Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2017 11:24 - ПОДПИСКА НА ГРАЖДАНИТЕ В гр.ПЛЕВЕН
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 361 Коментари: 0 Гласове:
2



Ние гражданите на гр.Плевен,категорично и твърдо се противопоставяме срещу едностранното и непрозрачно решение на Комисия за енергийно и водно регулиране/КВЕР,Комисия/ за  увеличение на цената на топлоенергията в гр.Плевен.
Настояваме за незабавно преразглеждане на тарифата,приета през месец  април от КВЕР,както и за оставката на самата Комисия.Причината за това е ,че комисията вземайки своите решения се ръководи повече от политически мотиви,отколкото от експертни и социални такива.
Настояваме за пълна следприватизационна ревизия на „Топлофикация Плевен“ ЕАД.
При 99% внос на газта от „Газпром експорт“АД настояваме държавата да създаде незабавно експертна група за прозрачни и открити преговори с дружеството.Също така и за цялостна проверка на дружеството „Булгаргаз“ЕАД,което е преди всичко държавно и основната му функция е да представлява държавата,т.е.обществото, а не да се държи като частен монополист.
Ние-гражданите но гр.Плевен заявяваме категорично,че при  това увеличение ще изпаднем в невъзможност да заплащаме текущото си потребление на топлоенергия. Също така считаме,че тази висока цена пряко спира икономическото и социално развитие на града ни,а именно ще се увеличи задлъжнялостта на обществените заведения към дружеството,като това ще рефлектира пряко върху нас самите,а по отношение на бъдещите инвестиции в града –считаме че същите ще намалеят, а настоящите ще бъдат изтеглени.
Предвид гореизложеното,гражданското общество на гр.Плевен,изразява крайното си несъгласие да бъде заложник на цени и енергийни интереси!

PS. Пред Театъра в Плевен се събират подписи на гражданите и вече са май повече от тези за Референдума.Предполагам че и това нямча да уважат,защото знаете у нас как е .....Пък и законите ни ги правят едни,но не са за тях, а за простолюдието-"За кокошка нема прошка,за милиони няма закони"
Много хора, цели блокове се отказаха и са се отказали включително и тук където живея от парното,но от ел.ток няма как да се откажем,а дървата и въглищата станаха ЗЛАТО?!Това си е един вид поробване ,задлъжняване ,да нямаш пари накрая и за един ковчег,защото и да те погребат вече е голям проблем.Дано не стигнем да хвърлят труповете по контейнерите и по полето. Да има как никакво предприятие да не остане и не само в Плевен! Ама ни заселват  с разни...а и турците не си отиват в Турция,напротив! Ромите яко се плодят от 13 годишни-родилки?! Е ако това не е ЗАТРИВАНЕ НА НАЦИЯТА,ЗДРАВЕ МУ КАЖЕТЕ!И най вероятно отвън плащат за тази "процедура"на кои познайте.Ужас!!!

image

image





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5240065
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28490
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031