Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2012 11:58 - ПА ДА ВИ ВИДЯ ДОКОГА ЩЕ СТЕ ОРТАК С ДЯВОЛА?!
Автор: sekirata Категория: Изкуство   
Прочетен: 1321 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Паднахте си на мераците най после вие ...няколкото ......! Дори не виждам смисъл да Ви изписвам имената, то Господ си ги знае, но и аз ще Ви помня, докато съм жива, а на оня свят все ще се срещнем някога,ако на този Ви се разминЕ.

galena
20 г., Плевен
 Посетен : 1 пъти
Виж профила
Изпрати съобщение

Ха ,ха....много си плоска с този профил,тинейджърке!

Стойчо
52 г., Хасково
 Посетен : 1 пъти
Виж профила
Изпрати съобщение

Махни това име Стойчо, не можеш и децата да излъжеш така.

 ВЗИСКАТЕЛНА
61 г., Пазарджик
Виж профила
Изпрати съобщение

Драга, самочувствие без покритие сте!

Iveliq
42 г., Бургас
Ха,ха...Бургас!

Ти  и твоят сутеньор не си мислете, че телефоните дори и тези на децата ми са Ви шанса да ги-НИ довършите! Да ги манипулирате и да се подигравате! Колко сте зли и злобни! Дано се спукате от тази злоба ,но в леглата с половинките си, дето лишихте по красивите момичета ,като дъщеря ми от нормален живот и човешко щастие,за да го има за Вас злите,некадърните и по ....грозните!

image

anabela туркиня модератор на тогавашната планета тв,която унищожи всичките ми 50 стиха за дъщеря ми ,освен всичките ми профили и коментари,каквито по сила и брой едва ли е виждал, който  и да е чалга форум досега.Та тя мазната туркиня изтри безвъзвратно всичко и се закле по турски,че ще ме изтрие от целият интернет дори с чужда помощ. Имаше впредвид Митьо Пайнера..и успя,но с Полина. А с мене малко трудно ще стане с магийте ти,турска кучко! И тук си се  маскирала анонимно. Тогава се учих още в интернета и не си запазих всичките стихчета за дъщеря си,но.... на буквички да станеш,вещице!

image

А за мене-ряпа да ядете! Ако трябва на оня свят ще продължа,но ще ви дъвърша! ЯСНО?! Защо ...и Господ го знае.Всички имена даже още от планета ТВ , имена на..........Оооо...ще гледате, дори и след мен! Не се заканвам, не плаша, ПРОСТО НАРИЧАМ ТАКА, КАКТО ОБРЕКОХТЕ МЕНЕ ЧРЕЗ ДЕЦАТА МИ-НЕКА И ВАШИТЕ КЪЩИ ДА ГОРЯТ-на Вас няколкото дето и по сайтовете се криете и кефите на болката ми,негодници и грозни,злобни к.....и к.....ПСЕТА!

idriz

47 h., kumanov

Ами ти бе, като не можеш да ме забравиш,какво направи да ми помогнеш?! Пак си тук по нощите ....влезнеш, излезнеш...



"мен не ми е ясно Анитка,но пък мен не ме пуска
в блога ти ..да коментирам... спира до едно положение .."

Само едно уточняване за тормоза към мен тук ИИИИИИИ в този сайт. ВИЖТЕ СИ КАКВА БЪЛВОЧ ПОМЕСТВАТЕ ЗА СТИХОВЕ В БЛОГОВЕТЕ СИ-голяма излагация, не се ли срамувате от "поетичните" си напъни тук?! НО СТЕ МИ БЯЛ КАХЪР пред другите мои грижи,дори ме кефите в определени моменти,че все още ме следите,ровите и копирате. А че навсякъде е с вуйчо владика...това и децата го знаят. Връзки, пари,секс....Па да Ви видим докога!

Злобари, защо не пускате хората в блога ми,каква е тази цензура?! Ръце и очи имате ли?! Сърца-лой, така ли?! Защо есен Златка Митева цъфна пак в блог беге ,след като аз се върнах -разрешиха ми де,познайте с каква цел !? Просто аз не Ви изнасям, но ме има и ще ме има ,ако не тук ще е .....там и. т. н, а вие търчете като копои да ме триете и спирате и дано ръчичките ви ,с които ме пипате изсъхнат а и на вашите..........! Некадърни  и грозни сте, какви поетични души сте бе, вие пръщите от злоба,Злато и мераци за търговия, и бизнес със стихове?!


Само ако съм сигурна,че е заради Полина -ПРОФИЛ ЩЕ И НАПРАВЯ ТУК И ЩЕ ВИ СПУКАМ........ТА!



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. osi4kata - карай го спокойно..
28.07.2012 12:18
никой не може да се хареса на всички...
цитирай
2. sekirata - Коментари от анонимни не приемам!
28.07.2012 22:11
Коментари от анонимни не приемам и с право ! А някъде четох ,че интернета ще бъде спрян един ден най вече заради АНОНИМНИТЕ!

osi4kata,не говоря за харесване, а за пречене,за елементарните ми права в интернета,които само на мен и такива като мене,които не се снишават са взети!Къде са ми правата,защо другите ги нарушават, а аз съм на топа на устата? Не съм котка да Ви мъркам само защото сте силни на деня!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5239261
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28489
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031