Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2016 19:25 - "Що така е направено....", "НАПРАВЕНО Е ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ"-цитирам
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 596 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
БРАВО!
КОЙ ПУСКА КОКАЛА, макар и оглозган?!

Като не гласуваме що не гласуваме,сега пък ЗАЩО ГЛАСУВАМЕ!?
Защо гласуват нашите българи в
Германия,Великобритания,Австрия и др. и то ПРИ АДСКИ УСЛОВИЯ И ОТВРАТИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАШИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ТАМ  още повече, че ГОВОРЯТ НА МАЙЧИН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,а не като в Турция??????????!!!!!!!!!!
Една стара жена -ТУРКИНЯ си каза,че е дошла от еди къде си в Бурса и чака два часа,защото така са наредили  еди кои си,но го каза на развален български,а всичките останали говореха само на турски и то с хората от комисията и бодигардовете.
ПИТАМ ВИ, ПИТАМ И ТЕБЕ ,СЛАВИ.....Не знаехте ли ,че тези,които искат да си задържат властта ще направят всичко възможно ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ?! А БИЛО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА ,без Турция!?
Нашите си знаят майчин език ТАМ И ЗАТОВА ГЛАСУВАТ В ОФИСИ ,ПРЕМРЪЗНАЛИ И. Т. Н. ,А В БУРСА И ДР . ТУРСКИ ГРАДОВЕ ВСИЧКО  Е НАГЛАСЕНО , ДОРИ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ТОЧНО В БУРГАС от българските градове.Нашите цигани са единни много повече отколкото си мислите,българи!
-"Гласуваме вече не за кебапче ,захар,олио...Искаме сухо, пари, много пари. Столипиново - България!"

Българите в чужбина могат да гласуват за роднините си у нас ,как да живеем,защото и те и ние си оставаме българи, ПОМНИМ СИ ЕЗИКА,ТРАДИЦИЙТЕ,ОБИЧАИТЕ ,не правим рамазани в България и партии ,както турците прават у нас,а и министри ни натресоха -

СЕГА И ПРЕЗИДЕНТ ЛИ ЩЕ НИ НАТРЕСАТ-ЧУЖДА КРЪВ И РЕЛИГИЯ
ИЛИ ОТ АМЕРИКА НЯКОЙ НЕГЪР, 
АКО НЕ И АРАБИН -осеменител.
То вече на турско свикнахме
и партийте им се размножават
усилено,успешно  у нас,  дори те.
Свикнахме и на обкръжение и външна намеса
и откъм Черно море,където било пълно с американски дори пехотинци,а откъм Сърбия пък руско.  Долу ни работят турците чрез заплахи с мигрантите и така излезна ,че и изборите трябва ТЕ ДА НИ ГИ НАПРАВЯТ,тези чуждиците и малцинствата ни с предателството на шепа едни и същи наши политици!
Защото Бойко Борисов, президента ни та и цялата ни държава и народа ни НАВЪН НИ ИМАТ ЗА ЕДНОТО НИЩО! Пример не е само наложен сценарий отвън с двете каки И.Бокова и КристалиНКА!

БОЛКА И СРАМ!

А ДНЕС БИЛИ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И  РЕФЕРЕНДУМ!










Гласувай:
7



1. sekirata - !
09.01.2017 19:46
Как се нарича новата ни американска партия-Да,България!? Нарича се-Да,Америка!

Всички знаем и сме виждали Хилъри Клинтън
Що за поглед,що за характер,що за агресия ,злоба и стръвнишко има в нея. Гледали сме я и на синия екран,макар че тя обича не случайно в червено да се облича.Защо тази свирепа жена е на една линия с Обамаи то са действали досега та да сме на този хал дори и ние българите.

Кажете ми защо Обама бърза и настанява танкове,войски в Европа както и където му скефне,но на желанията на другите държави особено Русия не разрешава.С какво право Америка идва от зад Океана и се рови навсякъде -арабски страни и балканите,европа....с какво право и начело досега беше Хилъри и и чернилката Обама?! ЗАЩО СА УБЕДЕНИ ТЕЗИ ДВАМАТА МАФИОТИ,ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА ПУСНЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ,ТА И БОМБА И ТО НАЙ НАПРЕД У ТЯХ -ЗАД ОКЕАНА,А НЕ КАКТО ТЕ ИСКАТ В ЕВРОПА?
Нали двете войни Америка ги направи,но не от нейна територия,сега няма да и се позволи пак да се избиват народите и се унищожават чужди земи,аАмерика да си тупа топката,няма да и се позволи дори с риск СВЕТОВНА УНИЩОЖИТЕЛНА ВОЙНА-УБЕДЕНА СЪМ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5289311
Постинги: 6074
Коментари: 3244
Гласове: 28729
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930