Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2012 18:56 - С ПАРИТЕ ЗА УЧИТЕЛИТЕ, НЕ Софийските учители -МАГИСТРАЛА "ТРАКИЯ"?!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 425 Коментари: 0 Гласове:
2



НОЕМВРИ  2012г
Защо с нашите пари и то с парите  на учителите от провинцията, защото Софийските учители са с двойно тройно  по високи заплати на нашите?! Защото всичко зависи от общината ли?  Ами защо така е позволено, общинарите да ни крадат, за да имат премии по Нова Година и не само тогава,а?  Това е най малкото с премийте. Защо системата е такава,да се краде ЯКО,АМА ЯКО ОТ ЕДНИ И СЪЩИ!? Защо Ви е хубава магистрала Тракия? Да не си трошите луксозните коли всяка неделя, когато отскачате до морето-Бургаско най често?! А после магистралите оставали само, по тях помнят правителството.Дрън, дрън...! А този народ,който боледува и изимира тогава кой  ще се движи по тези магистрали? Богатите,управниците и чужденците? Браво!!!
Защо лъжите са Ви опашати,  защо настройвате хората,  родителите срещу нас - учителите? Говорите едно, ЧЕ МНОГО ПАРИ ВСЕ НИ ДАВАТЕ, А правите друго! От родителите и децата им се настройват срещу нас,  а ние трябва да учим тези деца, да контактуваме нормално с тях! Това политика ли е или изтребление, самоизтребление на нацията? Отвратена съм!Млади хора са без работа,  а тези които са работоспособни...били биват смачквани, до полудяване от немотия  и престъпност,глад,мизерия..Как да живеят,  как да раждат тези млади хора и къде да изпратят  после децата си да учат,на работа? На магистралата  или в...чужбина,където е пак същото? Българите са унижавани навън най вече от самите себе си, помежду си,за смях станахме! какво ли не прави гладът и  просолвутата злоба и завист българска! Кажете на народа си,вие няколкото милиардери, кажете къде ще ги носите тези пари? В чуждите банки вече им стана тясно. Как ст.пите ,как дишате,как,  с тези ръце,с които крадете,  подписвате прането на парите НАШИ, прегръщате децата си? Всичко има край и добре го знаете, независимо кой ще го дочака. И бъдете сигурни,че там на оня свят ще се срещнем и там Ви е,драги, ще влачите синджирите работейки така, както тук на Земята никога не сте работили! И там правосъдието е друго няма прошка,никаква,грам прошка! "Аз тук да поживея, а там не ме интересува". И това съм чувала. Ха, да видим,дали няма да те заинтересува,който и да си, защото някои още от тук на Земята ги лови Възмездието. Никой не се бил върнал от там да каже как е. Ами коя муха бяга от мед,дори за малко? Явно там е много по добро и друг свят. Все едно птица да живеее и лети във океана  и риба да живее и да лети в небето. Нямам дума,драги ми....богаташи, хора които перете  парите от труда ни и крадете. Който и да дойде там горе,самоизбирате се, повече от ясно е,които и да сте все същите л.... сте. но ние сме по големите л....ри,защото Ви търпим! Ето това е нещото,което не мога да простя на НАРОДА СИ! НИКОГА!
И това....

http://www.youtube.com/watch?v=EQLVeU271dI
 

ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ  ПУСТИТЕ  ПАРИ  И  СЛАВА!
СВЕСТЕТЕ СЕ! САМО СЪС ПАРИ И ВЛАСТ НЕ СТАВА!


Пари, пари...
въпрос на ударение!
Това е мойто мнение
за социалното ни положение!
Вместо кебапчета,
напъвам хапчета!
Вместо доктори добри,
човекоубийци  зли!
Вместо здраве, красота,
дрога, алкохол, болна душа!
Културата ни куца е старица,
oбразованието ни умряла птица!
Кражбата, лъжата, взломът
туй за българинът е погромът.
Той обича си жената,
пие си ракията с салата,
бие се в гърдите,
хвали се в компания
от млади, стари
що мангизи е спестил
колко краднал
и къде ги скрил,
що жени е изповядал
и от бачкане не сядал!
А жената слугувница,
тича с пълните торби,
бере душица,
друга нокти си лакира
и изневяра гарантира.
И днес борбата за парата
е приказка на всекиму позната -
"Дай ми да ти дам"
или "Стани от стола
да седна аз там!"

