Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2019 18:32 - В ГОДИНАТА НА ПРАСЕТО- В БЪЛГАРИЯ ПРАСЕТО...
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 143 Коментари: 0 Гласове:
1



  – ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА И ТЯ Е ДИКТАТУРА. Видяхме, че Мая Илиева – водещата на протестите на медицинските сестри беше уволнена дисциплинарно. Синдикатите се съгласиха. Неудобните се притискат, уволняват, арестуват.Има такава държава, и тя е ДИКТАТУРА!

 


 

"Чие това момиче?

Чие това ...иче?

Въй, въй, въй, момиче,

леле варе , ...иче!"

Пее влаха Кайчо,

луда крава, майчо!

Чумаво прасето,

птиче грип в детето,

кърлежи, комари,

жили кой де свари!

Дора без козички

умъртвени  всички!

Чума и в прасето,

яж бобец в гърнето,

картоф, червен лук,

кой го правят луд?

Чума как лекуваш?

Внос месо, що струваш?

В евро и долари,

тровят ни кой свари!

Ти паси тревичка,

стадо наши овци,

оставам самичка, 

българи дрипльовци!

image

https://www.youtube.com/watch?v=rPIRWF0Sg1Y

ЧИЕ ТОВА ДОБИЧЕ?

АМАН ОТ НАВЛЕЦИ ВЪВ НЕТА, ПО - СТРАШНИ СА ОТ ЧУМАВИ ПРАСЕТА! А в тези камиони прасетата са от ЕС и не били чумави?!
 

"ПРАСЕТО – СИМВОЛ НА БЪЛГАРИЯ. Тази сутрин разбрахме, че прасето е символ на България. И за съжаление, също като лъвовете, се очаква скоро да изчезне от нашите земи. Но прасетата поне се съпротивляват, когато ги колят. Имат инстинкт за самосъхранение. А ние!? Избива се поминъка на селата. И отново се разделяме. Големите свиневъди срещу малките стопанства на село. Отново разединени срещу чумата. Крушаре блокира магистралата. Не искам да ви обезверявам, но такива блокади рядко успяват. Блокадата трябва да е в София, на жълтите павета, пред Министерски съвет и Народното събрание.ЕТО ЗА ЦИВИЛНИЯ ШЕФ НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ. Президентът Радев наложи поредно вето върху поредното некадърно творение на ГЕРБ. Този път измислиха началник на военно разузнаване да е цивилен. За да могат да сложат някоя гербава калинка и там да съсипе каквото е останало. Защото българските офицери имат чест и достойноство и има граници на това, което можете да ги накарате да направят. Българската армия остана една от най-уважаваните и обичаните от българите. Тя винаги ни е защитавала. А вие я съсипахте. Нарязахте самолетитете, за да купувате от Големия Бял Баща, продавате като на пазар военните имоти и поделенията, в които по-рано имаше войници и оръжие, не стига унижение с министъра, който им сложихте. Спрете се!

 

– ПЪРВАТА ДАМА ЗА ПРОЕКТА „СЛАВИ“. Първата дама – госпожа Радева, в социалните мрежи се възмути, че дори наименованието на политическия проект „Слави“ е обиден за българите. Които имат надежда. Така е. Слави, има такава държава. Да, може да е мафиотска, може да съсипана, може да не я харесваме, може да я плюеме. Но това е НАШАТА ДЪРЖАВА, това е България. Тя е в сърцето ни. Не отричай поне това!

 – ПРОЕКТЪТ „СЛАВИ“ И ИЗБОРИТЕ. Разбра се, че учредителното събрание на новия политически проект ще бъде на 5 октомври. Което означава, че няма да могат да се регистрират за местните избори. Вероятно ще подкрепят неофициално местни кандидати, от което и ще се види накъде клонят. Също означава, че скоро ще има и парламентарни избори. За тях се готвят. Чалгарите в атака! Само че България не е шоу, България не е цирк!

 – НОВИНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА. Пацо Терасата отново е назначен за прокурор в Специализираната прокуратура. Къде отидоха изискванията за морал, етика, почтеност? Някой обсъди ли ги? Думите са излишни! Номинираният пък днес заплаши тези, които критикуват магистратите, които са го подкрепили. Подкрепя подкрепилите го, така да се каже! Браво на прокуратурата. Върховенството на закона се смени с върховенство на силата и властта. И на това му се казва по един начин – диктатура!

