Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2021 13:11 - ВСИЧКО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ТРИТЕ ПАРТИИ:ГЕРБ,БСП И ДПС-от кое време ,та и сега..насищане нямат.
Автор: sekirata Категория: Политика   
Прочетен: 273 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.04.2021 17:09


 Мая Манолова: На пристанището във Варна са стоварени седем тона боклук. Докато парламентът се занимава с Изборния кодекс, законът за партиите и собствения си правилник, на пристанище Варна-Запад вчера и онзи ден бяха разтоварени 7000 тона с боклук и още 7000 тона от Доминиканската република, страни от третия свят и от Великобритания.

Това заяви председателят на парламентарната група на „Изправи се! Мутри вън“ Мая Манолова пред журналисти, предаде в. „24 часа“.

https://www.moreto.net/novini.php?n=412195

„Понеже сме в страстната седмица да припомним какво се е случило на Велика сряда преди 2 хил. г. – Юда е спазарил предателството срещу 30 сребърника. Точно това се случи днес в парламента. Юда влезе и беше извършено предателство спрямо българския народ, което струва не 30 сребърника, а над 13 млрд. лв.“, коментира Манолова.

image

По думите й предателството е направено от три партии (ГЕРБ, БСП и ДПС – б.р.), които блокираха работата на парламента.

Според нея темите, които вълнуват гражданите не са били включени в дневния ред на НС. 

 

„Настоявахме в дневния ред да се включат и други важни теми, като удължаване на срока за добавката от 50 лв. към пенсиите, преизчислението им, подкрепата за хората с увреждания, закона за личната помощ и т.н.“, каза тя.

Манолова подчерта, че тези решения бяха блокирани днес и не са включени в програмата на парламента.

„Внесли сме също така закона за зариването с боклук и този за частния фалит. Докато парламентът се занимава с Изборния кодекс, законът за партиите и собствения си правилник, междувременно Конституционният съд отмени 10-годишната абсолютно давност за длъжниците и сега задължените граждани са хвърлени в ръцете на техните кредитори, безжалостно“, каза още тя.

 

Ясно е че всичко се върти около старите партии,да си додат пак на власт,щото са взели парите отвън ...знаете от кои !Продажен народ сме.

 

 
 

"А бреговата охрана на САЩ отново търси майка си в Черно море. Кораб навлезе, за да „окаже необходимата подкрепа на съюзниците от НАТО“…..

 България ИСКАЛА ли е подкрепа в Черно море и то от Бреговата охрана на САЩ? А Румъния? С оглед отношенията в момента между Ердоган и Бай Дърт Педро Фил, много се съмнявам Турция също да е искала подкрепа. Украйна пък не е страна от НАТО. Тогава кой точно им е искал подкрепа или те така си я ръсят подкрепата, когато им скимне!?!

 Прекаляват и то нагло и агресивно. Черно море НЕ Е АМЕРИКАНСКО и НАШИТЕ БРЕГОВЕ НЕ СА АМЕРИКАНСКИ. Точка! Омитайте се към Вашингтон и не търсете майка си от другата страна на планетата!"

 

https://www.informiran.net/бреговата-охрана-на-сащ-отново-търси-м/


image

За Лъчо Мозъка време му отдавна е настъпило. Той си позволи да намекне на Мая Манолова, че може отново да заболее от рак?! Този човек, личен лекар на Бойко Борисов стигна дъното на глупостта и омразата! Какво още трябва да направи този вдиотен „мозък”, за да изчезне от хоризонта. Какво чака Борисов и не го изхвърля от парламента? Какво???"


И
 тук в сайта има профили-ужким хора са, които и на мен ми изпращат онази с косата,клетви, магии...та и до дома стигнаха. Това не е народ, затова и такъв народ няма да го бъде, разединен,злобен,завистлив! А всъщност болен, беден, смачкан.Никакво достойнство, щом и бокулука си карат у нас..АБЕ НАРОД ЛИ СМЕ?! ОТВРАТ.

Вижте ромката влязла в контейнера, но взела парите от Борисов и гласувала за него, а сме нв извъредно положение,пандемия,ковидкриза и всякаква там още.Те са задоволени, но не само защото са глосоподаватели на Герб, азащото са ЕДИННИ, един ром пипни и ще дойдат на часа ще те пребияти няма да бъдат арестувани и съдени.

И пътеката е в боклук -нямаме пътека ще ходим по шосето, но и там лятото е пълно с динени кори яли ги конете от каруците им. Ще хвърчим, но и там не става -самолети ръсят  и какво ли...постоянно кихаме. 

image

Какво да се сърдим че чуждите държави ни имат за сметище, вижте как ние си го правим на нас-под терасите ни СМЕТИЩЕ, а през лятото е смрат.Много е удобно на тези с колите, та и фирми дори от околията да идват и да изхвърлят под прозорците ни  не само бетон и киреч, разкъсани дивани и т н, колите  идват чак откъм магистрала, но няма да махнат плочата , та иконтейнерите,защото нямало къде.А отсреща зад "Suzuki" е частно ,но празно..поле. Да не говорим за глутниците кучета, които нощем се борят в контейнерите с крошарите. И било пандемия ,да се спазвали мерките, маските...МАЙНАТА ВИ ,УПРАВЛЯВАЩИ!
Народ ако не се съвземе -край, та ние сме си колония и без това с четири военни бази без да си плащат за тях ,дори Ангиля не допуска АМЕРИКАНСКИ БАЗИ, ЧАК ПЪК ДА ИМ ПЛАЩА, 
КАРА СИ БОКЛУЦИТЕ И ТЯ  У НАС.

УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩЕ ГОРЯТ В АДА, ЗАЩОТО ТРОВЯТ НАРОДА СИ ,УБИВАТ ГО, МЛАДИТЕ ИЗПРЕБИХА  И ПРОГОНИХА!

С тези петдесет лева Бойко да хранят един ден ТЕ ДЕЦАТА СИ при тези цени хвърчащи главоломно всеки ден.

Всичко се плаща.




image

https://www.youtube.com/watch?v=I7m0czoW3xY

НА ЖИВО: Коментар на Мая Манолова за проваленото заседание на парламента


https://www.youtube.com/watch?v=uEKgenNR7nE

Костадин Костадинов ПОСТАВЯ НА МЯСТОТО евроатлантическите субекти в България Старо не дава на младо, МЛАДО НО НОВО МЛАДО, КОИТО НЕ ВЛЕЗНАХА  В ПАРЛАМЕНТА, да управлява и при това самостоятелно. Ето прословутата българска злоба,завист,алчност и разединение. Затова няма и да ни има,точно както ни го...всички зържави отвън дори тези от трети свят си вкарват боклуците у нас и кой взима парите им, познайте. Трябва да се пълнят чекмеджетата, а народ ГЛУПЕЕ.

ДАВАЙТЕ ,ЗАБЛУДЕНИ И ЗОМБИРАНИ, СЕГА СЛЕД ВАКСИНАЦИЯТА ХЕПТЕН ЩЕ ИЗПЕРКАТЕ, ТА И ТЕЗИ МЕРКИ -ЗАТВОРЕНИ  И  В ПОСТОЯНЕН СТРЕС.МЕН НЕ МЕ ЛОВИ СТРЕСА, ИМУНИЗИРАНА СЪМ, ПРЕЖИВЯЛА СЪМ КАКВО ЛИ НЕ.






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5303066
Постинги: 6083
Коментари: 3244
Гласове: 28797
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930