Пустите пари, не стигат!
Колко хора ги мори
страшната им власт
и кой пак не е в час,
и не разбра как днес парата,
бавно, сигурно руши душата,
и всичко ценностно убива,
честта, достойнството затрива?

Пари изпрани или не,
убиват чувствата дете
и хора мили и добри
превръщат в роби и слуги,
слуги на дявола!
Но Бог ще победи,
ще ни покаже,
как да живеем без пари!
А

Той и такива като него се спасяват...
извън България,където живеят,учат с нашите пари и Децата им!!! Спасяват се навън, като дипломати или... Няма осъден политик и управляващ, няма такъв ,който да е върнал милиардите окрадени от нас и държавата! Иначе... "За кокошка нема прошка"
ПРОДАВА, ВСЕКИ СЕ ПРОДАВА,ТОВА НА ДЪРЖАВА НЕ СТАВА!Когато един учител обиди, 

удари ученик той бива най малко уволнен.

В Демократична България пребиват младите хора,
невръстни деца, ученици, .....в ГЛАВАТА , за затъпяване!!!
ОТВРАТ!
БЕЗУМИЕ!
НЯМА Я ИСТИНАТА,
НЯМА ГИ ПРАВАТА......
НЯМА Я БЪЛГАРИЯ!
Само мутри, убийци.....
МАФИЯ -ПЪЛНО НАСИЛИЕ, ПРОВОКИРАНЕ,
ВСЯВАНЕ СТРАХ И МАНИПУЛИРАНЕ.
ПРОВОКАТОРИТЕ СА ИЗПРАТЕНИ ОТ.....НЯМАМ ДУМИ!

ЗАЩО МАЦИНСТВАТА СА НА ПОЧИТ У НАС,
ДОРИ УБИВАТ НАШИТЕ РОДНИ ПОЛИЦАИ?
АМИ ЗАЩОТО ТЕ ИЗБИРАТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ, А И ПОМОЩИТЕ ОТ ВЪН ГИ ГУШКАТ НЕ МАЛЦИНСТВАТА , А ТЯХНИТЕ ХОРА,КАТО ЦАР КИРО И НАШИТЕ УПРАВНИЦИ. ТАКА ФАКТИЧЕСКИ ТЕ ПРАВЯТ ЕТНИЧЕСКО РАЗДЕЛЕНИЕ, А НЕ НИЕ  ОБРАНИТЕ, ОКРАДЕНИТЕ И БЕЗ ПРАВА В РОДИНАТА СИ . ПРАВА ТАКИВА,КАКВИТО ИМАТ РОМИ И ТУРЦИ НАПРИМЕР В МАЩЕХАТА НАША -БЪЛГАРИЯ!.

 

СРЕЩАТА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ С ЛЮБОВТА НАРОДНА-

ТЪМНИНА ПЪЛНА, ТЪМНИЦИ......
КОКАЛ СЕ НЕ ПУСКА БЕЗ БОЙ, БЕЗ ВОЙНА.....
МАФИЯ СТЕ, МРЪСНИЦИ!
ЗА МЕНЕ СТЕ МЪРТВИ, ПОЛИТИЦИ!
ДОГАН, ВЪРВИ СИ!
СЕРГЕЙ, СПОМНИ СИ...
БЪЛГАРИЙО, С ДЕЦАТА СИ ПРОСТИ СЕ!

ПЛАЧА ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ,ЗА БЪЛГАРИЯ! ИМА ЛИ ИСТИНА? МАЙ НЯМА! ИМА САМО НАСИЛИЕ, РОБСТВО И ТЕГЛО!
УБИХА ДУШИТЕ, ВЯРАТА, ЖЕЛАНИЕТО ЗА ЖИВОТ НА НАШИТЕ ДЕЦА.БОЛИ,БЪЛГАРИЙО,БОЛИ!
ЗАЩО НАРОДЪТ НАШ ТОВА ТЪРПИ?

ЯСНО Е ...има И затъмнение в медиите -не гледайте телевизия, не слушайте радио,не... 
Не се женете, не раждайте....БЯГАЙТЕ!
В България започва УНИЩОЖЕНИЕ.......
УЖАС!
ГОСПОДИ, СЛЕЗНИ......!!

