Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2016 13:49 - АЙДЕ БЕ,ПЪК И ИЗБОРИ ЩЕ МИ ПРАВИТЕ?! КАKВИ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ СА ТОВА....
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 1242 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 25.10.2016 16:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
......когато българският народ мизерства, мре,особено в Северна България?!

Няма как ,пак ме накарахте да редактирам,напълнихте  поста ми с  грешки и се гласихте да ги изтипосате пак не Ви е за сефте, като мои правописни! Няма да се спрете,знам,но и аз ще редактирам до безкрайност, платени драскачи, в този блог беге и в него.
Продавате си и г...!


Бойко Борисов, господине, защо правиш разлика между Северна и Южна България не само в инвестициите- шест пъти повече за Южна България?! Народа е подложен на натиск И от т.н мигранти-живи престъпници, осеменители у нас, които ни крадат, посягат на жените и момичетата ни, които получават не по мaлко от 1000 лв на месец помощи-нашите пари,не европейските/европейските си ги гушкате и давате за избори/ да лежат в лагерите по цял ден и не искат да работят,защото сме им били длъжни да ги храним щом им хвърляме бомби и им крадем нефта и газа? АМИ ТЕЗИ, ДЕТО ГИ НАПАДАТ ТАМ И ГИ КРАДАТ, ИЗБИВАТ ДА СИ ГИ ПРИЕМАТ ТЕ, ЗАЩО НИ ГИ НАТРИСАТЕ НА НАС БЪЛГАРИТЕ БЕ ,БОЙКООО...?! И НА НАС?! Знам че си последна дупка на кавала в Европа та и в света, видях как те изкомандваха за двете каки Кристалина и онази Бокова и не само това, тогава защо удължаваш агонията на народа си, влез във война,тя е неизбежна, защото народа-старите хора, които останаха и дрогираните и болни пълни с пороци наши млади хора ВЕЧЕ ПОЛУДЯВАТ, ще скочат с вилите един ден метафорично казано! Как се вирее, когато народа е подложен на изтребление, престъпност и кражби, дори клане-нападане от "защитените" у нас цигани, на чиито деца държавата и еврейката Кунева ще дава пари да ходят на училище. А нашите деца ? Питате ли българите имат ли пари за първолаците си да речем, знаете колко пари струва един ученик българче у нас!? По селата е страшно да се живее вече, всичко там се разграбва, краде и убиват масово възрастни хора ! Корупция и престъпност, наркотици, проституция и какво ли не?! И всичко, Бойко, се ръководи от ТВОИТЕ МИНИСТРИ, НАШИТЕ МИНИСТРИ-САМОИЗБИРАЩИ СЕ, ТОВА Е ВАШИЯТ БИЗНЕС, А СЕГА И ИЗБОРИ, М....ВИ! Та и поправки правихте за онова квадратче -празното в бюлетината, което Ви спасява мафиотщината по време на изборите, та така и още пари оправдавате-разходи!
Пък и избори ще ми правите и ще давате милиони за тях и за плакати дори!
Но ще гласувам, въпреки че знам, че парите от Европа ще идат да се купят и тези избори, въпреки че знам, че всичките партии и кандидати за президент СА ЕДНИ И СЪЩИ, щом стигнахте до екземпляри, като Жорж Ганчев и Митьо пищова!

ЩО СЕ ГАВРИТЕ С НАРОДА СИ, Я, МИ КАЖЕТЕ ,ЩО СИ КРИЕТЕ ДЕЦАТА ПО АМЕРИКА И НАВЪН , А ТУК НИ МАЧКАТЕ И КАТО МАЙМУНИ НИ РАЗИГРАВАТЕ?! Така нали - В Северна България стегнация да ги кротнем, а на Южна ще и бутаме туй онуй ,НО И ЧУЖДИЦА, И ЯКО ТУРСКО И ЦИГАНСКО ВМЕШАТЕЛСТВО, В КРАЙНА СМЕТКА ПОЛОВИНАТА МИНИСТРИ У НАС СА ЧУЖДЕНЦИ, ТА И две турски партии у нас, така че Южна България за нея по повечко /"разделяй и владей-нали така?/, че там са и границите ни, ДЕТО МИНАВАТ НАШИТЕ КОНТРАБАНДИ -КОКАИН И ИЗНОС НА ЖЕНИ И ДЕЦА, И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ! Та и оръжие! Всякакво.
Браво бе,....И!

