната певица Бинка Добрева.Гордея се с ученичките си и не само тези двете,гордея се и с моите деца,жертви на злобата и завистта!





Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sekirata - 3. sekirata - Благодаря, мила, за ...
27.06.2017 05:29
3. sekirata - Благодаря,мила,за разбирането!
05:22
Разни секири, балтии,брадви са им виновни на упрпавляващите и на слугувниците им.Пък и комунистически сме били.Крадецът вика дръжте крадеца.Точно те са истинските комунисти,внуци и правнуци,те, те са които най много плюят по комунистите, а ВСЪЩНОСТ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИ,ИСТИНСКИТЕ! Ей,голяма наглост!

milady - ани..не се гаси, туй що
не гасне..
страхотно е стихотоо..
многоо здраве и все така дръзновена..
щастливо лято, мила..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5290260
Постинги: 6074
Коментари: 3244
Гласове: 28733
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930