ПЛАЧА ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ,ЗА БЪЛГАРИЯ! ИМА ЛИ ИСТИНА? МАЙ НЯМА! ИМА САМО НАСИЛИЕ, РОБСТВО И ТЕГЛО! 
УБИХА ДУШИТЕ, ВЯРАТА, ЖЕЛАНИЕТО ЗА ЖИВОТ НА НАШИТЕ ДЕЦА.БОЛИ,БЪЛГАРИЙО,БОЛИ!
ЗАЩО НАРОДЪТ НАШ ТОВА ТЪРПИ?
3. lidis - Нямам думи !
14.01 22:21
Онемях днес ,като гледам в медиите сцените на нецивилизованост , насилие , бруталност и наглост !Видях унизените очи на българите!
Сърцето ми се сви в мъка и срам . Мъка по милионите съдби на обречените българи в затворената мафиотска система , където мутрите и червените разделят и владеят.Срам ,че това става в Родината ми.Това правителство показа за сетен път ,че не се интересува от народа ,ами и физически го малтретира. Всяко нормално демократично правителство ,не би стояло след поискани 6 вота и дори демонстративно показвало ,че народът ще бъде унизен бит ,ама мафията ще си стои! Тези кадри трябва да се изпратят в Страсбург на съд !Това е дивашки метод за потушаване народно недоволство! Бой и кръв !Мафията бие тези кoито я хранят ! -Това е днешната ми Родина ! Мафията бие наред !
Благодаря ти ,че видях в поста ти истини ,които много "kупени" медии скриват!
4. cornflower - Мъка и срам!
15.01 08:52
Пребиват децата на България, защото протестират срещу мафията!
КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА?
ЧИЯ Е БЪЛГАРИЯ?
5. sekirata - БЪЛГАРИЯ Е РАЗПРОДАДЕНА
15.01 15:56
cornflower - Мъка и срам!
Пребиват децата на България, защото протестират срещу мафията!
КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА?
ЧИЯ Е БЪЛГАРИЯ?

ТЕЗИ ТРИМАТА -немецът, турчинът и украинският евреин да си ходят. Вън от България ПРОДАВА, ВСЕКИ СЕ ПРОДАВА,ТОВА НА ДЪРЖАВА НЕ СТАВА!
7. ivesa - За сетен път "елитните"политици се срещнаха с ...
15.01 21:15
"народната любов".България е жива.Народът излезе от апатията,която го беше обхванала.!50 лумпена не можаха да спрат протеста.Само показаха колко е ниска гражданската им култура.22-а от арестуваните са деца.Къде беше родителският контрол,та тези деца не бяха на училище,а отидоха да се бият с органите на реда.?
8. sekirata - http://sroksos.org/
15.01 23:27
ivesa - За сетен път "елитните"политици се срещнаха с ... "народната любов".България е жива.Народът излезе от апатията,която го беше обхванала.!50 лумпена не можаха да спрат протеста.Само показаха колко е ниска гражданската им култура.22-а от арестуваните са деца.Къде беше родителският контрол,та тези деца не бяха на училище,а отидоха да се бият с органите на реда.?

Както винаги си пълна с оптимизъм :(
Много деца са надделяли в къщи.
Нима не го знаеш?!
Поздрав!

http://sroksos.org/2008/12/14-2009.html

http://juliananik.log.bg/article.php?article_id=18686
9. sofiya - И аз мисля, че макар и малък...това е пробив...
16.01 14:18
Това е началото на гражданското общество, за което всеки мечтае. да, има и насилие, има и политически машинации, и спекула с неподправените младежки мечти....винаги ще има. Докато има политици, жадни за кокала. България е малка и бедна страна и винаги ще има борби за кокала. Как допуснахме обаче да сме на първо място по болести и смъртност в Европа??? Как допуснахме да държим първото място по инсулти и инфаркти, както и по перинатална слъртност,т.е. най-много новородени у нас умират без да вдъхнат глътка въздух...Ужасното от всичко това е, че на по-голямата част от нас децата ни напуснаха този разграден двор и си потърсиха щастието, обучението и живота зад граница, далеч, много далеч от майките си, които плачат денонощно...
10. ivesa - sekirata,
16.01 19:43
много деца са надделяли вкъщи,но защо!?Нима родителите им не са достатъчно авторитетни пред тях,за да ги изпратят на училище или да ги спрат у дома,за да не отиват,където не им е мястото - на законово уредения протест за пълнолетни граждани.?
Поздрави и от мен!:)))
11. sekirata - Смешни сме
16.01 22:22
sofiya - И аз мисля, че макар и малък...това е пробив... Това е началото на гражданското общество, за което всеки мечтае. да, има и насилие, има и политически машинации, и спекула с неподправените младежки мечти....винаги ще има. Докато има политици, жадни за кокала. България е малка и бедна страна и винаги ще има борби за кокала. Как допуснахме обаче да сме на първо място по болести и смъртност в Европа??? Как допуснахме да държим първото място по инсулти и инфаркти, както и по перинатална слъртност,т.е. най-много новородени у нас умират без да вдъхнат глътка въздух...Ужасното от всичко това е, че на по-голямата част от нас децата ни напуснаха този разграден двор и си потърсиха щастието, обучението и живота зад граница, далеч, много далеч от майките си, които плачат денонощно...

