Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2017 09:32 - НЕ МОГА ДА СЕДНА ДА ВИ ПЛЯСКАМ, ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ !
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 1233 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 12.12.2017 02:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image 

 
НЕ МОГА ДА СЕДНА ДА ВИ ПЛЯСКАМ, 
ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ та и на вашите лакеи!

БЕДЕН НАРОД НАЙ ЛЕСНО СЕ ОГРАБВА!

ПРАВОТО Е ЕДНО ЛИЦЕМЕРИЕ!!! 
https://www.youtube.com/watch?v=QhNWTjt8IoM
sekirata Za kogo rabotite gospoda politici
https://www.youtube.com/watch?v=pR1OkUzzwok
sekirata Za vas politici
https://www.youtube.com/watch?v=85Rj60Jde_U
sekirata Politici ozlobeni
https://www.youtube.com/watch?v=Vlh7AGnsoPg
sekirata Peia pesen s muzika i tekst ne lesen

И не мога да седна да Ви пляскам, господа управляващи от разните му там до безбожност много партии в една такава малка България, застаряваща България! Моята Родина.

В студа без дом са толкова много хора у нас, повечето българи, дори  и сираци?! А Вие, господа управляващи с пионките си медиите ни занимавате с мигранти ,не само ни занимавате ,ами им  създавате условия за нормален живот без да работят у нас, където подобно на циганите ги храним ние, дори пенсионерите, които едва оцеляваме. Защо тези бездомници се увеличават  у нас,а в същото време циганите се размножават и раждат от 13 годишни, както и хрантутим мигранти разни с недоказан произход и положение, статут?! Защо ли? Навярно защото взимате пари за тях, европейски пари, които били и за нас-метрото но пак в София да речем. А  с колко европейски от тези същите пари се нагушихте и да има как да продължавате…?! Партии,партии….едни и същи хора сте. Б.Борисов, как не Ви е срам? Втора турска партия допуснахте у нас, а сега и проекция на Герб, уж нова българска партия с едно хубаво заглавие-„Да,България“. Какво да?! Като за нас българите вече всичко е НЕ и то в Родината ни, явно мащеха?!

Защо ни занимавате с тази Европа, защо ни тикате там без да питате народа, дори Референдума ще опорочите само и само да запазите ВЛАСТТА СИ И  ЕВРОПЕЙСКИТЕ-ПАРИТЕ! Кризисните центрове са пълни с болни и бедни хора, хора изхвърлени и от съда дори от домовете им. Това са българи, драги, това не са афганистанци и индийци, просто казано араби. Какво правят български войници в Афганистан и там някъде, вашата Европа ли така Ви учи?!

Защо правите така ние българите да се чувстваме МАЛЦИНСТВО В СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА, само заради алчността за власт и пари? И докога така, знаете ,че  всичко има край? САМО ВСЕЛЕНАТА Е БЕЗКРАЙНА

А.Х.Т. sekirata












Гласувай:
8



1. sekirata - Как се нарича новата ни американска партия-Да,България!? Нарича се-Да,Америка!
09.01.2017 19:42
Всички знаем и сме виждали Хилъри Клинтън
Що за поглед,що за характер,що за агресия ,злоба и стръвнишко има в нея. Гледали сме я и на синия екран,макар че тя обича не случайно в червено да се облича.Защо тази свирепа жена е на една линия с Обама и то са действали досега та да сме на този хал дори и ние българите.

