Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2023 18:54 - Изобличаване на лъжи, 2-ра част
Автор: gizdashki Категория: Други   
Прочетен: 4233 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

11.       Диабетът, ракът, СПИН и много други заболявания, които „медицината” твърди, че са нелечими, или че са генетически обусловени, всъщност са просто лечими или умишлено предизвикани.

а) диабет – проблемът е в изкуствените подсладители, които човечеството използва и в липсата на вода в организма, което уврежда панкреаса.

б) СПИН – предизвикано състояние на изключване на имунитета от определени „лекарства”, например “AZT”. Няма вируси.

в) рак – също е лечим.

Всичко това и много друго се държи в тайна, за да се продават „лекарства” и да намалява населението.

12.       Няма вируси. Има само бактерии. Вирусите са измислени, за да се страхуват хората („Там ще се уплашат те от страх, дето няма страх”). Отначало бе СПИН, после бе свинския грип, птичия грип, сега коронавирус. Зад лъжливото медицинско образование стоят парите на фамилия Рокфелер, която финансира всички медицински образователни заведения. Пастьор работи с парите на Рокфелер. Пастьор е обявен за измамник от няколко големи учени на своето време. Един от които е Антоан Бешам (Antoine Bechamp). Всички те твърдят и доказват, че „вирусите”, които се виждат в кръвта, са всъщност клетъчни екзосоми, които клетките отделят в кръвта, за да я почистят от отровите в нея, след което отново си ги поглъщат. Всичко друго е измама за много пари, а в днешно време – и за много човешки души.

13.       Маските за носа и устата са поредната лъжа. Маските не предпазват от заразяване и това е доказано в множество изследвания. Дори в операционна зала маски трябва да слагат само хирурзите, които се намират над откритите рани, и то за да не попадне слюнка или косъм.

Обратно – вредата от носенето на маска върху носа и устата е доказана, защото се намалява кислорода в кръвта и води до бавно задушаване. Освен това, заради влагата в издишания въздух, се развиват бактериални инфекции.

14.       Няма ваксини, които да са полезни за хората. Множество изследвания, които умишлено не се публикуват, показват вреда вместо полза от всичко, което се нарича „ваксина”. Но целите на масонството чрез „ваксините” бяха:

а) затъпяване на населението;

б) боледуване и умиране на населението;

в) търговия с лекарства и с медицински услуги;

г) навикване на населението, че ваксините са „грижа за здравето”, защото предстоеше изпълнение на по-сетнешни планове.

Отровите, които се съдържат в тези „ваксини”, се капсуловат в мастна обвивка така, че вредните симптоми да настъпят по-късно и да не се усъмни никой в препаратите. Освен това, има образци от „ваксини” с различен интензитет на отровите – от плацебо до смъртоносни. В различните континенти и държави се прилагат различни процентни комбинации.

15.       Няма COVID. Още през 2015 година (13 октомври) в холандското патентно ведомство е зарегистрирана заявка за патент „тест за откриване на COVID-19” от Корона Корпорешн, собственост на Ротшилд. А и някои национални лаборатории по света изискваха от американската CDC да им изпратят щам от вируса, за да го изследват и им беше отговаряно „няма изолиран вирус”(!). За да се създаде паника у хората, че има вирус, всички медии (а те са собственост на масони и юдеи) грачеха в хор. Правителствата послушно направиха „локдауни”. А в градовете под претекст „дезинфекция” се разпръскваха химикали предизвикващи така наречения „химически пневмонит”, чийто симптоми: двустранна бронхопневмония, температура и други бяха закодирани по названието „КОВИД”, за да не разберат хората, че няма нищо за лекуване, а само пяна в дробовете.

16.       Пяната в дробовете лекарите „лекуваха”, като я разпенваха още повече чрез апарати за изкуствено дишане, и така мнозина умираха. А в наръчниците за първа помощ при пяна в дробовете (пневмония) се посочва: дишане на спиртни изпарения; дишане на содени (от сода за хляб) изпарения. И „пневмонията” приключва!!

17.       Целта на операция КОВИД (която все още не е завършила) беше хората да се „ваксинират” с предвидливо разработените и патентовани предварително генно-модифициращи препарати, наречени за заблуда „ваксини”. Тези ГМО-препарати съдържащи маймунски геном, с помощта на другата си съставка „графен” (или „графенов оксид”, „черната слуз”, „black goo”), управлявана от електромагнитни вълни с висока честота, подменят генома на човека в самите клетки. Графенът в множество изследвания и публикации е обявявано, че може да изгради паралелна нервна система, чрез която мислите на човека да управляват имплантираната му изкуствена ръка, например.

