Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2017 16:07 - ПИТАМ ВИ,ЦИГАНИ,ТУРЦИ,МИГРАНТИ И цялата тази чуждица осиновила ви майка България?!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 910 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 17.11.2017 23:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Предаването"Съдебен спор"-рожба на медиите наши и подкупните журналисти,съдии,адвокати...
Публична тайна е ,че всичко е режисирано и се упражнява натиск върху тези Телевизии да речем наши,които се опитват да бъдат по демократични. Демократични? На куково лято. Рядко гледам ТВ по принцип,както и "бай Брадър" при който всичко е повече от прозрачно,всичко предварително отрепетирано и решено. Не ме обвинявайте в расизъм и омраза, недоверие към нашите  управляващи органи и инстанции.

http://pleven.court-bg.org/img/File/SPR ... 762315.htm

https://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=63513 -гавра на съда с ищцата.

Ищцата и днес в предаването "Съдебен спор"беше подмятана,

тя -истинската българка,балканджийка,за да бъдат защитени циганите и то от българите?!

За да се стигне до саморазправа един ден,

когато жертвата ще е синът и най вероятно,като каза,

а циганите да бъдат оправдани и да продължават със следващата...

Полиция,ТВ,съдии,адвокати,кметове...та и омбудсман,

всичко бяга,когато се касае за спор с цигани,та и турци т.н.малцинства у нас.

Да се разберем,защо малцинства бе?! Статистически погледнато не е така, а и иначе!

Плащаме им тока,нямат загубено дело в съда,налитат дори убиват полицаи и българи,

купуваме им дори учебници само и само да ходели на училище децата им като тях мързеливи!

Ами няма да стане,циганите са метил-народ,скарани са с хигиената и работата. А турците –в Родопите даже

и коран им купуваме,безплатни уроци на турски език,по будните помаци в Анкара на безплатно обучение

и познайте с какви "насаждения"в главите им.Нищо по различно от еничарството от едно време.

Съд,полиция,политици,депутати,кметове...всичко работи за циганите и турците,за мигрантите под прикритие,ЧЕ ДА НЕ СЕ ВСЯВАЛО ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ?! УЖАС! Защо в Унгария не е така бе,мозъци и не само там?! Защото при нас минава номера,нали? На кои е повече от ясно. Меркел каза-Бойко,вие сте Гетото на Европа,но сте ни нужни..."Демек ще ни използват.

Питам Ви Вас-малцинствата,за такива се водите у нас,защо не си признаете,че знаете че парите които идват отвън за Вас ги гълта НЕ народа-българският,който Вие тормозите и убивате? Кои гушкат парите знаете много добре,затова и не ни уважавате -чак пък уважение от
Вас!Цитирам-"Смачкани българи,не сте хитри,не сте единни,мрете тогава".Та пак към ВАС-Не знаете ли ,че народа български не Ви е виновен,че това е к........ политика на другите държави отвън под жезъла на такива, като Сорос и Меркел -подновена от него?!

Защо си го изкарвате на нас-хората от народа-български? Защото сте злобни и завистливи,мързеливи...а после българите били злобни и завистливи?! Кой Ви е крив ,че нямата Родина,че сте чергари? Кой Ви е крив на Вас турците,че вашите зад граница Ви не щат и ви връщат,защото сте били побългарени,всъщност целта е друга,да ни тровите тук в Родината ни заедно с циганите. Факт е, че винаги турските партии у нас са контра на управляващите,а има ли такива български партии в Турция? Има -трънки,както и "Под игото"когато излезне на турски екран аз ще се обеся. Но билборда на гол Азис бе качен за пари до паметника на нашият велик Васил Левски! Ще кажете нашите си го правим,за пари,а защо се стига до там защо няма народа пари-повечето българи? Защото ни ги взимат за Вас-малцинствата,Вас да храним и обличаме,та и насила да Ви караме да учите. Не искате,мързи Ви,но има и друго ,искате си цигански,турски училища ,а не български, м...Ви! Защо си мечтаете,че България ще стане Ваша?Затова се ....в най защитеното място от Космоса у нас-Мадарският конник,оня край сте обсебили,от там са и повечето големи хора у нас,говоря за сегашно време. Всъщност дали сте турци там и в Родопите след като Ви връщат от Турция истинските турци,а от Германия не Ви връщат. Познайте що. Вижте се в огледалото-боята. А Вие ромите не сте роми,само в България така ни е наредено да Ви викаме роми,ВИЕ СТЕ СИ ЦИГАНИ.И не било обидно според Азис и Софи Маринова. А защо ли? Защото има с какво да се гордеят всички цигани и турски цигани,турци в България,че мачкат народа български в Родината му. Вие циганите сте една престъпна нация,като турците! Но турците са по работливи и по хитри, злобни,окулатни,най вече подли! Кой Ви е крив,че тънете в злоба и завист на чужда територия,в чужда Родина? Кълнете,унижавате българите заедно с турците,занимавате се с магии-подобно на арабите,затова сте ги и приютили у нас и в Турция.

Всичко с помощта на тези отвън...Хелзинки,Страсбург са на ваша страна,само да си Ви търпим тук. Ако аз се бях писала Айше,а не Анита щяха да ме чуят там дори и двата ни Омбудсмана у нас,та и управляващите ни корумпирани и дупедавци. За какъв расизъм ми говори и водещата на"Съдебен спор"? Всички у нас са наплашени,заплашвани от т.н. малцинства,а ние сме малцинството вече,постигнаха го. Ами да им лижем ходилата,защото символично го правим отдавна. Колко вече жертви български дадохме, а?! ТВ навсякъде стана циганско и турско, радиата,печата ни, та и арабско стана,дори в музиката ни! В "На кафе" туркинята ехидна Зейнеп е повече от самоуверена и нагла! А защо ли? Ами пак има подкрепата отвън на антибългарските...Но това е един пример още към другите,а те са много. Няма съд у нас,няма политици,няма инстанции,ТВ,репортери,журналисти....всичко е под ботуш! И народ български трепери.