Кажете ми защо Обама бърза и настанява танкове,войски в Европа както и където му скефне,но на желанията на другите държави особено Русия не разрешава.С какво право Америка идва от зад Океана и се рови навсякъде -арабски страни и балканите,европа....с какво право и начело досега беше Хилъри и и чернилката Обама?! ЗАЩО СА УБЕДЕНИ ТЕЗИ ДВАМАТА МАФИОТИ,ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА ПУСНЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ,ТА И БОМБА И ТО НАЙ НАПРЕД У ТЯХ -ЗАД ОКЕАНА,А НЕ КАКТО ТЕ ИСКАТ В ЕВРОПА?
Нали двете войни Америка ги направи,но не от нейна територия,сега няма да и се позволи пак да се избиват народите и се унищожават чужди земи,аАмерика да си тупа топката,няма да и се позволи дори с риск СВЕТОВНА УНИЩОЖИТЕЛНА ВОЙНА-УБЕДЕНА СЪМ.
цитирай
2. sekirata - ВИЖТЕ ОЩЕ КАКВО ДОПУСНАХТЕ,ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ!
15.01.2017 16:59
И Този път съм отвратена и безсилна пред простотията и невежеството в нашата мила страна и то на поетичните съсловия! Нищо нова под слънцето ще кажете,но....това което Ви давам по долу за пример няма равно на себе си по цинизъм с езика и културата ни.Такива "творци"ги славят, славят се, а дали са и българи или просто малцинство,пома.....Но няма смисъл повече да се ядосвам ,този път оставям на Вас да се отвратите , та що не, КОГАТО И ЗА СВИРКИ СТАВА НА ВЪПРОС,знаете за какви СВИРКИ! .Тази дума безвремие ми писна да я срещам особено в толерираните творби на толерираните некадърници.Явно ще следвам досегашното си правило,да не виждам ПСУВНИТЕ , да бягам надалече и да не чета такива "творби". Няма точки,запетаи.....където трябва, няма нищо християнско,българско , книжовно,морално ако щете с тези свирки и псувни и то в поезия. Всичко на един дъх, като избълвано от НЕГРАМОТЕН И НЕУРАВНОВЕСЕН ЧОВЕК!

А дали е човек?!



"Вкус на празнота



Затварям очи, и стискам клепачи..

в непоносимо протяжно безвремие....

искам да се събудя ,мамка му…

и ,пак да зърна онази нежна синева..

да чуя на татко грубата шега…

и, китарата на батко как плаче..

отново очите ми да се смеят до сълзи..

и ,краката ми да търсят незнайни посоки...

а,раменете , да копнеят сладка утеха…



къде ли сбъркахме в тази луда шарада..

повдигам рамене , а сърцето ми мълчи..

обръщам се, и тръгвам отново сама

по онази стръмна самотна пътека,

къде проспахме нашата гара..



защо ли пропуснахме момента невинно...

кога утихна моята жажда,

и ,кой прекърши твоята лудост ..

кой ли на мен завидя…

кой на теб не прости..

и ,защо ли живота е блудкав

като свирка от нелюбима жена..

с досаден вкус..

на празнота.."



Julia in Neverland - 2016 -06 19
цитирай
3. sekirata - ТОВА ЩЯЛО ДА СТАНЕ ТАКА ОНОВА ИНАЧЕ
27.01.2017 18:25
АКО ДНЕС ИМАЛО ИЗБОРИ ТАЗИ ПАРТИЯ ТОЛКОВА ГЛАСОВЕОНАЗИ ТОЛКОВА....СТАТИСТИКИ,ЗАМОТАВАНЕ БЪЛГАРИТЕ !

НЕ ГЛЕДАЙТЕ,НЕ СЛУШАЙТЕ НИКАКВИ ТАКИВА! НА МЕДИИТЕ ИМ СЕ ПЛАЩА ДА ПУСКАТ ЛЪЖИ,КОИТО ПОДНАСЯТ НА ХОРАТА , ЗА КОИТО ИМ ПЛАЩАТ. НЕ СА САМО ПАРТИИ.
цитирай
4. sekirata - 3. sekirata - Благодаря, мила, за ...
27.06.2017 05:30
3. sekirata - Благодаря,мила,за разбирането!
05:22
Разни секири, балтии,брадви са им виновни на упрпавляващите и на слугувниците им.Пък и комунистически сме били.Крадецът вика дръжте крадеца.Точно те са истинските комунисти,внуци и правнуци,те, те са които най много плюят по комунистите, а ВСЪЩНОСТ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИ,ИСТИНСКИТЕ! Ей,голяма наглост!

milady - ани..не се гаси, туй що
не гасне..
страхотно е стихотоо..
многоо здраве и все така дръзновена..
щастливо лято, мила..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5243196
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28496
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031