Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2013 00:31 - КАК СЕ ПОСТЪПВА С РАЗБУНТУВАЛ СЕ НАРОД?! На първо място ЗДРАВОСЛОВНО И ИКОНОМИЧЕСКИ!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 1502 Коментари: 5 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image

Пътят на българина да не е гладък и чист!

Как се предизвикват земетресения и природни бедствия и децата го знаят вече! Защо се появяват постояно нови нелечими болести също,както и защо след време уж откриват лечение на някои от тях, а за другите крият.Това не е случайно.Да се държи народът,особено такъв като нашият в постоянен шок и стрес.Затова и природата си отмъщава.Но то си личи кога е от природата и кога от нашите”мозъци”,които се опитват да влизат в кожата на Господ Бог и природата. Ето пример с Япония, да, с друга държава, на която има на какво да и се завиди. Удариха я …Хирошима и не само…та и досега ..Но хората се борят и устояват –вътре в самата държава са единни.Какво става у нас?Самите ние сме разделени и се.......
самоунищожаваме,предаваме,продаваме! Как да вярваш и на кого? Едните ни продават на Америка,другите на Русия, трети на исляма, и.т.н ! А защо ги има тези едни, втори, трети? Та те са всъщност едни и същи и имат подкрепата на всички държави отвън-наши врагове! Този номер с пет вековното ни робство не минава.Не това е причина българинът да е страхлив и продажен. Причината според мен и не само според мен е,че НЕ СМЕ ЧИСТИ БЪЛГАРИ! Какво прават византийците? Бунтуват се за най малкото и има ефект. Българките още слугуват там в Гърция и обслужват сексуално дори мъжете им, докато техните жени дори не ходят на работа и били в криза! Ха, ха! И да се върна на основното. Кога ни напъват природните бедствия, да уж ПРИРОДНИ?! Ами сами проверете. Разбира се, че това са изпитани методи и не само в България,както и да се рекетират хората с децата им, нямам впредвид само отвличания. Избор?! Дрън,дрън! Всичко се е манипулирало и пак ще се манипулира.Та ние - народът не можем да изгоним една чужда партия , като турската от управлението си вече години. Това което един политик-управник направи-пусна ги от раз с един подпис преди време. И най страшното е ,че е не може да се докаже къде са крадените пари от народа, за да ги върнат и да се спаси България! Пазят си парите по чужди банки.Така тези дупедавци и продажници на народа стават съвсем зависими от онези отвън и продължавата да НИ ГО…!!! Защо са едни и същи? Защото така искат ОНЕЗИ ОТ ВЪН. Когато станепо напечено, като сега – протести, природни бедствия и.т.н тогава се намират нови лица-МАШИ ПАК НА ОНЕЗИ НАШИТЕ …СЪЩИТЕ ПРОДАЖНИЦИ НА НАРОДА,КОИТО ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА СА В ЗАТВОРА ИЛИ ПРОСТО ДА ГИ НЯМА В БЪЛГАРИЯ , ТА И ЖИВИ ДА ГИ НЯМА! НО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е БЕДЕН, ГЛАДЕН, БОЛЕН И НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СТИГНЕ ДО УМИРАЧКА НА КЪДЕТО Е ТРЪГНАЛО, ЗА ДА СКОЧИ, НО КАКТО ТРЯБВА ДА СКОЧИ.
А ТОГАВА ВСЕ СИ МИСЛЯ,ЧЕ Е ВЕЧЕ ТВЪРДЕ КЪСНО И ЖЕРТВИТЕ ЩЕ БЪДАТ МНООООГО ПОВЕЧЕ И С ПО МАЛЪК ШАНС ЗА ПОБЕДА. ЖАЛКО! Съмнявам се,че народът ни е в състояние да направи ТАКАВА ГОЛЯМА … РЕВОЛЮЦИЯ! НАШИТЕ УПРАВНИЦИ - ПРОДАЖНИЦИ СА В ИСИЕ С ОНЕЗИ ОТВЪН НА КОИТО НИ ПРОДАВАХА И ПРОДАВАТ! ЩЕ ПОВТОРЯ-ЖАЛКО! ЖАЛКО ЗА ТАКЪВ УМЕН И КРАСИВ НАРОД,КАТО БЪЛГАРСКИЯТ-НАШИЯТ!

БУРЯ И СИЛНИ ВЕТРОВЕ 14.03.2013
http://www.sibir.bg/blog/lalenca/?
Ето…примерчета! Станишев настоя за ревизия на парите за бедствия

Кметът на Перник иска президентът да се намеси
при определянето на помощите след труса-
и от дата 04 март 2013, а кога беше труса?!

И това не е ли прoсто смешно ,
докога журналисти медии
ще се продават за еднo яйце?Кокоша работа!
Паднали ламарини, дърво и билборд в София
Няма нанесени сериозни щети

И докога тези-турски агенти,заради които
намразихме турският народ,който всъщност
не е виновен,докога ще ги търпим в управлението
и политиката ни?!Това е РЕЗИЛ за една нация
била пет века под турско робство?!

Службите редят сценарии,
за да изнервят партийните централи!
Някой внесе напрежение
между Борисов и Доган, смята Осман Октай.

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова:
Бойко Борисов ще бъде премиер и в следващите 4 години
Война и природни бедствия ще бележат
2013-а. България ще се размине с големите стихии.

