Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2018 18:34 - Секретарят на отбраната на Великобритания предупреди, че Великобритания може да използва ядрени оръжия върху враговете си
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1660 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Секретарят на отбраната на Великобритания предупреди, че Великобритания може да използва ядрени оръжия върху враговете си   ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ПО-ВЕРОЯТНО ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ "ТРИДЪНТ", ОСВЕН АКО НЕ СЕ ИНВЕСТИРА ПОВЕЧЕ В КОНВЕНЦИОНАЛНИТЕ СИЛИ


https://yournewswire.com/uk-defence-secretary-warns-britain-might-have-to-use-nuclear-weapons-on-enemies/

24 май 2018 г.
 Ниам Харис Новини , Великобритания 5

image

Британският министър на отбраната Гавин Уилямсън вдигна призракът на ядрената война, тъй като поиска повече инвестиции в армията на страната му.

Уилямсън предупреди, че Великобритания може да се наложи да използва Тридънт срещу враговете си, освен ако не се харчат повече за конвенционалните сили:

"Ако нямаме това обичайно възпиране и способността да се възпре конвенционалните сили, тогава това, в което ще се намираме, е място, което никой от нас не желае да влезе и трябва да се обърне към най-голямото възпиране на всички"

 

Докладите по електронната поща : В охлаждащите коментари, насочени към канцлера Филип Хамънд, г-н Уилямсън каза, че финансирането за отбраната е свързано с "гарантирането, че нещата не се случват".

Той каза, че ако Великобритания няма ефективна армия, военновъздушни сили и военноморски сили, страната може да се наложи да "се обърне към най-голямото възпиране на всички тях".

Конференцията на морската енергетика в Кралския университетски институт в Лондон г-н Уилямсън заяви: "Вие не искате да сте в положение, при което единственото възпиране срещу заплахата и срещу агресорите е ядрено възпиране.

- Трябва да говорим за възпиращ ефект, който е пълен спектър, точно навсякъде.

"Понякога е трудно да обясним на хората, че всъщност инвестирането в въоръжените ни сили е свързано с това да се гарантира, че нещата не се случват.

"Това е за превозвачи на самолети, за присъствие в Тихия океан, присъствие в Северния Атлантически океан, присъствие в Средиземно море и в Персийския залив с конвенционални фрегати и разрушители, които могат да кажат, че Великобритания се интересува , Великобритания се грижи, Великобритания ще защити нашите интереси и ценности.

"Ако нямаме това обичайно възпиране и способността да се възпре конвенционалните сили, тогава това, в което ще се намираме, е място, което никой от нас не желае да влезе и да се наложи да се обърне към най-голямото възпиране на всички тях".

Г-н Уилямсън каза миналата година, че Кралския флот трябваше да отговори на 33 случая на руски кораби, приближаващи водите на Обединеното кралство, като пример за продължаващата заплаха.

"Това показва нарастващата агресия, нарастващата азиатност на Русия и как трябва да дадем правилната подкрепа на нашия Кралски военноморски флот, за да им дадем инструментите да вършат работата и да опазят Британия в безопасност", каза той.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39763953
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031