Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2019 20:17 - Милиардерите купуват ли земя далеч от бреговете въз основа на пророчества или вътрешна информация?
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.12.2019 22:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Милиардерите купуват ли земя далеч от бреговете въз основа на пророчества или вътрешна информация?

image от Корбин Блек      

https://www.youtube.com/watch?v=wUJtxn1V7N4&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=UF-qyLfw1Qs&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=nCSZME3tI80&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=IURHSh4ISeo&feature=emb_logo

https://www.ancient-code.com/are-billionaires-buying-up-land-away-from-the-coasts-based-on-prophecies-or-inside-information/?fbclid=IwAR229_E0dYlwfOcheKekK5eMpHsY1Ag_qAkZNwlE5St6d_kcC9enurDhdyE

В наши дни животът на нашата крехка планета изглежда е застрашен на множество фронтове, от изменението на климата до замърсяването, до пренаселението, до ядрената война. Разбира се, съществуват и различни заплахи, които са изцяло извън контрола на човечеството, като например възможността за рязко изместване на полярните лъчи, гигантска слънчева светкавица от Слънцето или удар с астероиди, за да се назоват няколко сценария на съдбата.

image

Хората тепърва започват да полагат слаби усилия за справяне с бившите заплахи, създадени или влошени много от човешките дейности, но какво да кажем за последните естествени космически заплахи? Ако следваме парите, изглежда, че някои привилегировани хора правят ясни планове за бягство през последните години.

Статия от Forbes проследява милиардерите, които изкупуват земеделски земи в Америка и по света. Локациите, отдалечени от бреговете, изглежда показват намерение за бягство в случай на покачване на морското равнище, където оцелелите биха могли да осигурят ресурси за самостоятелно оцеляване.

„Изглежда, че сухите територии в Съединените щати като Монтана, Ню Мексико, Вайоминг и Тексас са много популярни региони за най-богатите хора. Милиардери като  Джон Малоун (понастоящем най-големият собственик на земя в Америка, притежава 2 200 000 декара, включително Вайоминг и Колорадо),  Тед Търнър  (2 000 000 декара в Монтана, Небраска, Ню Мексико и Северна Дакота),  Филип Аншулц (434 000 декара в Уайоминг), Джеф на Амазон  Безос (400 000 декара в Тексас) и  Стан Кроенке (225 162 декара в Монтана) всички са натрупали основна земя. След допълнителни проучвания много милиардери се подготвят за бъдещи планове за бягство с „ваканционни домове“ на отдалечени места. Много от тях имат и своите частни самолети, готови да заминат в момент на предизвестие. "

Джий Добсън, старши сътрудник на Forbes, пита:

„С всички тези познания за бъдещото картографиране световните финансови лидери знаят ли нещо, което не знаем?“

Интересен въпрос е, особено след като видите колко се инвестира.

По-долу VICE News пътува, за да видите „план за бягство от апокалипсис от един процент“:

 

Дали някои богати вътрешни личности имат предвид вътрешната информация за евентуалната съдба на човечеството? Можем само да спекулираме, но имаше много пророчества за това, което може да ни предстои. Преди да продължим по-нататък, нека бъдем много ясни; това са само пророчества и не се основават на известни факти.

Форбс отбелязва двама пророци от съвременния ден, футуристът Гордън-Майкъл Скалион и екстрасенсът Едгар Кейс. И двамата прогнозираха, че идващото изместване на полюса ще доведе до бедствия. Те обаче имаха различни идеи как това може да се случи.

„Скалион вярваше, че изместването на полюса ще произтича от глобалното затопляне, ядрената дейност и злоупотребата с технологии. Друг теоретик и психик Едгар Кейс прогнозира смяна от 16 до 20 градуса, докато Скалион прогнозира смяна от 20-45 градуса. Кейс предсказа, че когато и двамата Mt. Вулканът Етна в Италия и Mt. Pelee в Мартиника изригват заедно, ще има приблизително 90 дни за евакуация на западния бряг, преди масовото наводнение да изиска бреговата линия. "

Гордън-Майкъл Скалион разработи бъдещи карти на планетата, показвайки екстремните промени на континентите, когато Големият потоп обходи сушата. В Северна Америка изглежда, че тези, които имат собственост далеч от бреговете, наистина биха били много мъдри. Вижте картите по-долу:

 

Но кой е Гордън-Майкъл Скалион? Според Encylopedia.com:

„Гордън-Майкъл Скалион, съвременен пророк, известен с прогнозите си за огромни промени, започна настоящата си кариера през 1979 г. Като електронен консултант той се срещаше с клиент, когато неочаквано загуби гласа си. Постъпил в болница и по време на престоя му имал  привидение  на жена, която влязла в стаята му и се наклонила на няколко метра над него. Тя започна да му разказва за живота му, какво се съхранява през следващия месец и после събития, които ще се случат през следващите десетилетия. Най-важното е, че тя предвиди големи промени на  Земята това ще започне в края на 80-те и ще се увеличава ежегодно през 90-те години. Веднага след заминаването на жената, гласът на Скалион се върна. Оказа се също, че той е преживял психическо пробуждане. Той започна да вижда аурата около хората и се изяви като лечител. “

Гордън-Скалион пусна своите карти през 90-те години, като прогнозира, че промените ще настъпят в относителното близко бъдеще. Той остава активен в такива предавания като AM от Coast to Coast.

