Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2007 12:05 - ЗА ВАШИЯ ДОМ , ХОТЕЛ И ОФИС.
Автор: gnm Категория: Бизнес   
Прочетен: 791 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.02.2007 16:31


image    Здравейте,

     Сайта е персонален затова представям моята лична   бизнес философия.

    Занимавам се с търговия от 1992 година. 
     Живея и работя в гр.Варна. Град, които има особено въздействие върху балансиращо , спокойно и мъдро съществуване .
Последните години се разгърна огромно строителство на хотели , кооперации и частни жилища. Това определи насоката на работа на много от нас , които се заниманаме с търговия . 
Критериите върху , които се изгражда схемата на работа са следните: доволни клиенти : перфектн обслужване : максимално спестяване на времето на клиентите: качествени продукти.
Новите изисквания налагат да се предлагат така наречените завършени услуги. Тази тенденция в интериорното и екстериорно обслужване се наложи поради наситено прадлагане на пазара на продукти, които са с различно качество и цени. Доверието е основния аргумент на клинетите в нашия браш при избор  на доставчик. А основното правило на доставчика е да има информация за продуктите в аспект качество, цена страна износител и фирма вностил.
При условие , че се спазват тези насоки , изистквания и правила надявам се моите клиенти да са доволни от направения избор да работят с мен.
Благодаря.

image   image  image
Саксиите които предлагаме на наши клиенти е еволюцинен набор от еко продукти в комбинация от теракота и 100% натурални елементи. Елегантни , отговарящи на разнообразни вкусове, с UV покритие. 173 вида.



Тагове:   офис,   дом,


Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gnm
Категория: Бизнес
Прочетен: 13423
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 26
Архив
Блогрол