Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2015 11:44 - "ДЕТСКА" ЕВРОВИЗИЯ ?!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 1336 Коментари: 4 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

„ДЕТСКА“ ЕВРОВИЗИЯ БЪЛГАРИЯ 2015

ОКРАДОХА „АСАМБЛЕЯ НА МИРА“

-ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА!


Детският песенен конкурс на Евровизия 2015 (на английски: Junior Eurovision Song Contest 2015) е 13-тото поредно издание на ежегодния конкурс за малки изпълнители, който се проведе на 21 ноември 2015 в зала „Арена Армеец“ в София, България, след като миналогодишната страна-победител отказва да бъде домакин. А защо ли?!

„ДЕТСКА“ или политическо ориентирана, но не и детско музикална.
Браво! Много ни бива да сме -ГАЛОШИ!

По аналог на чалгата у нас-попфолк, а всъщност ориенталщина и порнография.

Значи за едно се изписва и озаглавява, а всъщност изобщо не е това?!

Еееее…. у нас в зала „Арена Армеец“  нямаше порнография-САМО ТОВА ОСТАВАШЕ!!!

Мир, любов и разбирателство между децата на всички не само европейски народи!

Разбира се ,че няма нищо лошо в това,

Но защо тогава се провежда, като музикален конкурс един вид, защо?! ТА ДОРИ И ПЕСНИТЕ БЯХА ЗА ВЪЗРАСТНИ. По ячките деца, които можеха да крещят буквално винаги печелят, нали така стана и с Крисия, която е доста по нежна, финна, слабичка от италианчето, което и отне първото място. Но тя си остана дете и пее поне, където трябва, като ДЕТЕ!

Колкото до песните на тази наречена „детска“ Евровизия 2015 у нас проведена под чужд БОТУШ С ИДЕЯТА БЪЛГАРСКА НА ДЕТСКА АСАМБЛЕЯ, А НЕ МУЗИКАЛНО ТВОРЧЕСТВО –КАЧЕСТВЕНО-ТЕЗИ ПЕСНИ БЯХА ЧИСТО КАЗАНО НИКАКВИ И КАТО МУЗИКА И ТЕКСТ. Габи има Някакъв глас-ПОСРЕДСТВЕН,ГЛАДЪК КАТО ДЪСКА-никакъв топъл тембър, завладяващ, а имала  талант на текстописка?! Но това  е НАТРАПЕНО,текстове такива имат доста българчета дори и по добри. ГАБИ, С ВРЪЗКИ НЕ СТАВА, па макар да си от РУСЕ! Гледай си уроците.

Ето как се пее - КРИСИЯ може да пее ИИИИИ КАТО ДЕТЕ И ЗА ДЕЦА?!



Защо вмъкнахте хор,защо..... ормаскарявате песента-звучи изкуствено,или просто да изпъкнат и вашите деца или защо от куртоазия?!

Krisia, Hasan and Ibrahim - Planet Of The Children (Junior Eurovision 2014) - Official Video


 


Песeнета си беше добра в този вид, в който я наградиха.

Нямам желание да коментирам никакви български конкурси и нагласени наши представители навън на Родината ни!

ЯВНО САМО С КРИСИЯ УЦЕЛИХТЕ И защо ли?!

Победителката от Малта е за щангистка, защо да няма и силен глас, дори с позната,навярно крадена бленда от някоя силна африканска, негърска певица-няма да кажа коя!

МАЙ ВРЪЩАМЕ НА МАЛТА?!
ВСИЧКО ЛИ Е БИЗНЕС,ТЪРГОВИЯ
ДОРИ ПРИ ДЕЦАТА?!
Аз го знам от личен план,
какво се случва и у дома!