Разбира се ,че за СОФИЯНЦИ това не важи,те са галеници,каквато е Кака Лили в Биг Брадъра-тертипи. СОФИЯНЦИ ТРЯБВА ДА ГИ "КОТКАМЕ",че току виж НИ СРИНАЛИ, ДИГНАЛА СЕ ЦЯЛА СОФИЯ И КРАЙ С НАШАТА ВЛАСТ, А ТАКА ЩЕ СИ СЕ РЕДУВАМЕ ВЕКИ ВЕКОВ, ДОКАТО БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗНА И ТОЗИ ГЛАМАВ НАРОД, НАЛИ НАШИТЕ ДЕЦА СА НАВЪН С МИЛИОНИТЕ НИ.
ДОБРЕ СИ ПРАВИТЕ СМЕТКИТЕ БЕЗ КРЪЧМАР!

С какво право У НАС В РОДИНАТА СИ храним и ни ограбват И АРАБИ, ИСЛЯМИСТИ?!
Малко ли ни бяха НАШИТЕ "МАЛЦИНСТВА", които отдавна не са малцинството у нас,та и духовно ни сриват културата и образованието, писменост, духовни ценности, прогониха децата ни навън И КАКВО ЛИ НЕ, ТА И АРАБИ НИ ВКАРВАТЕ- ИСЛЯМИСТИ,ЖИВИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ВСЕ МЛАДИ МЪЖЕ СА , ТРЕВА ЛИ ПАСЕМ ДА НЕ ЗНАЕМ ЗАЩО СА ТУК?!

И СТИГА С ТАЗИ СИРИЯ, повечето са от Афганистан, където имаме българи войници там -що бе?! Повечето са и от Северна Африка със спина и болестите, както и от Пакистан воюващ! Не са само Сирийци, не с този номер! Макар че все едни и същи са и не са християни, НЕ СА НИКАКВИ БЕЖАНЦИ! На българин пенсия и ТЕЛК колко давате,а на тях "бежанците" колко давате,само по 1000лв на месец?! Ами ток, вода и.т.н?! ЖИВЕЯТ КАТО НА ХОТЕЛ, БЕЗПЛАТЕН! Лежат по цял ден в лагерите си и ги навивате за постоянна регистрация у нас, що бе,що?!

Последно питам-по време на нашите войни засягащи България та и Руско турската,БЪЛГАРИТЕ БЯГАХА ЛИ НАВЪН И КОЙ ГИ ПРИЕ, КОЯ ДЪРЖАВА,ТА НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ТЪРПИМ ЧУЖДАТА ПАПЛАЧ,ЧЕ НИ Е МАЛКО НАШАТА?!

ТА И ИЗБОРИ ЩЕ МИ ПРАВИТЕ И ЩЕ ОПРАВДАВАТЕ ХАРЧОВЕТЕ ,
А НАРОДА БОЛЕДУВА,МРЕ, ЗДРАВНАТА СИСТЕМА СЕ СРИВА И НЕ САМО ТЯ! СЪДЕБНА И ПРОСВЕТНА НЯМА! И НЕ САМО ТЕ.