Едгар Кейс беше американски екстрасенс и ясновидец и можеше да бъде „най-документираният психик на 20-ти век.“ Той беше известен като спящ пророк, тъй като отговаряше на въпроси, докато изпадаше в състояние на транс, докато секретар си правеше бележки. Някои казват, че той е попаднал в записа на Акашич, универсално съзнание за всички събития от миналото, настоящето и бъдещето.

 

Прогнозите на Кейс за изместването на полярните лъчи са документирани на Edgar Cayce.org:

След това ще се преместят полюсите - така че там, където е имало фригидни или полутропичните, ще станат по-тропически, а мъхът и папратът ще растат ..."

Идеята, че фригидните области на планетата отново ще бъдат топли, съвпада с прогнозите на Гордън-Майкъл Скалион за Антарктида:

„Антарктида ще стане плодородна, богата на почвата и земеделска територия. Нова земя ще бъде създадена от Антарктическия полуостров до Тиера дел Фуего и на изток към остров Южна Джорджия. “

Тази идея за Антарктида без лед не е нова, тъй като карта от 1500-те показва Антарктида като без лед. Картата, съставена от турския адмирал Пири Рейс през това време, показва континента с много подробности с функции, които не би трябвало да съществуват. В крайна сметка Антарктида е открита едва през 1818 г. Картите остават невероятна загадка.

Междувременно Русия би била пощадена в сравнение с много места според картите на Гордън-Скалион. Изглежда, че тази идея съвпада с друг психик, слепият „Нострадамус от Балканите“ на име Баба Ванга. Тя прогнозира, че Русия ще се насочи към глобално господство и нейният лидер - в момента Владимир Путин - ще бъде „господар на света“.

Свързани: Сляпа пророчица Баба Ванга предрече Русия да доминира над света

Сега, разбира се, не само самоназначените пророци и екстрасенси предполагат, че хората трябва да бъдат подготвени за потенциални бедствия като идваща полярна смяна.

А доклад от науката Alert отбелязва, че на Земята магнитния север е изместване на сравнително високи темпове на 30 мили годишно.

„Това е незначителна промяна за повечето от нас - забележима само за хора, които се опитват да се движат много точно до Арктика. Но неумолимият поток на северния магнитен полюс подсказва, че дълбоко в рамките на Земята се случва нещо странно - и потенциално мощно. "

Въпреки че учените не са сигурни какво се случва, някои спекулират, че обръщане на полюс може да бъде в процеса на случване, но може да отнеме около 1000 години, за да се завърти напълно. Никой не знае със сигурност.

От друга страна, ако преобръщането на полюсите не е реална заплаха, теоретичният физик и популяризаторът на науката, д-р Мичио Каку, казва, че е „неизбежно“, че в следващия век или два най-много през следващия век или два най-много ще се случи друг огромен слънчев изблик. Каку, заедно с колегите физици, работи за пледирането на Конгреса за разработване на резервен план за енергийната мрежа на Америка. В случай на друг взрив, сателитите, електрическата мрежа и атомните електроцентрали могат да бъдат уязвими. Каку казва, че ефектите могат да бъдат сходни с много опустошителни урагани наведнъж.

Можете да чуете д-р Каку да обсъжда тези идеи и други завладяващи теории по-долу:

  imageNASA Simulation of Asteroid Hitting NY Predicts Mass Destruction               00:2501:10         Сега свири НАСА симулация на астероид, удрящ NY, прогнозира масово унищожение   Над един милион растения и животни може скоро да изчезнат 01:28   Учените успешно 3D-отпечатват сърце от човешки клетки 01:24   AI Tech може да идентифицира генетични разстройства от лице на човек 01:02   Космическият апарат на НАСА излъчва обратно изображение на най-отдалечения обект, посещаван от човечеството 01:20   Първото изображение на черна дупка е заснето от астрономите 01:16   Звездното поле на Илон Мъск се събира заедно - и новите образи разкриват как ще изглежда 01:33   Руски учени предупреждават, че масивен астероид може да удари Земята през 2068 година 01:20   Харвардският астроном все още вярва, че Oumuamua може да е станал извънземна космическа сонда 01:23   Зелената „Коледна комета“ е видима този месец 01:00   Задвижвани от

Д-р Каку също отбеляза, че астероидът Апофис може да представлява лека заплаха за планетата, когато лети до 2029 г. и отново през 2036 г.

Въпреки това, през 2013 г. НАСА заяви , че шансовете, че Апофис удари Земята, са "по-малко от един на милион." Това мина веднъж преди 2004 г., като направи близък подход, който засягаше учените по това време. Сега те предприемат малки стъпки към разработване на технологии за противодействие на подобни астероидни заплахи. Изглежда обаче, че бихме били зле подготвени в случай на астероид през 2019 г.

Ще се сблъскаме ли с някое от тези природни бедствия през живота си? Никой не може да каже със сигурност. Нито най-добрите учени, нито най-известните екстрасенси или пророци не могат да предскажат бъдещето с абсолютна сигурност. Междувременно ни напомня колко е скъпоценен живот на Земята и че всеки ден е истинска благословия.

Заедно можем да работим за опазването на околната среда и да създадем по-спокойно и обичащо общество. Що се отнася до закупуването на бункери далеч от бреговете, може също така да оставим този лукс за класа на милиардерите. Толкова много да се притеснявате, когато имате значително повече пари от 99 процента от населението?

По-долу Кати Плеско от Националната лаборатория в Лос Аламос говори за Апофис, както и за това, което най-добрите световни учени правят сега, за да се подготвят за бъдещ удар с астероиди.

Препоръчано изображение: Снимка на екрана през YouTube












Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39901359
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930