Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2022 16:32 - ЧАЛГА ИЗСТЪПЛЕНИЯ-ПАЙНЕРКАТА МАРИЯ ЦВЕТКОВА "АРИЯ" - редовно яха мъже по баровете" престрелки най-вероятно заради нея,но ще измислят друг сценари
Автор: sekirata Категория: Музика   
Прочетен: 892 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Истински екшън се разигра на Околовръстното шосе в София късно в понеделник-16 май 2022

След стрелбата в София: Задържаха футболиста Георги Йомов ,баща му и брат му се ПРЕДАДОХА В ПОЛИЦИЯТА-17 май 2022

ПАК ЗА ЖЕНА - все от тази гилдия....но не и истински певици!

Мария Цветкова бързо засенчи популярните си колеги в лекия жанр и превърна възсядането на бармани в традиция. Пайнерката вече не просто пее възкачена върху мъжки рамене, а и кара кавалерите си да правят упражнения под нейно ръководство.

Вече ги е страх!”, пошегува се Ариа на едно от последните си участия. Чалгаджийката бе стъпила върху бара в очакване един от служителите на заведението да й позволи да се качи на раменете му. „Абе, аз съм 50 кила…”, прикотка го певицата. Барманът зае позиция, като се обърна с гръб към нея. С помощта на колегата му Ариа успя да го възкачи, писа ХотАрена.

 

С чалга акробатиката Ариа се оказа по-предпочитана от кръчмарите пред много свои утвърдени колеги в лекия жанр, които просто ходят да пеят. Новобранката е включила освен песните си и тези интересни „атракциони“, които изглежда много забавляват присъстващите.



МОРАЛ?

Държава има ли?

https://www.youtube.com/watch?v=neG9zAEugbw

ARIA - ZHIVEE MI SE / Ариа - Живее ми се, 2020



Много компютър,много ...това не е нейния глас.

Ха,ха ...живеело и се, докато я гръмнат и нея някъде!

"Пайнер" -спят ли?

Залагат на порнография,кючеци....но не и пеене!


Забележете ,че гласът на Малката -бившата партньорка на Денис Теофиков

е почти същия като на Мария Цветкова-Ария,

ами това не са гласовете им, 

това е компютър прави ги еднакави,


та и визиите им!!!!!!!


Кой  и защо позволява това опошлаване на младите хора и  истинската музика,къде  е българското? Къде е моралът, ами държавата?!

Отвлича се вниманието на българите  от истинските проблеми на българия,на българите днес! Мутренска работа. Олигарси ,пари,разврат и ненаказуемост на определени хора  !


image

Футболистът на националния тим Георги Йомов е разпитван за кървавата свада снощи Георги Йомов приятел на певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа, е задържан за  разпит в 7-мо РПУ след стрелбата пред бензиностанция на Околовръстно шосе в София вчера вечерта. Престрелката е започнала около 22:35 ч. тази нощ, след спречкване между две групи хора с луксозни автомобили. Стигнало се е бой, проехтели изстрели. Двама души са ранени. Един в краката, втория в тежко състояние е транспортиран във ВМА, тъй като куршумът е засегнал артерията му. Засега не е известно дали Георги Йомов е заподозрян за стрелбата, или е бил свидетел на случилото се. Неофициално се твърди, че изстрелите са произведени от мъж на около 50-годишна възраст

 Иззети са записи от камери, претърсени са адреси, разпитани са свидетели. Вчера Георги Йомов загуби с ЦСКА финала за купата на България срещу „Левски“, проверява се дали до стрелбата се е стигнало след спречкване на Йомов и компанията му с привърженици на „сините“. Георги Йомов е юноша на „Левски“ и внук на „синята“ легенда Тодор Барзов. От друга страна неговата приятелка Мария Цветкова е бивша плеймейтка, майка на един от синовете на строителния предприемач от Св. Влас Динко Динев и екс любовница на скандалния бизнесмен Стайко Стайков, син на Миню Стайков. След инцидента Ариа е заснета на местопрестъплението, снети са й показания. Тя обяснила, че е отишла там за да прибере автомобила на гаджето си. В социалните мрежи певицата пише, че не е присъствала на стрелбата.

След инцидента на място е отишла и приятелката на футболиста -  поп фолк певицата Ариа -МАРИЯ ЦВЕТКОВА -ПАЙНЕР!
По информация на NOVA тя е трябвало да прибере колата на Йомов. По-късно в социалните мрежи Ариа написа, че не е присъствала на случилото се.

"Във връзка с инцидента от снощи се включвам да заявя, че нямам нищо общо и не съм присъствала на случилото се... Много моля да се не спекулира с името ми", написа поп фолк певицата Мария Цветкова в профила си в Instagram.

Ха, ха....тя  БИЛА света вода ненапита!
Йомов дал корлата на брат си, нямал нищо общо....

ами сигурно дядо Господ е стрелял.

 

В първите часове след стрелбата играчът на "армейците" заяви пред сайта на ЦСКА, че не е замесен в престъплението и е вкъщи, жив и здрав. По-късно обаче стана ясно, че е присъствал на екшъна. Дали ще бъде обвинен и дали арестът му ще бъде удължен, още не е ясно.

След инцидента на място е отишла и приятелката на футболиста -  поп фолк певицата Ариа. По информация на NOVA тя е трябвало да прибере колата на Йомов. По-късно в социалните мрежи Ариа написа, че не е свидетел на случилото се.


Чичо Пайнер няма ли да си подбира най-после певиците, а не  да приема само боклуци свързани с подземния свят.

Така обримчиха с туй онуй ....и Денис Теофиков
докато не го отстраниха като конкуренция, а беше най-добрия!
 Плеймейтката Ариа: „Динко Динев не ми разреши да стана поп-фолк певица“!


Новата звезда на Пайнер - Ариа (Мария Цветкова), се оплака, че бившият й мъж и баща на детето й Динко Динев не й разрешавал да стане фолк певица.

Знатният олигарх от Св. Влас всячески спъвал желанията на любимата си за музикална кариера и бил твърдо против тя да сбъдне мечтата си и да записва песни и снима клипове.

Братя Диневи се множат! Динко очаква седми наследник от пета жена!

https://www.youtube.com/watch?v=YJQCzVhH2BE

ARIA - DA TE ZABOLI / Ариа - Да те заболи, 2019

https://www.youtube.com/watch?v=bELOfhJoUxU

ARIA - KASAY / Ариа - Късай, 2020



https://www.youtube.com/watch?v=MNDU3IYpRsk

ARIA - AMNESIA / АРИА - АМНЕЗИЯ [OFFICIAL 4K VIDEO], 2021

.......нищо българско! кючеци...ха,ха!


Eдно  и също....,но се водят различни песни и компа яко оправя нещата !Докога така, хайде на живо, на синбек да ги видим? Без разгорване!

ЕДНО И СЪЩО

ЕДНО И СЪЩО.....












Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5303413
Постинги: 6083
Коментари: 3244
Гласове: 28797
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930