18.       Антените за 5G (високочестотни) се представят от медиите като голямо благо заради високата скорост на обмен на данни за мобилните приложения. Но истинската цел на тези високотехнологични съоръжения е управление на човека. И по-точно премахване на свободната воля на човека, който има в тялото си графен и изменено ДНК. Тези високи честоти могат да бъдат използвани и срещу „неваксинираните” (Затова Бог казва „излезте народе мой от Вавилон”), както стана в градове като Ухан, Китай. Още в първите дни на пускането в действие на системата 5G в Ухан (октомври-ноември 2019 година) започнаха да падат хора както си стоят и чакат автобуса на спирките. Доказано е, че при облъчване на човешкото тяло с честоти около 60 ГигаХерца, хемоглобинът спира да пренася кислород към тъканите и човек умира от задушаване. Защото нашето тяло работи с електромагнитни вълни, както и цялото творение. Вижте, например ято птици или риба как се движат като едно тяло и мигновено променят посоката си на движение в синхрон, което е невъзможно без да има постоянна връзка между тях. Така работят и нашите клетки управлявани от сигнали от мозъка, но не по неврони, защото толкова много неврони не могат да бъдат прекарани през тялото, а по електромагнитен път, с честоти. Честотите влияят на всичко в човека - вижте "Вълновата генетика" на Петър Гаряев.

19.       „Ваксините” срещу неизвестната допреди (и несъществуваща) болест Ковид и „тестовете” ПЦР (PCR)  бяха представени като условие за свободно пътуване и свободно пазаруване (купуване и продаване), което навежда на мисълта за последните три стиха от 13 глава на Откровението дадено на Иоан Богослов от нашия Господ Иисуса Христа: „И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.

Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестстотин шейсет и шест.” Сметката съм я описал в някой от предишните си постове.

Но понеже хората не виждат „белег” с очите си, това масово се отхвърля... И именно от тези, които са преминали „ваксинация” или имат близки на сърцето хора, които са се боцнали. Защото осъзнават, че път назад няма!

Освен това има предсказание от Свети Паисий Святогорец, че чрез ваксините ще бъде поставян печата на антихриста. Споменава се в том 2 „За знаменията на времената” на поредицата „Духовно пробуждане” в главата „Антихрист”, но само на гръцки и руски език. На български език преводачът не е харесал тези две изречения, в които изрично се споменава думата „ваксини”.

20.       ПЦР (PCR-test) тест. Метод за размножаване на парчетата ДНК намиращи се в пробата. Колкото се увеличава времето, по експонента се увеличава количеството на всяка от участващите съставки. Кери Мулис, когото убиха заради изобличаването на лъжите, е изобретател на този метод (не „тест”). И той казваше: „С него не може да се диагностицира болест”. Освен това, елементарната логика подксзва, че вземане на проба от устната кухина е далеч по-лесно и целесъобразно, защото има много слюнка. Нали, точно заради това ни накараха да носим маски на лицата си – за да не разпръсваме слюнки! Но целта на този „тест”, е чрез пръчицата да се вкарат определени вещества и материали (има изследвания на Словенски научни институти и други за съдържанието на пръчиците) близо до носно-мозъчната преграда (решетъчната костица), което е в непосредствена близост до мозъка и пинеалната жлеза. Тази жлеза е отговорна за духовността. Тя има електромагнетизъм по-силен от магнитното поле на земята, а както знаем тялото ни се управлява от електромагнитни излъчвания. Има голяма вероятност този “тест” да се начертанието на челото, за което се говори в Откровението, защото гръцката дума „метопон” означава „зад очите”, а я превеждат „на челото”.

 (следва продължение)




Гласувай:
6



1. dobrodan - Gizdashki, на плоската земя може и да няма вируси,
21.03.2023 20:02
ама на нашата има, вервай ми.
Това, дето го пишеш, не е мъдрост.
цитирай
2. gizdashki - "Вирусите"
25.03.2023 10:19
dobrodan написа:
ама на нашата има, вервай ми.
Това, дето го пишеш, не е мъдрост.

С помощта на нанотехнологиите има създадени полу-живи "същества", които мнозина американци намират под кожата си. Нарекли са тази мъчителна болест "болест на Моргелон", а самите "влакна" - "моргелони". Има и други подобни "вируси", които са създадени така, че да се самовъзпроизвеждат и захранват от енергията на човешката или животинска плът.
цитирай
3. notfun - ...всичко..е Игра..
25.03.2023 12:42
за трупане .на многоо $$$$$$$$$$$$$$...
Интернет, също, колежке )

ТОЙ, и затова, е измислен/ от ЦРУ@)
цитирай
4. gizdashki - Допълнение за "вирусите"
28.03.2023 07:59
Късното освобождаване на отровите от "ваксините" в организма (вижте лъжа номер 14.) може да е една от причините за "вирусните" заболявания.
Другата причина - лъжа номер 18 и химическите следи в небето.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gizdashki
Категория: Други
Прочетен: 279992
Постинги: 104
Коментари: 207
Гласове: 303
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031