Но това е, за мене НЯМАШЕ ИСТИНСКА ЕВРОВИЗИЯ И ТО БЪЛГАРСКА, И ТО ДЕТСКА  У НАС 2015! Затова си пускам пак КРИСИЯ и няма да я заменя с никоя- ПОНЕ ДОСЕГА НЯМА ЗАМЕСТИТЕЛ. Евгени Маестрото можел да направи три албума, за това време, докато правил многото версии на песента на Габи?! Ами това говори ,че НЕЩО НЕ Е НАРЕД. За такова мероприятие не се пишат  и пеят такива песни КАКВИТО БЯХА ВСИЧКИТЕ- АМА ВСИЧКИТЕ НА ТАЗИ У НАС ЕВРОВИЗИЯ,ПОВТАРЯМ НАРЕЧЕНА ДЕТСКА. А колкото до разходките на чуждите деца в Родината ни, това е много добро-БРАВО, но….ТОВА НЕ Е МУЗИКАЛЕН КОНКУРС. О, да изведнъж почнаха да пишат и говорят ….че  не било състезание, конкурс…Дрън, дрън….КАКТО ВИНАГИ ДОКАЗАХМЕ,ЧЕ СМЕ ЦЪРВУЛИ,ДА НЕ КАЖА ПО ТОЧНО-ГАЛОШИ! Да, нямам фаворит, гласовете бяха еднотипни, ПЕЯТ КАТО ВЪЗРАСТНИ,ЗАЩОТО И ПЕСНИТЕ БЯХА ТАКИВА, а вокалната техника копирана и за възрастни, текстовете клиширани, костюмите смешни особено визията на Поли Генова-прическата и. Иначе добре бъбри  не само българския език! Но с това си участие, представяне тя всъщност се бори да получи пак правото да представи България на другата НЕ детска Евровизия?! НЕСКРОМНО Е, ПОЛИ, КОЙ ИМА ТОЗИ ШАНС-БОГОИЗБРАНА ЛИ СИ ИЛИ ПРОСТО ВРЪЗКАРКА? НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЕ ДОПУСКА НА ЕВРОВИЗИИ НАЙ ДОБРОТО СИ с изключение на детето Крисия и близнаците и то те били помаци ли ,турци ли…?!  Едни и същи НИ СЕ ПОКАЗВАТ по комисии на музикални конкурси и то няма как да няма и чалга певици в журито, едни  и същи композитори, текстописци, едни и същи по Евровизии и тем подобни и все НЕ достатъчно кадърни?! А арменското влияние в тази сфера-музиката у нас личи?!  Може би само осветлението беше на ниво.И това,че нямаше черните,освен победителката,но тя не е терористка!Хи!

Тук е мястото да отбележа, защо не реагирах ,защо не пуснах един пост за многото музикални конкурси  у нас за деца и възрастни. Първо -огорчих се тогава ,когато отрязаха Игор-„Гласовете на България“ да речем, после от журитата-едни и същи- музикални дейци, композитори, певци, арменци, чалгарки  и деца на музикални дейци, та и деца на композитори, каквито са например  Графа, Криско…ИЗЛИЗА,ЧЕ ЛАПНЕШ ЛИ КОКАЛА НЕ ГО ПУСКАШ,ПРЕДАВАШ ГО НА ПОКОЛЕНИЕТО СИ, ДОРИ И НЕКАДЪРНО ДА Е . САМИЯТ Й.С.БАХ е имал много синове, но никой не го стигна, така че и ти кадърни, Тони Стораро -просто пример,спри с твоя Фики да го финансираш, знаеш ,че не става, просто не става, както и щерката на убийцата Глория. Само че да вметна, че Глория никога не е била звезда и кой знае какъв глас, тя просто си остана МУТРЕСА НОМЕР ЕДНО У НАС в това МУТРЕНСКО МАФИОЗНО ВРЕМЕ С МЕРАЦИ ДА СЕ СРАВНЯВА СЪС СРЪБСКАТА ЦЕЦА,КОЕТО Е СМЕШНО. С ТАЗИ МЕЧТА ЩЕ СИ ИДЕ, но преди това унищожи доста човешки съдби?!!





Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. cecobob - Съгласен съм с теб за Крисия.
23.11.2015 12:51
Чудесно дете и пее страхотно. Мисля обаче, че тази година гласуването беше честно. Права си обаче за песните. Ако не виждах победителката щях да си помисля, че пее възрастна певица.
цитирай
2. sekirata - Ха, ха....
23.11.2015 16:41
Няма честно,в кой свят живеете?!
Колко работи не са честни и то май всичко,но стават.
Всичко е ИНТЕРЕСИ.....всеки случай не мои и ваши!

cecobob написа:
Чудесно дете и пее страхотно. Мисля обаче, че тази година гласуването беше честно. Права си обаче за песните. Ако не виждах победителката щях да си помисля, че пее възрастна певица.

цитирай
3. kvg55 - Задавал съм си въпроса, защо децата ...
02.12.2015 01:38
Задавал съм си въпроса, защо децата пеят песни за възрастни?
И нямам отговор. И ти не отговаряш.
цитирай
4. sekirata - Напротив, знам, нали съм вокален педагог!
26.12.2015 00:32
"Аз съм голяма и аз мога като теб" В стремежа си да ни подражават и в мерака си да стигнат по бързо до върха,което само на някои се отдава.
А вече защо възрастните им позволяват...Защото искат да подчертаят колко е кадърно детето,което обучават или което е тяхно.

kvg55 написа:
Задавал съм си въпроса, защо децата пеят песни за възрастни?
И нямам отговор. И ти не отговаряш.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5242913
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28496
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031