Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2014 19:43 - КОЙ КОГО ПРАВИ НА ЛУД?!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 784 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ето какво се получава-Някой си влюбен в някоя си,но в скайпа и фейсбука ще го хване половинката му,затова се крие в сайтове като сибир беге с любовницата си.Само не ми е ясно защо бърка кефа си с нея, любовта с това да я величае като голям талант и не в другото ,което го интересува, а  и измисля други дадености,които са просто нелепи.Кажи си ,браток, че ти е хубаво с нея в леглото и от там си в състояние и балерина да я изкараш,самода и се харесаш и да ти се ....даде. Резил повече за мъжкото в мъжа, а за жената е миризлива работа.

Ето стихът по този повод,дали е поезия преценете сами,защото на мене хич, ама хич не ми прилича на стих та камо ли поезия. Все едно че извънземен го е писал, събирал от тук и там и станало уж един стих....голямата работа.Оле,било голямата работа! image

И има ли кой да ми отговори в този сайт какво получават хората, които копират и поместват чужди стихове,какво получават от автора на стиха ,доста е прозрачно и смешно,драги!? Коя е Бистра ,коя Деница,не е важно ,но е много смешна тази игра на профили, имена . Първо си мислех че е заради търговията с чужди стихове и тем подобни,но сега се убедих,че е заради влюбените семейни двойки изневеряващи на половинката си та дори и в сибир беге .Все пак там са анонимни или по точно с чужди имена и като профил и като автор ,а дали не са чужди и ласките им към любовника, та и неговите ласки. Май  всичко е  търговия ,интересчийство. Давайте, аз така или иначе не съм по тази част, но ще тегля благословията на плагиатите, анонимните и фалшивите в сибир беге. Защото истината преди всичко-голата истина,пък нека някой си пише коя била тя, ама тази истинската ,истинната, която явно малцина познават.

Ето  и стихът,без заглавие image

.......... 

Помня въпроса, след който гневът те задави
и на прага застанаха други лукави очи.
Тръгна стъписан човекът, някой остана.
Непознатият дишаше страх и издишаше дим.
Тежкият луд в яростта си забрави да плаче
и смехът ти сега е монета, която дължиш.
Сутрин си смъртен - в дълбоката сянка удавен,
вечер се връщаш в съня си почти невредим.
Как да намериш невинни очи за нататък?
Някой затвори вратата и хлътна в ума си.
Самотата е глад за отдавна отречен приятел,
снизходителен жест на вълната,
преди да те блъсне.
Всичко, което потъва изглежда различно.
Свети на дъното камъче - обла сърдечност.
Гневен свидетел околния смисъл отрича,
тъмна мъгла се издига над дните ни речни.
А човекът мълчи и се учи да бъде обичан.
Капе сърцето на облака...Лудият плаче -
в двете му стръмни очи долината се стича.
Смисълът слиза отгоре с глас обитаем....
БИСТРА МАЛИНОВА

Та така.Небивалици,вампирски сблъсъци,луди и какво ли не още ...разхвърляни думи без смисъл-

явно с умисъл! Едно многоточие за заглавие,което явно сочи ,че се касае за посвещение на любовник,който е в сайта-определено.Но не само многоточието, а и картинката на човечеца-някой си....хи,хи! 

 

  image

След това се стъписах-човекът тръгнал,но някой останал.Раздвояване на личността . Абе много луди сред поетите и поетесите! Диша страх, издишва дим-оперделено вампиризъм и то в душа на уж творец.Не знам да има тежък и лек луд,който осъзнава какво е плач.Смях е нещо вътрешно,душевно ,не може да бъде монета и то на заем.Пак вампиризъм или по точно на мой език казано това си е направо перверзия със словото -нашето, а и мисълта на човешко същество,каквото би трябвало да е това създание написало тези брътвежи,като стих.Някой хем затворил вратата,хем хлътнал в ума си-ужас! Та това думи за поезия ли са освен че не са и смислени?!Самотата жест на вълна, но преди да те блъсне-ама точно казано това си е гавра със всичко човешко и ценностно.Ууу...открива Америка-"Всичко, което потъва изглежда различно."И на дъното как свети това камъче,и то в ОБЛА СЪРДЕЧНОСТ? Я ми я обяснете как изглежда тази обла, обла,обла сърдечност. Околен смисъл няма,та чак да има и свидетел -това да не ви е  прокуратура и съд! Против съм-моите дни не са речни,а и на другите човеци на два крака,не сме риби при това искате и не морски. Фантасмагории,изкривяване на мисъл,смисъл, пълен хаос на думи нахвърляни без ред и дори лек помисъл. Липса на човешки разсъдък. Този път сайта ще прокапе,след като облака има сърце,което капе,защото този пост с този стих определено е продънен  де от гръм,светкавица, де от глупост и простотия, невежество и ПРЕВЪЗНАСЯНЕ! В две стръмни очи долина се стичала,защо стръмни? Защото аватара на Деница,която помества този стих уж на Бистра, ако са вярни тези имена изобщо ,та този аватар е с маска и си крие очите -леко изкривени-стръмни де.Ужас,какво предпочитание!

image

И все пак долината се стичала, а смисълът слизал при това с глас и то необитаем! Резил, пълна трагедия на този болен мозък съчинил не,а прекроил  взети от тук и там думи в това творение нарекла го Деница стих!Никой не може да ми покаже как капи сърцето на облака,но ръчичката ,която е сътворила,написала товаявно е на ясно,както и на мене ми е напълно ясно колко и какви перушани има тук в сайта и се пишат на поетеси и поети, а забравят най важното,че товапросот неса те,неса душите им.Тяхните са продадени отдавна от момента в който им спря вдъхновението и си драскат и прават пясъчни кули от чужди мисли и изкривени думи. Хаос, обърканост направо СБЪРКАНОСТ!

image

image

ВСЕ ИМ ПРЕЧА,А ТЕ НИЩО СТОЙНОСТНО НЕ ПРАВЯТ,КОЙ ИМ Е КРИВ?Да лягаме да умираме,защото те не стават за нищо и другите като мене им криви!Тези няколко групички в интернета ни.


image

image


НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ,набийте си го в кратуните най вече вие тинейджъри и няколко изчерпани групи хора уж поети и поетеси,чалгари! image




Гласувай:
6



1. kostadin - Радвай се, че пречиш на някои. Значи ...
22.05.2014 23:00
Радвай се ,че пречиш на някои.Значи си бръкнала в раната на Егото им.
Други ти се радват и те са повече!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5306132
Постинги: 6084
Коментари: 3244
Гласове: 28807
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930