Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2016 20:07 - НОВА НАЦИЯ,НОВА РАСА,АМА НЕ! СЕЧИВОТО НЕ ДРЕМЕ!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 733 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Сега ме слушайте внимателно,мангали,роми, цигани или така поевропейчени,осеменени от мигрантите-араби и африканци ! На циганите им е в силата да раждат пък какво от това , че ще раждат от африканци и араби,важното е да изчезне българската семка,за турската ще си помислят,ще направят сделка.  Да,българи,от тази смесица ще се получи нова нация ,която  да замести  избягалите, прогонените, млади  българи  и българки в чужбина ,но в нашата България ще е тази нова "смес"!

Та така. Аз секирата си имам с Вас, мангалчовци от много отдавна  взимане даване,но от днес нещата загрубяха .Позволихте си да посегнете на скромната ми пенсия и то за втори път, и то облечена бях в същите дрехи, като първия път, и то в същия район,магазин до …ха,ха, на полицейско управление! Имахте наглостта да ми се изсмеете в очите , след като както винаги я хванах вашата професионалистка,която спасиха хилейки се безсрамно по младите мангалки вече с автомобил. Та,драги,циганки миризливи,но напудрени и червосани днес,уверявам ви че ще спрете да се нижете,като на верига при обири така единни  и задружни,защото  аз от днес Ви благославям публично и Ви пожелавам …свещи да си палите с тези пари на обрани българки и българи,незащитени от нашата власт, полиция, прокуратура,които са спънати  разбира се от кои И ОТ КАКВО повече от ясно е. С тези парички и всичко друго, което обирате на старите хора по селата да си изхранвате ама познайте как децата ,които вече няма да са от вашият катун цигани, а по всичко личи че ще са от араби и африканци ,от тези пари ще сте пишман! Тези мигранти наречени ще ви покажат много нещица, но вие  знаете защо са изпратени у нас . Прогониха нашите млади, останахте вие за разплод. На мене ми е все тая, аз съм вече стара и най важното този бой, който изяде тогава вашата баш джебчийка  от мене наречена С от Тр…. ме задоволи ,но досега.Тогава полицаите я спасиха, както винаги, а прокуратурата я оправда от един друг много голям обир,а тя цялата бе окичена в злато, та и майка и! Много млада бях, когато бях нередовна  учителка в цигански интернат и Ви бърсах сополите ,миризливи гадинки! След  време се обърнахте срещу мене и срещу мене. Мислех си вече ,че ви го върнах,връщах винаги и достатъчно,но явно не е било достатъчно. А наистина ТУРЦИТЕ МРАЗЕХ ПОВЕЧЕ,СЪЖАЛЯВАХ ВИ,О,КАКВА ГРЕШКА!

ЗАТОВА,ОТ ДНЕС ,КОГАТО ВИДЯХ С ОЧИТЕ СИ КАК СТЕ СЕ КАЧИЛИ НА ВЛАСТТА НА ГЛАВАТА,КАКТО И ТУРЦИТЕ РАЗБИРА СЕ, КАК СЕ ХИЛИТЕ БЕЗЦЕРЕМОННО И ТО НА МЕНЕ ПРАВО В ОЧИТЕ , ВИЕ  МИРИЗЛИВИ КРАДЛИ,ЗАБРАВЕТЕ!

СЕКИРАТА ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРТИ ЗА ВАС И ЩЕ ВИДИТЕ КАК ,НЯМА ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА ДА ВИ ПОМОГНЕ,НЯМА . НЯМА И  ОНЯ ОТ ОНОВА ПРЕСТЪПНО, СТРАШНО ЦИГАНСКО СЕЛО БУКОВЛЪК ПЛЕВЕНСКО ДА ВИ ПОМОГНЕ. МНОГО ВИ СТАНАХА ГРЕХОВЕТЕ И АКО ПРИРОДАТА ВИ ЗАЩИТАВАШЕ ДОСЕГА ,ЗАЩОТО СТЕ ЧЕРГАРСКИ ПЛЕМЕНА И БЕЗ РОДИНА И. Т. Н . ВЕЧЕ ГО НЯМА ТОВА, ВИЕ СЕ ОСРАХТЕ ТОЧНО КАЗАНО –ЧУХМЕ ВЪЗГЛАСИТЕ ВИ-„СТОЛИПИНОВО-БЪЛГАРИЯ”.

ТАКА ЛИ,БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

ЗНАМ ЧЕ СТЕ СИЛНИ И В ИНТЕРНЕТА,ЗНАМ ,ЗАЩОТО СТРАДАМ И  ТАМ ОТ ЕДИН ТАКЪВ…НО И ЗА ТАМ ИМАМ ОРЪЖИЕ. А вие, малките мангалчета и да ви плаща  училището Мегленка Кунева всички знаем, че няма да ходите на училище, искате паричките само, а българчетата ще бъдат за всичко на топа на устата.

Ето извадка,цитатка-

Нашите цигани са единни много повече отколкото си мислите,българи!
-"Гласуваме вече не за кебапче ,захар,олио...Искаме сухо, пари, много пари. Столипиново - България!"

07.11.2016
Хубава дата ,нали?!
Ама не сте уцелили!
Аз сама си точа сечивото
и сека не само във гора дървото!




image


Разселване на циганите в Европа чрез Мала Азия и Северна Африка
Циганите в Османската империя
След турското завоевание на Балканите циганите често биват записвани в османските данъчни документи. Най-ранното такова споменаване е от 1430 г. – в  тимарския регистър на  Никополски санджак Султан Сюлейман I издава нарочен „Закон за циганите във вилаета Румели“, според който циганите – както християни, така и мюсюлмани – плащат поголовен данък.

Циганите, които иначе на нас, гданчани, не са непознати, получерни. В Турция те се прехранват с ковачество или са музиканти, сиреч гъдулари,
иначе казано фокусници.
Ха, дойдохме си на думата -демек джебчии,лъжци,крадци,магьосници !
Но и турците са силни там,както и арабите,
ха сега да ви видя,циглаци,
и....запомнете,че всичко тече и се мени!
Вашата кир и мръсотия смърди!

"ХУБАВА РАБОТА АМА ЦИГАНСКА".
Питайте Азисчо , защо...!!
А.Х.Т.
sekirata cekupama



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5306741
Постинги: 6084
Коментари: 3244
Гласове: 28809
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930