Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2018 15:41 - ОТНОСНО ИЗВЪНЗЕМНИТЕ! ИМА, НЕМА,ИМА ,НЕМА.....
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 1529 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ОТНОСТНО ИЗВЪНЗЕМНИТЕ!
ИМА, НЕМА,ИМА ,НЕМА.....

Ima nema (Duo Piperki, Stefka & Sevda) 2004

https://www.youtube.com/watch?v=RIGfCIeAEHQ
image

Информация на руския премиер Дмитрий Медведев на среща на Световния икономически форум (World Economic Forum (WEF)). На нея Медведев предупредупреждава САЩ, че е настъпил момента хората по света да научат истината за извънземните и ако САЩ не се съгласи съвместно да обявят тайните за извънземните, Русия ще го направи сама.

Ежегодната среща на Световния икономически форум в Давос, Швейцария ще бъде посетена от повече от 2500 политически и икономически лидери, подбрани интелектуалци и журналисти, които ще обсъждат най-належащите световни проблеми, включително здравето и околната среда.

Още на срещата през 2013 година е записано, че една от дневните точки на тазгодишната сбирка ще бъде „откриването на извънземни форми на живот“. Според световните лидери обаче: „Доказателствата за живот на други места из Вселената може да има дълбоки психологически последици за хората, оповаващи се на традиционните системи от вярвания.

В едно интервю от 7-ми декември 2012г. Дмитрий Медведев продължава да отговаря на журналистите след края на интервюто, неосъзнавайки, че микрофона му е още включен. На въпрос извън ефир: „Има ли достъп президента до секретни файлове за извънземни, когато получава куфарчето с кодовете за едрените глави“ - Медведев отговаря:

„Заедно с куфарчето президента на страната получава и папка с надпис „Строго Секретно“. Тази папка съдържа информация за извънземни същества, които са посетили нашата планета. Освен това президента получава и доклад на най-тайната специална служба, която упражнява контрол върху извънземните, които се намират на територията на страната. По-подробна информация по тази тема можете да получите от един известен филм „Men In Black”. Аз няма да ви казвам колко много от тях са сред нас, защото това може да предизвика паника.
image       https://www.vbox7.com/play:0632be497d
Мистериозно изчезнали самолети

Феноменалната българска пророчица - Ванга говори приживе многократно за извънземни цивизлизации и мястото на нашата планета в йерархията на космоса. Представяме ви някои от най-интересните за разсъждение цитати:

„На сите планети от нашата Вселена има разумен живот. И на Марс, и на Сатурн – на сите. Дезинформират ни, оти сме на най-ниското ниво на развитие. Страх ги е да не ги стъпкаме поради невежеството си. Ние, на Земята, сме трето ниво. На най-високо ниво са съществата от Църната планета. От Платоновата планета. Они са седмо ниво. Да не ти говоря за другите дека са стигнали. У безпредела. От 26-то ниво имаш право на прек контакт със Създателя. А от 33-то ниво можеш, ако искаш, да се слееш с Него. Така Създателят, колкото по-старее, толкова по-млад става.“

„Наблюдавах с голям интерес космонавтите от Земята, които първи стъпиха на Луната. Но те не ви разказаха дори и колкото синапено зрънце от онова, което всъщност видяха там…“

„Влязох вкъщи и седнах в средата на салона на долния етаж, а те насядаха в кръг около мен. Бяха все възрастни мъже, по-скоро старци, облечени в блестящи дрехи. Толкова силно блестяха, че салонът беше като огрян от слънцето. Казаха ми: „Стани права и слушай, а ние ще ти разказваме за бъдещето. Не бой се от нищо, защото пред твоята врата има пазач – „железен стълб”. Казаха ми, че още не е дошло времето да ви разкажа всичко, което споделят с мене. Но мога да ви цитирам ето това: „Светът ще претърпи много промени. Ще се възкачва и слиза. И равновесието ще настъпи тогава, когато ние започнем да говорим с хората!”

"Вие не виждате, но сега по небето има голямо движение на летателни машини. Вътре обикновено летят по трима души и има много особени уреди. Казват ми: „Готви се за голямо събитие”, но не ми обясняват какво е то.“


АНКЕТА   1.Господ Бог-18 гласове
2. извънземните-6 гласове
3.природата-8 гласа
4.маймуната -3 гласове
5.динозаврите-0 гласове
6.донесъл го е щъркелът -2 гласове







Тагове:   sekirata izvunzemnite ima nema,


Гласувай:
4



1. sekirata - И така кой е създал човека?
16.11.2018 15:47
ако приемем ,че природа,Бог и извънземни са едно и също е ясно,но не са ЕДНО И СЪЩО!

Затова аз съм 1000% сигурна,че не сме сами във Вселената и 100% съм сигурна,че сме най долу в развитието си,след като не можем да сме във връзка с тях-другите цивилизации.А дали точно те са ни създали, то е ясно че сме неуспешен експеримент и наистина се страхуват с невежеството си да не им навредим!

Все едно риба да живее и лети във въздуха ,и птица да живее, и плува във водата така и ние не можем горките да ги видим, да се свържем с тях,в различни измерения сме,вид и. т .н . сме! Пък не сме и по умни, по развити от тях -ЯСНО Е !
цитирай
2. sekirata - https://www.vbox7.com/play:0632be497d
16.11.2018 15:49
Мистериозно изчезнали самолети, а за колко още не знаем,навярно не ще и узнаем!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5240192
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28490
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031