Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2011 02:58 - ЛЮБИМА ЖЕНА
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 628 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.02.2019 23:05


image

Изгарям по теб,
не мога да спя.
Умирам за теб,
любима жена !
Със мене бъди,
изгаряй и ти.
Раздирай душата,
изпий ме на екс,
със мен се върти,
в стихия гори.
Ангел небесен
за мене си ти !

http://www.vbox7.com/play:88ec185e

Клипът ми е само във vbox7.com, youtube.com не ми разрешават този клип благодарение на мой недоброжелател минал случайно през профила ми там и се оплакал! НО........КОГАТО АЗ ГО КАЧА САМО В МОЯ ПРОФИЛ! Други с моето име си го пускат в тяхните си профили -там може , а клипа и стиха са мои?!

Как да не ПЛЮЯ, меко казано?!

Ето така някои хора си уреждат сметките с мен,защото не им харесва острият ми език и слово! И не ме сравнявайте в blog.bg с лидис и не само с нея в интернета,защото знам,че тя е админово "творение". Този профил се появи малко преди да ме изтриете от blog.bg и ме копираше яко,после тя остана и толерира моите врагове най вече в blog.bg, така че това Ви издаде, драги!

Това само в България може да го има, само Ганьо и Ганка може така да се о......!!! Ганьовска работа е и това, и другите машинации в нета изобщо!

http://www.youtube.com/watch?v=vuE7WWFi2dE

psyromantic 2012-07-18 13:39:23
"Защо мислиш,че канала ти в YOUTUBE.COM е спрян?
Не е спрян! Сега го пуснах и слушам песните в него!
Не виждам да има проблем там,пък
и администрацията на тоя сайт не е българска.
Просто няма начин заради зловредните коментари
или лични недоумици между потребителите
да се баннват цели канали.Мислях,че го
знаеш,при положение,че си толкова на "ти"
с интернет!Та в ютюб има пропагандни клипове
и цели канали за муджахадини,талибани,
самоубийци,наркомани и т.н. и пак
не са забранени и заключени,та твоя ли
заради постоянните ти грижи с тоя и оня?
Вляз в канала си в ютюб и ще видиш,
че нямаш проблем там и просто няма как
да имаш-такава е политиката на сайта просто! "

КОЙ Е КАЗАЛ,ЧЕ Е ИЗОБЩО СПРЯН? ТОРМОЗЕНА И ЗАПЛАШВАНА СЪМ С ПИСМА ПОСТОЯННО ДА ИЗТРИВАМ ...


ЧЕТИ ПО ДОЛУ ДОБРЕ. "ИСКАМ СВОБОДА" И "ИЗМАМА" СА СПРЯНИ -ЕДИНИЯТ БЕЗ ЗВУК ,ДРУГИЯТ НАПРАВО БЕЛЕЕ ПЕТНО?! ПУСКАТ МИ СРОКОВЕ ...ДА ТРИЯ...КОЙ ПУСКА ТЕЗИ ПИСМА ДО МЕН И БЕЛЯЗВА В ПРОФИЛА МИ ВСИЧКИТЕ МИ КЛИПОВЕ СЪС ЗАБЕЛЕЖКИ И ЗАПЛАХИ?!БЛОКИРВА ПОСЕЩЕНИЯТА И КОМЕНТАРИТЕ,РЕГУЛИРА ПО КЕФА СИ ГЛАСОВЕТЕ -НЕГОВИТЕ СИ,ЩОТО ДРУГИТЕ СПИРА.

ГАДОСТ!
НИМА ГОСПОД ЧАКАТЕ ДА ВИ СПРЕ ?!

Какво Ви пречат хубавите ми клипове като този? Завист, нали? Като не можете и другите да скриете,които могат. Как не се срамувате от злобата и некадърността си?! ТОВА НЕ Е ЧОВЕШКО,РЪЦЕТЕ ВИ ЩЕ ИЗСЪХНАТ,МОИТЕ КЛЕТВИ ЛОВЯТ, СЛАБОХАРАКТЕРНИ И ЗЛОБНИ ДУШИЦИ!