 

– ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА И ТЯ Е ДИКТАТУРА. Видяхме, че Мая Илиева – водещата на протестите на медицинските сестри беше уволнена дисциплинарно. Синдикатите се съгласиха. Неудобните се притискат, уволняват, арестуват.Има такава държава, и тя е ДИКТАТУРА!Елена Гунчева

 КОИ СТЕ ВИЕ, АЛЧНИ И НЕГРАМОТНИ НЕЩАСТНИ БЕЗДАРНИЦИ ОТ „СЕДЕМ-ОСМИ“ АД?

 Няколко дни след като амбициозните бездарници от „Седем-Осми“ АД, основана през 2001 г. обявиха, че правят партия под надслов „Няма такава държава“, на седмата неделя след Петдесетница, Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан отслужи Божествена св. Литургия в църквата „Св. Йоан Рилски Чудотворец“, по-известна като Потопената чрква, предаде БГНЕС.

 

Църквата е съградена през 1891 година в село Запалня, което се заличава с указ през 1965 г., заради строежа на язовир „Жребчево“. Този факт ме накара да се обърна назад и да си спомня за Славчо Трифонов. Интересен би бил отоговорът на въпроса къде са живели основателите на „Седем-Осми“ АД, откакто са основали фирмата си през 2001 г.? Чия територия са обитавали, как и къде са регистрирали дружеството си? Съгласно чие законодателство и по какви регламенти са осъществявали своята дейност? Как е възможно да твърдиш, че „Няма такава държава“, а в същото време да афишираш проект, че основаваш политическа партия със заявката да влезеш в законодателната и изпълнителната власт на Република България? Нещо не се връзва с волята за промяна на статуквото и политическата система в държавата, или каквото там е останало от нея – как ще промениш статуквото и системата, когато открито заявяваш, че България я няма? А населението, народът на България, отбелязани в историографските регистри и хроники като народ и население с 1300 г. официална история? И народът ли го няма? Независимо от 700-те години на заличената България през тези векове на робство, народът тъй или иначе е оцелял, благодарение на езика и вярата си. А днес някакви полуграмотни авантюристи безразсъдно и нахално казват, че няма такава държава и нямат свян и срам да заявяват в прав текст, че искат да ни управляват! И това е позволено, съгласно съществуващите закони, морал и нрави?

 Има такава държава, колкото и оглозгана и разбрицана да е България. И има народ в тая държава! Любо Кольовски

 

image



 image

Аман от навлеци във нета ,

 

по- страшни са от чумави прасета!

 

С тях няма да се надпреварвам

 

и по свински издокарвам,

 

простотия българска ги гони,

 

и явно липса на хормони!

 

Внасят живи прасета с камиони , а уж има чума?!  новината преди пет дни

 image

Скандална снимка, на която се виждат камиони, които превозват живи прасета, внос от страна в Европейския съюз, разтърси социалните мрежи, видя първо Lupa.bg.

 

Потребители питат как е възможно насред пандемията от африканска чума по свинете и масовото избиване на домашни животни да се внасят прасета?

 

Фотото, направено във Видин, провокира отново версията, че чумата е бич за едни, но сериозен бизнес за други.

 

„Ние си избиваме животните в задните дворове, за да може някой връзкар да се нагуши, като внася прасета?“, нервират се във фейсбук.

Питам – кой управлява в България? И кой е глупавия – Борисов или Пеевски?

 

Гърбът на Пеевски и съратник е Ахмед Доган -двамцата са!

 

 Бойко Борисов няма толкова акъл, нито пък има учител ,като учителят  на Пеевски- Ахмед Доган,

 

БЪЛГАРЧЕТО Д.ПЕЕВСКИ  С ЧУЖДИТЕ УБИВА БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРИТЕ!

 

И е доста отмъстителен, нагъл, и със самочувствие на Бог!

 

Бойко ряпа да яде.

 

Фарсове.

 

https://svobodnoslovo.eu/питам-кой-управлява-в-българия-и-кой-е/


 https://www.youtube.com/watch?v=85cPb_12m_M

 Руслан Мъйнов - Прасета








Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5282178
Постинги: 6067
Коментари: 3244
Гласове: 28693
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930