Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2015 08:20 - НЕГРАМОТНОСТ И ПРОСТОТИЯ ! Нямаше как този ми пост да пропуснете и да НЕ си го обработите,но пак и пак ще редактирам
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 1355 Коментари: 5 Гласове:
14

Последна промяна: 23.12.2015 05:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сред репортерите също.Много хора пишат не по зле от един български репортер,една българска репортерка или говорят по добре от една турска водеща или водещ в икономически и политически канали, новини,та и  в новините на турски по БНТ! А да не говорим за "бляскавите"статии и репортажи,които бълват всеки ден нашите ежедневници. В списанията ни пък е пълна трагедия! Знам,че без диплома такава пиша добре, дори по добре от някои  журналисти и репортери,казвали са ми го нееднократно и то не кой да е, но не се надувам, напротив срамувам се ЗАРАДИ ТЯХ - ДИПЛОМИРАНИТЕ! А за сричащият турчин в ефира по новините на БТВ да не говорим, и не само той, и не само по БТВ! Това че и в интернета се влиза в постове по сайтове и се преправят думи,букви,за да омаскарят някой кадърен или някой хубав постинг, това си личи и думата излагация за злобаря завистник е слаба!

И така тук бях написала някои нещица,но ги няма....



ГОЛЯМА РАБОТА СА ГЕРГАНА И ЕКИПА И...Тук водещите ли са виновни или тези които допускат такива клипове,музика на екрана и в оборот?! Палестина,ужас! Ами сега са и близко мигрантите там в Харманли общежитията.Излъгали я, както и мене излъгаха или НАСИЛИХА да подпиша без превод френско писмо касаещо Полана,когато бе измъкната от кои знаете във Франция.Кварталният Ковачев-" Анитке, прокуратурата ми нареди да не излизам от дома ти, докато не ми подпишеш,че знаеш къде е дъщеря ти.После същият си пие ракията с бащата на Полина и не го спря при нападението  върху мене публично! Излезна в отпуск ...най малкото.А прокуратурата си трае както винаги,познайте защо!



А ето и "онемелият" ми клип в www.youtube.com.Музиката спряна,което редовно правят все на хубавите ми клипове и сатира стихове!
Във vbox7  няма такава цензура,може би защото чужденците там не могат да слушат и гледат!Значи си крием цензурата и корупцията?! Да си я знаем само тук и да не се жалваме за щяло и нещяло, защото имаме право АМА НЯМАМЕ НА ПРАКТИКА и не само по тези теми и въпроси!

http://vbox7.com/play:2d590062?pos=src



Защо ли кадърните  журналистки и журналисти, репортери и репортерки ги заливат с киселина
и тем подобни процедури ?!
Защо, защо...ами повече от ясно е ....
тук ръкавиците не са само бели!!!

1. loverka - поздрави ,Деси е Природен Талант..
21.12 20:39
но на теб ли да говоря за ..мафиотите с бели ръкавици..

За моята дъщеря редуват бели с кърваво червени!



А в този клип Азис редува черни с бели прашки на българки при това не изпрани,по думите на водещата на "Господари на ефира".
Циганинът Азис със завършен четвърти клас бе водещ и правеше такива предавания,където кани лековати българки да излагат нацията,българката и като жена !



Същото направи, когато танцуваше с Галена Кючек - самба в дансинг старс. Забележете на какъв род музика -вплетени фолклорни мотиви с кючек и сравними -Ужас! Там прословутият скандал тогава с Нешка Робева,която едва ги изтърпя двамката. А всъщност Галя от Смядово,Галена де нима е  българка?! Ако е, за нея още по зле! По зле за българката въобще! 
В следващите два клипа-любителски,
когато няма никой трезвен по тези "участия" Галена и Преслава се надпреварват коя да изпее по гнусно-
"Радка пиратка" без никакъв срам и свян !!!





Азис и тези които го послушаха  се проявиха като враговe на българското, когато до паметника на Васил Левски в София качиха билборда му с разголените му задни части и навярно много си беше платил за този каприз, а и нали се водеше някакъв в някаква партия тогава?! Предполагам  ДПС.

А после защо нацията ни застарява, умира.........!
Защо младото ни поколение отрано загнива!




Гласувай:
14



1. cecobob - Права си за всичко.
23.12.2015 10:23
А после защо нацията ни застарява, умира.........!
Защо младото ни поколение отрано загнива!
цитирай
2. kvg55 - Не си трови душата предпразнично.
24.12.2015 22:05
Не си трови душата предпразнично.
цитирай
3. sekirata - Това е то........
24.12.2015 23:07
Ееее....тогава Местан спаси Доган, а сега Доган спасява ДПС с отстраняването на Местан от "трона". Всъщност Доган върти ... жезъла, от разстояние и всички знаем тази "тайна"! Хи, Хи! Дали пък не го е страх от онова пистолетче?!
цитирай
4. sekirata - kvg55, за мене няма празници
25.12.2015 23:50
толкова неща ми насадиха гадовете,
но не ще да вия и скимтя,
не съм кучка,не съм вълчица зла!
Пък нека да ме спрягат за такава
секира си оставам и жарава.

жарава - беше най първият ми ник ,
когато влезнах в интернета-някога.
цитирай
5. sekirata - Благодаря за разбирането!
25.12.2015 23:53
cecobob - Права си за всичко.

Права или крива, народ зомбиран всичко може да сервира!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5291442
Постинги: 6074
Коментари: 3244
Гласове: 28734
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930