Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2014 20:10 - ПАК ВЗАИМСТВАНО ОТ SEKIRATA, обърнато в стихотворна форма?!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 731 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Забележете колко  несъстоятелност,несмисленост има дори в заглавието.Прави си Автопортрет и сама се определя  и то като Лошата?! А това че е самодива при това една пък съвсем не е в ред на нещата в блога и и стиховете,които пуска там без значение кои са.

Автопортрет (Лошата)
Автор: Една Самодива

"Аз съм опак човек, имам остър и ръбест характер
и език като меч, с който бързо сразявам, без жал.
Като кремък съм твърда, бодлива почти като драка,
не търпя върху себе си злобната, лепкава кал.

В този захарен свят съм горчивата капка отрова,
имам тежък запас проклетия, отглеждам инат.
Конформиста любезен за герой да приема - не мога
и каквото си мисля, го казвам - не съм дипломат.

Аз съм лудата вещица, дето поглежда в очите
и чете всички мисли, а после изрича на глас
онова, дето уж е зад девет скривалища скрито
и дори на смъртта би се смяла, в последния час.

Как ме дявол не взе, как ме тъмен порой не отнесе!?
На ухо ще ви кажа - вероятно и те не ме щат,
че измама и подлост, без да мигна, с косите си беся,
а в очите ми две остриета пронизващи спят.

Аз съм буря внезапна и за миг преобръщам небето,
плаващ пясък, поглъщащ на случаен ловец мисълта.
Колко лоша съм, Господи! Влизам директно в сърцето,
без да знам, че след мен никнат свежи, прекрасни цветя. "

И така -не търпи лепкавата кал, а всъщност сама се определя като лоша, което хич не е далеко от калта при това лепкавата. Другите злобни -не ги търпи, а всъщност тя си признава косвено ,че е злобна и то повече от другите. Всъщност от вторият куплет вече личи,че това не е тя, а представата и ДА БЪДЕ ТАКАВА..което е повече от смешно. Или поне друг е такъв и обрисува него, а слага себе си като такава."Вещица,отрова,кал.....Защо секирата пишела за тези неща и била злобна, я вижте тук какво става, крадат се поголовно мисли, дори автопортрети?! Изведнъж Дяволът я не ще и пороят я не отнесъл, и само след поста на секирата -ОТГОВОРИ МИ, ГОСПОДИ! където секирата се вайка, че Дяволът е влюбен в нея и не иска тя да умре, а Господ също не дава. И постът на секирата с тази мисъл и сюжет в статията и е доста преди поста на тази фръцла -една самодива,която пуска този "стих" и то тук в същият сайт. Нарочно? Не. Просто нямат какво да пишат, чудят се от де да вземат идеи, теми ,изречения, мисли, думи, а изказът е -мама мия! Защо е така ли? Защото  се стига при некадърника, какъвто е явно този творец на тази уж творба стига се до там СМЪРТТА ДА СЕ СМЕЕ И ПАК КАТО НА СЕКИРАТА В ТВОРБАТА ДА СТИГНЕ ДО ДИАЛОГ С ГОСПОДА-че била лоша?! Защото нямат нищо лично, а объркани, смесени  мисли, идеи ,скалъпени,кърпени от тук и там! Ами нека хората кажат, нека Господ си свърши работата или там Дявола...много нагло и последователно са копирани изреченията дори на секирата в творбата,която не е в стихотворна форма и на това е разчитал твореца на това стихо,да не се разбере че е взаимствана темата, основната линия, сюжета от статията споделено на секирата в ОТГОВОРИ МИ, ГОСПОДИ!-

http://www.sibir.bg/blog/cekupamasekirata/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=596754

Какъв ужас, този път аз ще се провикна, Господи! Как можа накрая така да го завърти на 360 градуса и да намеси цветята! Това е вандалщина, след цялата тази тирада и гнусни крадени фрази  след нея никнали цветя при това свежи? И как бе,моме,след толкова бури, отрови...биеш на контраст,о,не, искаш да пуснеш оптимизъм, за да се харесаш на читателя, след като преди това набълва ред мръсотии и несъстоятелности за една поезия при това наша уж родна?!Как ще влезнеш в сърцето на човек, с какво, с цветятя или с отровата, с желанието си да умреш?!


" На ухо ще ви кажа - вероятно и те не ме щат,
че измама и подлост, без да мигна, с косите си беся,
а в очите ми две остриета пронизващи спят."

Е,нема как да не се спомене острието -sekirata,ама изопачено, станали две остриета,че да не личи,АМА ЛИЧИ ПЛАГИАТСТВОТО, МИЛА?! А косата ти и като моята да е буйна и гъста, не можеш се обеси, защото плагиатите са страхливи мишки, като теб авторке на този пост-независимо чий е стиха, ако това е стих?! - Автопортрет (Лошата)
Автор: Една Самодива

И защо нямате смелост да си напишете името, защо се криете с фалшиви профили -самодиви, риби, щуки, дива, моника.... и какви ли още не, защо?! Ами защото плагиатствате, ама яко?! И така никой не знае кои сте, АМА ТАКА СИ МИСЛИТЕ, КОЙТО ТРЯБВА ЗНАЕ И ВИ СЕ СМЕЕ СКРИШОМ. АЗ СЪЩО ЩЕ СЕ ИЗСМЕЯ И ИЗ..... НА НАПЪНИТЕ ВИ ДА ТВОРИТЕ ИЛИ ДА ПУСКАТЕ ЧУЖДИ СТИХОВЕ! ЗА МЕНЕ ЛИЧНО, А И ЗА РАЗБИРАЩИТЕ ТОВА НЕ СА СТИХОВЕ, НЕ Е ЛИЧНО ТВОРЧЕСТВО, ДРАГА-"една самодива"!

Ако ти си самодива, аз трябва да съм черешка
image

Няма да спра да си пускам поста въпреки обидите на лични от mileidi46 и още няколко, които наистина са за психиатър! Въпреки пречките ,които ми създават да влизам и да помествам неща, които не им изнасят на тези няколко богоизбрани при това освен невъзпитани и злобни ами и грозни душици!









Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5241957
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28494
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031