http://www.youtube.com/watch?v=T-lCU65H2-Y

Така е, който има вуйчо владика, а е злобен и некадърен до ПРЪСВАНЕ! КАКТО И ПРОДЪЛЖАВАТ В МОЯ САЙТ ДА ПИШАТ ЗА ПОЛИНА! КАКВО ОБЩО ИМА ТЯ С МОЯ САЙТ?! Но това,което пишат там за нея и мене у тях да доде,къщите им да се запалят и горят, както палят моята,гадните копелчета и майките им, като не могат да ги спрат ще си носят последствията! Моята уста е ЗЛАТНА, но и ОТРОВНА


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ПОРЕДНАТА ГАВРА С МЕН В YOUTUBE.COM ПАК ИДВА ОТ ЖАЛБИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ!
БЛОКИРАН МИ Е ОСНОВНИЯТ ПРОФИЛ -
ana.hrtr youtube.com

Здравейте!

Очакваше се......Прехвърлят си гадостите ,гадовете от сайта ми, в другите сайтове, където помествам-редуват ги. Нема как да не благодаря, пак за жалбите и нападките срещу мене и не само за стиха и клипа ми Любима жена!Ами я ми кажете защо са ми блокирани и клиповете на фон класическа музика в явно корумпирания сайт youtube.com ? Ведрин, откакто се пръкна с крадените си стихове навсякъде и сто твои женички с по няколко профила дори в sibir.bg и ти поместват стиховете дори в групи ,които нямат нищо общо с поезия от тогава ми започнаха по стабилно проблемите в сайтовете дори личния ми. Няма ли да се спрете? Няма разбира се ! Мразя Ви,о, не ,слабо казано -всички новоизлюпени сами натрисащи се поети и поетеси -НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПРОЧЕТА -ЕДИН РЕД! ГАДИ МИ СЕ ОТ МРЪСНИТЕ ВИ, ИЗКАЛЯНИ ДУШИ -УЖ ДУШИ НА ПОЕТИ И ПОЕТЕСИ И феновете ви ,по точно любовниците Ви! Най много клипове съм пуснала в профила си на anahrtr youtube.com и точно този профил ми е ОГРАНИЧЕН заради един клип Любима жена , а защо не и заради Илиян-слугувника на поетесите в интернета ни-късно го разбрах! А и Ludmil Martinov,IVO PETROV, с които скоро имах словесен сблъсък заради мен самата-преча им!

Слушайте ,какво,изчадия,озлобявате ме!

Добре, щом така искате,но вашата няма да стане!

НИКОГА НЯМА ДА ПРОЧЕТА РЕД СЪВРЕМЕННА ПОЕЗИЯ,ЗАКЛЕВАМ СЕ!!!!!!

ЗАРАДИ ОКАЛЯНИТЕ ВИ ДУШИ И КРАДЕНИТЕ ВИ СТИХОВЕ И НЕСКОПОСАНИ КЛИПОВЕ С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!

Ще помествам пак клиповете си и пак ютуб с хиляди регистрации,вървете ме търсете, гадове завистливи! Как може да сте толкова покварени? В сайтове за запознанства ТА И В ХУДАЖЕСТВЕНИТЕ си уреждате свалките и срещите да се вдъхновявате да пишете..ха,ха а моите клипове и стихове особено еротиката Ви пречели -били порно! Вие сте ЛУДИ,БОЛНИ...Я СЕ ОГЛЕДАЙТЕ?! Кой постоянно е в пощата ми на тази ми регистрация на гугъл и ютуб и ето докъде се стигна, пък и наглост искате потвърждения!!! САМО ПРЕЗ ТРУПА МИ!

БОКЛУК, ПОЕТИЧНОТО НИ СЪСЛОВИЕ ПО ХИЖИ , ВИЛИ...И НЕ САМО... КАКЪВ РАЗВРАТ ПРАВИТЕ , А ВИ Е ЯД И ПРЕЧИТЕ НА МОИТЕ СТИХОВЕ И КЛИПОВЕ! КОЙ ВИ Е КРИВ ,ЧЕ СЕ ХАБИТЕ НА ХОРАТА С МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ НА ЯВЕ,ТА САЙТОВЕТЕ ВИ СА ВИНОВНИ...!!! НИКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ СЪМ ИЗПИТВАЛА ТАКАВА ГАДОСТ И ОТВРАТ ОТ СЪНАРОДНИЦИ, НИКОГА!Дори и не всички, има Ви и то сте доста влиятелни и подмолни, гадни и завистливи, щом не се спряхте със жалбите по мой адрес! Кой ви кара да ме четете,злобата нали? За да напишете по подобие на онези в блог беге 2009 оплакване от моите стихове и клипове. Нали немам, като вашите книжки,които и за тоалетната не стават, не Ви чета, не Ви преча,защо се ядете с мене, защо аз ви преча и докога?!