Избито зъбче на турче в училище от българче,познайте какво стана....?!Обратното-бит циганин от българин,но не зверски както само циганите бият и колят и сега българинът е в затвора?! А на границата знаете какво правят с човека, който гони мигрантите...Не, затова ме е гнус да пиша!

Да тичаш срещу народа си,сънародника си, А НЕ СРЕЩУ арабската пасмен нахлуваща у нас,като завоеватели и прекосяващи границата ни, къде го има това, в миналото така ли е било,какво би сторил хан Аспарух,Цар Симеон да речем? Не реагираме, не отреагираме,затова си и отиваме!

За кражбите да не говорим.Правят го защото знаят,че никой няма да им посегне,та ние ги храним и обличаме,та чак да ги наказваме? Резил,българи!
Вече са по добре облечени и от българите и това ли е случайно?!Продават циганите насипен тютюн на пазара ,ако е само тютюн,но полицаят се хили и отминава,а жалбите срещу циганите в коша остават.

През портичката се подава пликче,но хората и полицаите свиват в другата пряка,а,що ли?!

Вмирисаната дискотека и то не коя да е...мирише та се не трае,но които трябва вдигат рамене-"Нищо не може да се направи,отгоре ни притискат"Не е само защото са гласоподаватели нарушителите най вече цигани,турци и араби,всичко е ПАРИ, ПРИЯТЕЛЮ! БИЗНЕС! ПИТАМ ВИ ВАС МАЛЦИНСТВАТА -

Защо Вие използвате това,за да превземете България и по численост и територия,само затова ли?

Разбира се ,че има и друго...като плюс Ваш.

Гонят българите от работа ,за да назначат циганин,циганка по т.н.Европейска програма от която собственикът българин печели,но е притискан,и пак защо ли? За да му остане бизнесът. Защо след като сте толкова много задоволени,облечени,нахранени,с работа повечето та и в Лайфа на България Ви има,защо пак ровите по кофите с боклук?Било Ви хоби.Откъде знаете тази дума,нали не ходите на училище? Комедия си правят малцинствата с българите в Родината им,станала по принуда мащеха за децата си.Но езикът и нравите,обичаите наши чуждицата живееща у нас не спазва,нито се покръства,както е било оно време.Тогава?! Какво очаквате от нас-истинските българи?! А било Разисъм нашето,моето,бреее...!!!

Добре измислено,но не премислено,
мързелива,миризлива,чужда......н и ......ч!

 

А.Х.Т. sekirata cekupama

Искам да кажа във пожелание,
че болката моя е мое страдание,
но тя не прескача,а кара наред
и във реала не само в куплет!

image











Гласувай:
4



1. sekirata - Цитирам от сайта - тук блогбегето
29.10.2017 16:11
" Защо мигрантите са по-умни от нас?
С помощта на генома не може да се предава интелекта.Нивото на ай кю у европейците пада,защото необходимостта от индивидуална съобразителност, борба за живот не е висока при рафинирания им живот.Защо мигрантите са по-умни от тях ? Идват тълпи хора от Азия и Африка,нямат нито образование,нито културни традиции .Възползват се от помощите,които плащат трудолюбивите европейци,размножават се като зайци,разселват се по Европа.Това е биологичен процес,техните потомци стават все повече, геномът им отлично се съхранява.Това е тържество на биологическия подход над разслабената и развратна Европа.Естествено те тихичко ще я унищожат, както са унищожили нашите предци неандерталците"

Затова ли Меркел си трае меко казано при съвкуплението,оплождането на германките от многото турци там и мигранти?
цитирай
2. sekirata - Няма как накарахте ме пак да редактирам
30.10.2017 12:13
и кой ще да е ?

Ами пак някой от така наречените малцинства,който слухти тук е се прави на хакер,защитник на чужда вяра проповядващ я в чужда Родина.Бил роден ,родена в България?
Ами като се имаш за българин,що говориш на друг език и спазваш други обичаи,покръсти се,ха де?!

Гадно, гнус ме е !
цитирай
3. sekirata - 11.11.2017 -днес
11.11.2017 20:14
1. sekirata - ОТСЪСТВАХ ДОСТА МАЛКО ДНИ,КОЙ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО МОЕ ГО БОЛИ?!
19:54
Трудно влезнах в профила си днес,
за някой явно аз съм стрес,
таз или пък тоз известен е тогава,
защо с секирата се забавлява?
За интрига или мръсотия-
само българите ги привличат тия?!

От вчера сутринта съм погребана,
а отсътвах доста малко дни,
кой от присъствието мое го БОЛИ?


Последни 20 регистрирани посетителя
10.11 06:47 - barin
09.11 17:22 - shtaparov
08.11 21:42 - leonleonovpom2
08.11 19:39 - varg1
07.11 21:11 - yolo39
07.11 20:12 - platan
07.11 17:07 - varg1
07.11 17:01 - sofisofi
07.11 07:54 - tzarkarui
06.11 23:14 - yolo39
06.11 22:43 - leonleonovpom2
06.11 21:28 - zax
06.11 21:17 - born
06.11 20:46 - sezoni
06.11 17:51 - milady
06.11 17:25 - apostapostoloff
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5286209
Постинги: 6071
Коментари: 3244
Гласове: 28717
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930