И пак опираме до ПАРИ ОТ НАРОДА-
Задължителни застраховки срещу природни бедствия
Решението на кабинета касае
имотите публична държавна собственост

Стрес тестовете не гарантирали безопасността на реакторите
ЕП поиска спешни подобрения в ядрените централи
Операторите да платят подобренията и при авария - щети

И какво стана с ЧЕЗ и другите там...? 
Толкова много нарушения, а и монополите са гушили,
гушат нашите управници,за да подпишат
не изгодните за народа договори.
Прави са,защо да им дреме на чуждите за нас,
след като ние по между си се лъжем,
крадем, продаваме, предавaме?!


image

У дома,във моят вход на блока,в който живея
за няма и месец няколко пъти сменят електромерите от коридорите.Аз редовно си записвам данните всяка сутрин и вечер,но какво ми помага това,след като нямам право дори старият електромер да си искам-не бил мой!Старите данни записвани от мен отиват на кино, а и никой не ме уведомява и не пред мен 
се сменя електромерът ми за кой ли път!
Случайно ги сварвам винаги как ровят в таблото ,
сменят електромерите и то все по двамка са,
като задължително единият е от комшиите ми от вход В, кв.Сторгозия бл.94 Плевен,
който работи в Чез в Плевен и има страхотен служебен джип.
Другият ми крещи направо в очите,че никой не ме пита и да не искам да се подпиша пак ще сменят електромерите и то колкото пъти си искат. Както и ме праща да ходя да живея в друга държава,като не ми изнася в България! 
Разбира се не се подписвам,
то данните са едни...не само неверни!

Ама вече не е... мъничка ...змията!






Гласувай:
11



1. sekirata - коментари
16.03.2013 00:32
"Уважаеми сънародници, ще повярвам в социализма искрено когато видя децата на Станишев, Р.Овчаров, Р.Петков, К.Нинова, М.Манолова, и всички от върхушката на БСП-ДС да заминат да учат и живеят в Северна Корея, Русия или Куба. Но всичките да купуват имоти и да учат и живеят в САЩ, Англия , Франция или в други Западни държави, а да ми говорят колко е гаден Западния капитализъм и колко е човечен нашия социализъм не става. С този номер вече няма как да печелят избори. Време е БСП-ДПС-ДС- да изчезват.

И понеже няма да има оставки ни на Съдебен съвет, ни на съдии, ни на конституционен съвет, ни на арбитражен - там е заровено кучето. От там тръгват всичките ни беди. Помислете за земите по морето, които заграбиха като "крайно нуждаещи се" и нищо.Ако бях по-млад щях и аз да крада, като ВСИЧКИ в съдебна ни система. Колко пъти да им кажат от ЕС, че главно съдебната ни система е виновна да не ни приемат в Шенген.Правят си оглушки.Ето сега след 2014 година ще има възможност да напуснете България. Пожелавам ви късмет и добър път"

Цирк БЪЛГАРИЯ! Кой как работи в него!
Общо за всички –Не искат ревизия на договори, приватизация или каквото и да било. Като не сте яли баница, никой не ви е крив.Не искат съд. Не искат нито да ги съдят нито да съдят другите от представлението в цирка. Да сте се усетили на време. Късно е вече.Искат да участват в цирка и ако може те да казват кое, как и защо. Защото така трябва. Ако не ни вярвате питайте политолозите, социолозите и … нашите хора.Всички се грижат за бъдещето на България. Работят активно с между 200 или 300 ромски фондации. От 1990 година циганите са прекръстени на роми. Започва активна работа и вече най-младата майка е на 13 години. Най-големи грижи полагат за тях преди избори. Това според тях е бъдещето на България.Цирка е пълен. Глъчката е голяма след последния номер. Стана и късо съединение. Изгоряха няколко факли. На манежа са група аматьори. Циркът продължава".
цитирай
2. apostapostoloff - Разбунтуваха се около
16.03.2013 03:42
100 000 неудачници. Останалите 7 000 000 си траем и си гледаме кефа. Толкоз!
цитирай
3. pcelata - Кой е този малоумник,
16.03.2013 08:28
който пише минуси на това в този пост? Да не би,да е доволен от живота си в Бг? Срам голям преживяваме. И се питам-всички които са виновни за положението ни-как спят;И как се гледат в огледалото?
цитирай
4. olivie - ???
16.03.2013 16:08
Народът и по османско време не можа да се разбунтува целия, че сега ли. Американоидите-хуманоиди не могат да разберат една основна истина. По социалистическо време тя се изразяваше в едно изречение "Трябва да се оплитаме като свински черва, за да оцелеем" и "Преклонена глава сабя я не сече". Е, едно време имаше и хайдути, сега им викат терористи, или мутро-милиционеро-олигарси. Да, ама са си наши, а не вносни кожодери. А това, че не ви оттърва да съществуват и ви пречат да дерете по 2 кожи, народът не е виновен и само ви гледа сеира, соросчета. Те и соросчетата ако спрете да им плащате, ще се върнат в старите си схеми бе, хаирсъзи. Нещо да виждате "турци" на протестите?
цитирай
5. olivie - ???
16.03.2013 16:10
Народът и по османско време не можа да се разбунтува целия, че сега ли. Американоидите-хуманоиди не могат да разберат една основна истина. По социалистическо време тя се изразяваше в едно изречение "Трябва да се оплитаме като свински черва, за да оцелеем" и "Преклонена глава сабя я не сече". Е, едно време имаше и хайдути, сега им викат терористи, или мутро-милиционеро-олигарси. Да, ама са си наши, а не вносни кожодери. А това, че не ви оттърва да съществуват и ви пречат да дерете по 2 кожи, народът не е виновен и само ви гледа сеира, соросчета. Те и соросчетата ако спрете да им плащате, ще се върнат в старите си схеми бе, хаирсъзи. Нещо да виждате "турци" на протестите? Или те си вземат ток без пари, като циганите? А да сте виждали цигани, там където живеят "турци"?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5309256
Постинги: 6085
Коментари: 3244
Гласове: 28814
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930