Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2016 19:25 - ВИЗАНТИЙСКА МУ РАБОТА
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 1295 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 19.06.2020 03:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
https://www.youtube.com/watch?v=7w3fWI1a5oE

ГЪРЦИ, СПРЕТЕ ДА ПРОСИТЕ СЕКС И ПАРИ, ГОТОВАНЦИ !

https://www.youtube.com/watch?v=F4VV7BQNcQo

Красивата гъркиня
била половин полякиня?!
А най красивата-българката им слугува?!
Само тридесет слугини наши имат тези….
Хитри византийци интриганти,
що да ви  храним да ни е…,готованци!?
За чии очи вий пеете?
Но за чии копнеете?!
Дощяло ви се е това- византийската империя!
Това… Турската империя?!
Ами това-ЦАР Иван Асен втори?
Върнете ни сребърните чинии крадливци,мързеливци!
„Гърция отказа да върне на България
девет нелегално изнесени средновековни сребърни чинии!
А се пишат и на любовчии?!

07.02.2016
А.Х.Т. sekirata cekupama


КЪДЕ СМЕ НИЕ, А КЪДЕ СА ГЪРЦИТЕ ?!...например

ИЗНУДВАЧИ СА, А ГИ МЪРЗИ, НО ИСКАТ ЧУЖДИ БОГАТСТВА И ПАРИ !

Византийска му работа-винаги гърците са се уреждали,ами хитър и мързелив народ, добре че нашите жени там им работят та и мъжете им Оправят, хи! Такава е евтина българката, до този хал я докараха управниците ни - мъжете ни, които жените си не могат да оправят та в чужбина ги пуснаха, та чак държавата ни ще оправят! Срам. Ако се събуди хан Аспарух....олееее....!!!!!!!!!   Ето защо сме на този хал,
защото търпим нашите
БАЛАМУРНИЦИ-тюфлеци,
ВЗЕЛИ СА НИ СТРАХА ЛИ? ХА!

Така ни търгуват.......Жалко, няма кой да чуе жалбите ни !

Прогнозата на Грийнспан: Гърция ще напусне Еврозоната
Легендарният бивш шеф на централната банка на САЩ, Алън Грийнспан, прогнозира, че Гърция ще трябва да напусне Еврозоната. Той коментира пред Би Би Си, че не вижда кой би бил склонен да даде повече заеми за укрепване на гръцката икономика.
По повод искането на Гърция да предоговори своя спасителен план, Грийнспан казва, че това не може да бъде решено без Гърция да напусне еврозоната.
Би Би Си припомня и коментара на британския финансов министър Джордж Осбърн, според когото гръцкият въпрос би предизвикал остри дискусии на Острова.
"Вярвам, че Гърция в крайна сметка ще напусне Еврозоната. Въ
прос на време е страните да признаят, че това е най-добрата стратегия", заявява Грийнспан.

"Викаха победа, а сега искат пари!"








Гласувай:
9



1. dinkov - Динков
08.02.2016 00:38
sekirata - шарено нещо е живота. Баба ми (Бог да е прости) преди девети са имали слугинчи. Гъркинче. Между другото, нямаше лошо чувство към нея. Така и казваше. "Гъркинчето", но чувството бе добро. Казваше го с умиление. Не защото е загубила слугинче, а защото просто се е разбирала много добре с нея. Била е нещо като помощница, като част от семейството, дори са били приятелки. Че животът е шарен. Времената се менат. Не, че обичам много гърците. Но и те са хора. Аз харесвам нас, българите, поради простата причина, че съм си българче, нямам и намерение да ставам друг. На сегашните гърци, лошото им е, че се взеха насериозно. Забравиха, че до 1982 г. бяха "гола вода" като стандарт и богатство. Те станаха нещо като държава чак след като ги приеха в ЕИО и бяха галените деца на Европа. Да ама сега Европата си иска кредити те, а пък гърците искат да продължават да си играят сертаки, а германците да бачкат. Да ама не, както казва Петко Бочаров. Че гърците да се взимат в ръце и да почват да работят, защото както са е подкарали нищо добро не ги чака. Аз лично искам да имаме богати комшии, защото тогава богати ще бъдем и ние. Но бъди сигурна, че до петнадесет-двадесет години, ако няма някакъв "катаклизъм", по стандарт ще се изравним с тях. Дали прогнозата ми ще е вярна, ако Господ ни държи на грешната земя, ще можем да разберем. Не е чак толкоз далече това време. Само, че в исторически смисъл. За нас... тогава ще сме леко възрастни :). Какво да се прави. Такъв е живота... Да сме благодарни на Господа, че го живеем.
Поздрав.
Ицко
цитирай
2. sekirata - Та нали това крещя и аз в тези си клипове и не само там
08.02.2016 23:18
Гърците са си византийци гадни,децата ни в утробите изнесоха там ,макар и повечето циганчета,да не говорим за слугините и проститутките . Голямо самочувствие имат ей...,ама знаеш ли защо? Защото тяхните деца и жени не са като нашите...мъжете гърци са гадняри ,но държат яко юздите на гъркинята и децата си,държат на националността си,единни, ама мнооого единни са точно като нашите цигани! Е, какво да искам от народа наш СМАЧКАН?! А ИМАМЕ МНОГО ПО ПО ПО ХУБАВИ ХОРА И ТАЛАНТЛИВИ,РАБОТЛИВИ. Нямаме си лидери,героите си избихме ние и продължаваме да се самоубиваме, самоунищожаваме като народ,от злоба ли завист ли ...Много сме умни българите цял свят ни знае,нооо....явно не сме хитри,не сме единни и нямаме национална гордост повече един страх,страх...и пак търпение и СТРАХ!


Лека вечер!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5239823
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28490
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031