Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2020 13:09 - SEKIRATA ПИТА ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 232 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 27.05.2020 15:31


image



 SEKIRATA ПИТА ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ

 

На кои преча и защо?

-         поетеси

-         поети

-         писатели

-         чалгари

-         бивши колежки

-         цигани

-         турци

-         помаци писали се поетеси и поети

-         чуждица

-         социални

-         политици

-         привърженици на разните партии у нас

-         медици

-         програмисти

-         собственици на сайтове

-         медии

-         журналисти

-         репортери

-         тинейджъри

-         бизнесмени

-         българи емигрирали навън

-         мигранти

-         хора на управленски постове в градовете

-         учреждения

-         никът ми – sekirata cekupama jupel

-         злобни и завистливи потребители

-         комшии, познати

 

Мога да твърдя , че само на спортистите не преча

и на малкото мои истински приятели и роднини.

 

Моите отговори, а чакам и Вашите:

 -поети, поетеси,писатели – не Ви чета, не признавам повечето стихове, разкази, съвременно  творчество  изобщо и съм го заявила публично,което най-много дразни.Кои? Безсилните и некадърните, самозванците, а те са много.

НО ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ И БИ БИЛО НЕДЕМОКРАТИЧНО ДА НЕ СЕ ПРИЕМА ,дори и в интернета.Иначе се нарича  ВИД НАСИЛИЕ ВЪРХУ ЛИЧНОСТТА, която и да е тя.

 

-малцинствата – не съм расист, но до болка националист и патриот, което било вредно.  Виждам не само аз,че тези душици са с предимство пред българите  и то в сфера на изкуство и култура, това меко казано ме дразни. Но това съм аз, и ясно ПРЕЧИ МОЕТО АЗ, което също не е демократично,

Трябва да бъдеш себе си иначе си …цървул.

 

-чалгарите, бившите колежки на дъщеря ми и феновете им: гузни са и недоволни, че все пак смазана дъщеря ми е все още жива, а аз не мълча, не се гътам и аз, а съм стара, дори ме пращат десетки пъти в гроба с писания разни. Не ги критикувам заради дъщеря си, а защото просто това не е музика, а порно.Самите компании не са музикални , порно-компании начело с „Пайнер”. Аз съм музикант професионалист и имам право хиляда процента на мое мнение осолено по този въпрос.

 

-политици, управници разни и привърженици на прекалено многото партии в България: Ами ненавиждам Ви и си го признавам, защо съм имала тази смелост?Не заради Слави Трифонов , аз съм си с мое мнение и отвращение от всички в народното събрание и разните партии,това са глисти, метили изяждат организма на всеки българин, по точно търтеи ,безнаказани,сами избиращи се и налагащи се д чужда помощ отвън КОЕТО НАЙ-БОЛИ!

 

-медици и фармацевти- те са бизнес –нищо хуманно в тях, с много малки изключения при лекарите . Фармацевтите са по –страшни от продавачите на отровното внесено месо у нас, казвам го  публично и съм трън в очите естествено. По болници и поликлиники едни клинични пътеки се знаят и това е –вечната пирамида здравна каса и папкането на средства от едните и другите не само европейски пари. Ами гледат от политиците при крадене на европейски пари,защото народ а вече няма пари. Има си и богати, но са подбрани хора предимно на Герб.

 

-Програмисти, собственици на сайтове, медии,журналисти,репортери  и.т.н. : Слугувници! Каквото им наредят  отвън това правят, който не слушка го уволняват –примери много или случайни катастрофи, пребиват, заливат с киселина, премеждия,инфаркти, инсулти,изнасилване, убийства дори….! Собствениците на сайтовете –модове и админи са по-послушни, но и затова там е супер НЕДЕМОКРАТИЧНО-цензура и своеволия отвън не само на хакери.

 

-бизнесмени:

Не съм такава и никога не бих била, защото там е тъмна Индия! Мафиотщина ,някой да се поиздигне и му режат крилата. Дребният бизнес е вреден ,голите го изяждат, както е с рибите-големите ядат малките.Тези неща съм споделяла и пак съм неудобната.