МОЛЯ СЕ НА ГОСПОД ДА ВИ СПРЕ ЗАВИНАГИ, ЗАВИНАГИ И ДА СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО ТАКА, КАКТО НА МЕНЕ И В СЕМЕЙСТВОТО МИ СЕ ЗАВРЯХТЕ,КОПЕЛЕТА ГАДНИ!

СМЕШНИ СТЕ, А ПОРНО САЙТОВЕТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ И БИЗНЕСМЕНИТЕ?! И НЕ САМО...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВНИМАНИЕ

Общността на YouTube е подала сигнал за един или повече от видеоклиповете Ви като неподходящи. След сигнализирането за даден видеоклип той се проверява от екипа на YouTube съгласно нашите Правила на общността. След проверка установихме, че в следния видеоклип или съответно видеоклипове има съдържание, което нарушава тези указания, и ги деактивирахме:
sekirata Liubima jena - (anahrtr)

YouTube не е място за голота, порнография или друго сексуално провокиращо съдържание. Ние правим редки изключения при подходящия образователен, документален, художествен или научен контекст, но само в ограничени случаи, когато целта на публикуваното е ясна и голотата не е със сексуално естество.

Профилът ви е получил едно предупреждение съгласно Правилата на общността, което ще изтече след шест месеца. Допълнителни нарушения могат да доведат до временно деактивиране на възможността ви да публикувате съдържание в YouTube и/или до прекратяването на профила ви за постоянно.

За още информация относно Правилата на общността на YouTube и за това, как ги прилагаме, моля, посетете Помощния център.

Дата на получаване: 14.07.2012

УЖ ЗАРАДИ ТОЗИ МИ КЛИП ,
НО ЦЕЛИЯТ МИ ПРОФИЛ Е ОГРАНИЧЕН!
НЯМАМ КЛИП БЕЗ СЪПРОВОЖДАЩА
забележка и ултиматум,предупреждение....?!

http://www.vbox7.com/play:88ec185e

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ATTENTION

The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate. Once a video is flagged, it is reviewed by the YouTube Team against our Community Guidelines. Upon review, we have determined that the following video(s) contain content in violation of these guidelines, and have been disabled:

sekirata Liubima jena - (anahrtr)

YouTube is not the place for nudity, pornography or other sexually provocative content. YouTube makes limited exceptions for appropriate educational, documentary, artistic and scientific contexts, but only in limited circumstances where the purpose of posting is clear and any nudity it is not sexual in nature.

Your account has received one Community Guidelines warning strike, which will expire in six months. Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to YouTube and/or the permanent termination of your account.

For more information on YouTube"s Community Guidelines and how they are enforced, please visit the help center.

ГАДОСТ!
НИМА ГОСПОД ЧАКАТЕ ДА ВИ СПРЕ?

Какво Ви пречат хубавите ми клипове като този? Завист, нали? Като не можете другите да скриете,които могат. Как не се срамувате от злобата и некадърността си?! ТОВА НЕ Е ЧОВЕШКО,РЪЦЕТЕ ВИ ЩЕ ИЗСЪХНАТ,МОИТЕ КЛЕТВИ ЛОВЯТ, СЛАБОХАРАКТЕРНИ И ЗЛОБНИ ДУШИЦИ!

http://www.youtube.com/watch?v=T-lCU65H2-Y

Или секирата да ви прокълне-ръчичките ви да изсъхнат и да съхнат докато не спрете да ровите и се жалвате от мен! Никой насила не ви кара да влизате в блоговете и профилите ми и да ровите, плагиатствате и се жалвате.Тактика на дребни мижи същества-крадливи,злобни изавистливи.Причината?Некадъност и злоба,завист!
КОЙТО ЗАВИЖДА ,НАДАЛЕЧЕ НЕ ВИЖДА, А СЕКИРАТА ДОКАТО Е ЖИВА СЕЧЕ И НЕ ПРИЗНАВА ЧОВЕЦИ МЕНТЕ!

 
Гласувай:
1
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 2499700
Постинги: 4124
Коментари: 2746
Гласове: 17538
Архив
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930