Какъв ти пробив? Мачкат ни и ще ни мачкат.Цял свят и цяла Европа нямат желание да изплуваме, а защо сети се?
12. sekirata - Законово, а кой излезна да ги ЧУЕ?
16.01 22:26
ivesa - sekirata,много деца са надделяли вкъщи,но защо!?Нима родителите им не са достатъчно авторитетни пред тях,за да ги изпратят на училище или да ги спрат у дома,за да не отиват,където не им е мястото - на законово уредения протест за пълнолетни граждани.?
Поздрави и от мен!:)))

Повечето деца са гледани от баби и дядовци, лели , стринки...Родителите са много заети или печелят в чужбината.

http://sroksos.org/
http://sroksos.org/2008/12/14-2009.html
http://juliananik.log.bg/article.php?article_id=18686
13. ivesa - sekirata,така е,но нали,когато децата не се обгрижват,както трябва...
17.01 11:21
се накърняват детските им права от самите родители,които са ги създали и имат оттговорността да ги отгледат.Прекалената родителска заетост води до доста лоши последствия във възпитанието и личностното развитие на децата.Поздрави.:)))
14. sekirata - :((
18.01 19:36
ivesa - sekirata,така е,но нали,когато децата не се обгрижват,както трябва... се накърняват детските им права от самите родители,които са ги създали и имат оттговорността да ги отгледат.Прекалената родителска заетост води до доста лоши последствия във възпитанието и личностното развитие на децата.Поздрави.:)))

А как да не са заети? Мислят само за пари...дори и тези, които много ги имат!
15. vselenche - Здравейте!
19.01 23:01
Не искам да коментирам ПОБОЯ, защото бе казано достатъчно. Питам се обаче колко дълго ще помним ТОЗИ ден/14.01.2009???????????????????????????????
А инак гражданското общество се ражда/създава от самото общество, то НЕ се дава даром. В тази връзка, според мен, и ЕС няма как да ни оправи,ТОВА си е наш проблем, най-много да въведе предпазната клауза+да ни изключи от ЕС(прецедент, но винаги има първи път).
И още нещо. Според мен, като майка, майките трябва да изкоренят Спомена за ЖИВКОВОТО време, то си отиде и свършено, независимо всеки един от нас как оценява онова време. Защото именно този СПОМЕН ни тегли назад като общество и не дава бъдеще на децата ни. НЕ турското робство, за него ние като днешни хора нямаме реален спомен и тези ми думи нямат нищо общо с отрицателното ми отношение към ДПС по принцип.
Оптимизъм НИ е необходим, защото ни е срам и защото майките плачат за децата си. Затова според мен сега на изборите ТРЯБВА да се гласува, дори и с отвращение! БСП трябва да слезе за ДЪЛГО от властта, а ДПС трябва да се махне от политическата сцена на БГ ЗАВИНАГИ. Защото колкото и да се спасяваме поединично стигнахме ДЪНОТО(нищо че то е бездънно) и този път ТРЯБВА да успеем - дължим го на децата си!
Поздрави!!
6. sekirata - СРАМ...БЪЛГАРИТЕ СЕ ИЗБИВАТ ПОМЕЖДУ СИ
15.01 15:59
lidis,СТАНАХМЕ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ. СЪРЦА ОБВИТИ В ЛОЙ.....ПЪЛЕН ЗАСТОЙ! БЪЛГАРИТЕ СТОЯТ В КЪЩИ И ГЛЕДАТ КАК ПРЕБИВАТ ДЕЦАТА ИМ ТАМ НА ПАВЕТАТА, А ОНЕЗИ МИШОЦИ СА СЕ СКРИЛИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ .
БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ -ЕНИЧЕРИ ГИ ПАЗЯТ И ПРЕБИВАТ БРАТЯТА И СЕСТРИТЕ СИ. ПРОДАВАТ СЕ....ВСИЧКО СЕ ПРОДАВА!












Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5308536
Постинги: 6085
Коментари: 3244
Гласове: 28812
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930