Що за народ и управление е това при което младите бягат навън и държавата се пенсионира?!
Ами ГЛАМАВ НАРОД ,СТРАХЛИВ И ТЪРПЕЛИВ И ПОСЛЕ
НЯКОИ ТИЧАТ СРЕЩУ МЕНЕ ДОРИ ЗА ЕДНОТО МИ КЛИПЧЕ-"ЗАГУБЕН ПРОСТ НАРОД ЩЕ СИ УМРЕ В ХОМОТ" Сгреших ли ,алооо...?! ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА Е вашата! ВЕЧЕ и цензура,рекет, насилие ,тормоз психически не само !
И моите деца, и децата на моите сънародници са много зле и се спасяват кой как може и къде може !? Това ДЪРЖАВА ЛИ Е ,УПРАВЛЕНИЕ ЛИ Е?! САМО СИ ПРЕХВЪРЛЯТЕ ВЛАСТТА И ПРАВИТЕ "ИЗБОРЧЕТА"-

МАФИЯ И ДУПЕДАВСТВО,
ГЪЗОУГОДНИЧЕНЕ Е ТОВА !!!
ГОСПОД НЯМА ВЕЧЕ ДА ПОМАГА, НЯМА!
Нито Русия или която и да е там държава,
бъдете сигурни. А каква България беше, е била отпреди турско,какви българи е имало,о,Боже....амин.

https://www.youtube.com/watch?v=z3o1beazPN4
https://www.youtube.com/watch?v=G54U4qX6H6k










Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Ти си гласувай както винаги за
26.10.2016 06:01
червените. Само бйесипйето ще оправи България. Гласувай за Радев, той ще скъса на демократите гъза.
цитирай
2. sekirata - Как бе , мила, как да стане това въстание,
27.10.2016 00:07
Как бе , мила, как да стане това въстание,

след като в един дори такъв сайт уж български блогбеге, за да влезна сто кофички с кисело мляко отворих т.с . регнаха ме тук в черния списък и мене. Познай какво става за други по по буйни. Всякакви техники на следене, уж реклами.Наистина нямаме никаква свобода у нас,а останахме само застаряващо население,младите които останаха са болни, пълнят ги с наркотици и какво ли не-почти всичките са унищожени. Каква нация сме,яка стегнация за по будната Северна България-еврейската . Южната турската България вече съм я отписала без Бургас разбира се-ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ РАБОТИ ЗА ТАМ И ЗА СОФИЯ.Затова мамата на народа ни Цецка си прави предизборните срещи в Бургас. Сигурна съм,че никой вече не може да ни спаси ,а и НЕ ИСКА! Дори Господ.
цитирай
3. sekirata - Абе,старчок! Провокации не искам от твоя беден продажен мозък!
27.10.2016 00:13
Пробваш ме с онзи Радев , а после с кой ли, ами ако грешиш, ами ако не?! Ха,ха....!
Гласувай за себе си бе, изкукал!
Казах ли, писах ли, колко пъти вече, че не искам да чувам за тебе, а ти продължаваш да ми се вреш в блога, само чакаш да влезна и хоп на линия си.Ти всъщност кой си, агент на кои си, на бат Бойко, това чалгаджийско правителство,което разсипа твоята и моята дъщеря бе, глупако! Ако наистина това си ти, защото си мисля вече по настойчиво,че друг влиза с твоята парола и име. И стига с тези кофички кисело мляко да ги отварям и други уж реклами, с които ме вкарвате в следене да знаете кога съм в сайта ,за да не пусна нещо ли или да не гръмне сайта?! ГЛУПАЦИ,СТРАХЛИВЦИ,УБИЙЦИ НА НАРОДА,НА СВОБОДАТА НА НАРОДА СИ, А ТВОЯТ РОД СТЕ СЪУЧАСТНИЦИ В УБИЙСТВОТО И НА БАБА ВАНГА ВЕДНО С ЛЕКАРИТЕ ТОГАВА,НАЛИ?! То не че сегашните лекари не са убийци.


apostapostoloff написа:
червените. Само бйесипйето ще оправи България. Гласувай за Радев, той ще скъса на демократите гъза.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5291738
Постинги: 6074
Коментари: 3244
Гласове: 28735
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930