Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2020 18:11 - Най-накрая публикувано датско проучване: Маските за лице не осигуряват статистически значима полза срещу COVID-19 4-годишно дете почти умира поради белодробн
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 920 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 23.11.2020 18:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Най-накрая публикувано датско проучване: Маските за лице не осигуряват статистически значима полза срещу COVID-19

 

image

 

От Daniel Horowitz
Global Research

Повечето западни елити телеграфират съобщението, че ще бъдем принудени да покриваме човечеството си с евтини маски за неопределено време. Те изискват дори двегодишни деца да носят маски. Най- дългосрочни ефекти върху белите дробове , емоционални и поведенчески проблеми, както и развитието на бебета и малки деца е огромен. За такова противоконституционно нахлуване в личната свобода те са отговорни да ни покажат някаква удивителна степен на ефективност на този култов ритуал. Всъщност данните показват обратното.

Известното датско изследване на маските най-накрая беше публикувано днес в престижния Annals of Internal Medicine. Сега знаем защо три медицински списания бяха толкова склонни да публикуват своите констатации. Изследването напълно заличава култовата отдаденост на маските. Резултатите от този масивен контролиран експеримент в реалния живот показват, че групата, която е носила хирургически маски през април, е имала 0,38% по-нисък процент на инфекция от контролната група, която не е носила маски. Това е около една трета от един процент, което е толкова ниско, че може просто да са статистически случайни отклонения, които не показват окончателна ефикасност дори до това безкрайно малко ниво.

„Препоръката да се носят хирургически маски в допълнение към други мерки за обществено здраве не намали процента на инфекция с SARS-CoV-2 сред носещите с повече от 50% в общност със скромни нива на инфекция, известна степен на социално дистанциране и необичайна обща употреба на маски “, Заключиха авторите. „Данните бяха съвместими с по-ниска степен на самозащита.“

Във всяка група от проучването имаше общо около 3000 души, което ще направи това най-голямото проучване, провеждано някога върху ефикасността на носенето на маски. През октомври Berlingske, най-старият ежедневен вестник в Дания, съобщи, че три големи списания - JAMA, New England Journal of Medicine и Lancet - отказват да публикуват изследването.

Изглежда, че авторите на изследването трябва да си изкривят езика, за да публикуват това проучване, като отбелязват, че „оценките са неточни и статистически съвместими с ефект, вариращ от 46% до 23% увеличение на инфекцията“. Те, разбира се, трябваше да признаят, че тяхното проучване не изключва категорично идеята, че маските могат да бъдат ефективни!

И така, ние сме преминали от маските, които са по-ефективни от ваксината, до никакви неоспорими доказателства, че някога ще работят по някакъв начин.

Важно е да се отбележи, че няколко проучвания предполагат, че вирусът може да е станал по-заразен през последните месеци, отколкото през пролетта. Ако приемем, че тази теория е валидна, това датско проучване, проведено през април и май, ще покаже, че маските са неефективни дори срещу по-малко заразната версия на вируса.

Тогава отново няма нищо ново в носенето на маски за всеки, който обръща внимание. Политиката на OSHA отдавна е, че респираторите, като N-95, са минималният стандарт за лични предпазни средства. Винаги сме знаели, че хирургическите маски, които имат пори около 30 пъти по-големи от частиците на вируса и не са приспособени по краищата, не могат да предпазят от въздушни вируси като грип. Плюс това, повечето хора, особено тези, които са на закрито за дълъг период от време, например в училищни и бизнес условия, ще са склонни да носят по-удобни маски от плат, които са дори по-малко ефективни и рискуват да разпространят вируса още повече.

Ето защо никой не трябва да обръща внимание на отказа от отговорност в изследването, който авторите явно трябва да напишат, за да получат проучването:

Констатациите обаче не трябва да се използват за заключение, че препоръката за всички да носят маски в общността не би била ефективна за намаляване на инфекциите с SARS-CoV-2, тъй като проучването не тества ролята на маските в контрола на източника на ТОРС -CoV-2 инфекция. По време на периода на изследване властите не препоръчват използването на маска за лице извън болничните настройки и използването на маски е рядкост в общността. Това означава, че излагането на участниците в изследването е било преобладаващо на лица, които не носят маски.

Това е справедлив въпрос - че по това време повечето други хора извън проучвателната група в Дания не са били с маски. Проблемът е, че видяхме, че вирусът се разпространява сред всички през следващите месеци, включително на места със 100% съответствие с маската. В едно скорошно проучване на CDC , 85% от изследваните пациенти с реконвалесцентен COVID съобщават, че носят маски винаги или през по-голямата част от времето по време на периода на инфекцията. По този начин резултатите от датското проучване ясно потвърждават това, което виждаме със собствените си очи във всяка среда.

Видяхме този резултат от над шест месеца опит от реалния живот в света и дори във военните със 100% съответствие. Носенето на маски е единственият указ, който може да доведе до нулева ефикасност и след това да използва тази липса на ефикасност срещу вируса, както се вижда от масовото разпространение, като допълнителен претекст ... да удвои носенето на маски! Синът ми беше извикан за това, че е махнал маската си в зъболекарския кабинет за няколко секунди, когато лекарят и хигиенистът буквално ще са в устата му за много по-дълъг период от време. Някога изпитвали ли сме нещо толкова разрушително и нелогично през живота си?

Прочетете цялата статия в Global Research .



4-годишно дете почти умира поради белодробна инфекция, причинена от продължително носене на маска - доктор Рантс „Колко деца трябва да умрат?“

image

Коментари от Брайън Шилхави,
редактор, News Impact News

Докога родителите ще продължават да маскират децата си, причинявайки им голяма вреда, дори до степен да рискуват живота си?

Доктор Ерик Непуте в Сейнт Луис отне време да запише видео, което иска да споделят всички, след като 4-годишното дете на един от пациентите му почти умря от бактериална белодробна инфекция, причинена от продължителна употреба на маска.

Той твърди:

Системата е настроена да убива хора точно сега.

 

 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. morskipesni - Маските са СМЪРТ!
24.11.2020 11:27
Разболяват се ПРЕДИМНО хора, които ПОСТОЯННО са с маски, напр. мед. специалисти. Сапрофитни бактерии (стафилококи, стрептококи, микобактерии) от кожата на носа и брадичката попадат в трaхеята и бронхите (където не им е мястото!) При това влажността под маската е до 10 пъти по-висока, а вдишваният кислород спада с 20-30%. Лигавицата на дихателните пътище не фунционира нормално при такива условия и се затлачва със слуз, която се задържа вместо да се отдели навън. Включените в слузта бактерии и вируси се размножават мълниеносно под маската, предизвикват дразнене и остро възпаление с оток. МАСКАТА Е СМЪРТ! Не ви убива "вирусът" а "мерките" на идиотите!

Профилатиката срещу (всяко) инфекциозно заболяване е: 1)Лична хигиена 2) Дистанция 3) Чист въздух (НИКАКВА МАСКА!!!) 4) Слънце- УВ лъчи. 5)Дезинфекция на общи и санитарни площи
Маските са СМЪРТНА ПРИСЪДА и всички медици ОТЛИЧНО ЗНАЯТ това.
Остава и ПОЛИТИЦИТЕ да го НАУЧАТ- вероятно с цената на МНОГО ЖЕРТВИ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745351
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031