 

-емигранти, мигранти:

За мене са предатели, дупедавци и гъзоугодници и съм го заявила много пъти ,спечелих омразата им, а това моето мнение и е демократично да си го кажа, а не да лицемеря и гледам в паничката си КАТО ТЯХ.Мигрантите  повечето млади,здрави хора умишлено с малки деца са платени  нашественици , малко от тях са наистина бедстващи.Ненавиждам ги и ако зависи от мен не бих ги допуснала дори до границата ни.По времето на войните българите бягаха ли от Родината си?Имаше ли кой да им дава пари да стават мигранти и щяха ли да ги приемат другите държави, то сега ни имат за бели роби ,та тогава?

 

 

-хора на управленски постове , учреждения: Те разчитат на доносите на дребни душици и просто са длъжни да „наказват” Имало сигнал и толкоз, но правят изключения за техни хора ,паралии и връзкари.Корупция,демагогия и престъпност,кражби. Не ги мълча и тези неща ,но защо не ме е страх, не млъквам,щяло да ми доде времето и на мен –заплахи  с гроб, със съд, в Плевен идваха не един от интернета хора ,които изобщо не ме познават и не искат очи в очи да се видим…ами преча им с остър език съм била, ами това съм АЗ. Нали сме демокрация ужким?

 

-потребители, никът ми: Никът ми е повод, не Ви пречи никът ми, а МОЕТО АЗ!!! И тук съм си в правата, в моето лично пространство и вандалщината спрямо моите профили е повече от видна и животинска! Не им харесвам на някои –забележете и на троловете им,.Ами то така лесно! Тролове, фейкове…акъл ми дават хора, които са толкова велики и талантливи, че им пречи една старица с ник секирата?! Нали сте голямата работа,сами провъзгласили се за велики и талантливи,заели някакви постове и имена по подобие на политиците сами избиращи се и налагащи се по нечестен начин,какво искате и защо ВИ ПРЕЧА?Аз нали съм никоя СПОРЕД Вас. По този начин си вкарвате автогол.Има и потребители по лични причини ме гонкат и ненавиждат, нещо съм казала, нещо което мисля, ами няма да съм аз ако не го кажа.

 

-комшии: Злобеят. Как все още се справям в живота супер тежък за мен и то САМА.Коя е пък тая някаква си даскалица,майка на чалгарка и адски злобарка. Та и устата. Ами , драги, повикало обадило се!

 

И като за край питам пак в очакване на отговори:

 

ИСКАТЕ ДА ВИ ПОДАРЯ, ДА ВИ ОСТАВЯ ПРОФИЛИТЕ СИ, БЛОГОВЕТЕ СИ,ТВОРБИТЕ СИ ЛИ? ЗАЩО ,НАЛИ СТЕ ВЕЛИКИТЕ ВИЕ, ТАЛАНТЛИВИТЕ?

ИСКАТЕ ДА МИ ЗАТВОРИТЕ УСТАТА, ДА СЕ ОСТАВЯ ДА БЪДА МАЧКАНА И ИЗНУДВАНА, РЕКЕТИРАНА,ДА НЯМАМ МОЕТО АЗ, ЗАЩО,ТОВА НАСИЛИЕ ЛИ Е В ДНЕШНА ДЕМОКРАТИМЧНА БЪЛГАРИЯ?  

БРАВО, ”ЧОВЕЦИ”!

 

22 май 2020.,Плевен

Анита Христова Трифонова


image

 

Не случайно качвам днес това-

на двойки в тази високосна ,плъхова

,коронавирусна, най - вече радиационна

година!

Вируси винаги е имало и ще има,

нелечими болести, както и радиация,

НО С РАДИАЦИЯТА СЕ ПРЕКАЛИ И

ТЕПЪРВА СЛЕДВА УЖАСНОТО.


Hristo Botev Borba -

Anita Hristova Trifonova sekirata

https://www.youtube.com/watch?v=-VAZk4kafNQ






Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5239969
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28490
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031