Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2016 02:49 - ЗА X FAKTOR И УМЪРТВЯВАНЕТО НА ИСТИНСКИТЕ НИ ТАЛАНТИ ДОСТОЙНИ ЗА СВЕТОВНА СЦЕНА
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 943 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Постът ми е прима виста,но съм в мои води-музиката, затова позволете....
X Faktor  и подобните не ги гледам по принцип след случаят в "Гласовете на България",когато отрязаха големият певец Игор, за да  лансират мадамката...не искам да и споменавам името-посредствено пее.Пробутаха така и Славин,за което само чух ,като клюка,казах Ви че не гледам..Благодаря на Биг Брадър,че от него разбрах и за голямата певица,голям глас-Жана Бергендорф.Изгледах много нейни клипове не само с песните и ,прочетох много статии за нея и разбрах  с какво  е заплатила ,за да и позволят да е на върха у нас завърнала се с детето си. Да,там е  навърха, а сега как ще я подкара зависи от нея и от баща и -биологичният и баща,дано му позволи да и помогне.Той е длъжен и само той може.Аз нямам право да съдя,но правя  изводи от богатия си житейски опит.Такива като Жана Бергендорф са жертва на ....знаете кои,завистливите и злобни българки и лакомите продуценти! Няма да намесвам Невена Пейчева и другите извън страната ни,но Жана по принцип е добродушна и много открита, много чувствителна,наивна.Та идеята ми не е да говоря конкретно за Жана  или еди коя си там сладуранка
Дарина,Гери...куклички! Разбира се ,че имат какво да покажат и във вокала дори,но не са върха,не са за световна сцена.А у нас такива кадърни момичета,големи гласове, като Жана Бергендорф  просто биват спирани в последствие. И  не само с нея е така.Стигам до последната си точка в този пост и ще го подкрепя ще видя с колко клипа,не мои -споко.Та думата ми е за Михаела Маринова-"БРЕЙ, КАКВО ПРАВЯТ ПЕТНАДЕСЕТГОДИШНИТЕ" -знаете кой го каза от журито на този X Faktor български.Та искам да питам,защо сега грешката се повтаря и с Михаела Маринова?Малка ,малка,но и разрешихте да се състезава, а после я унижихте,всичките и изпълнения са по добри от оригиналите с едно изключение.А  песента  си Адел  не може да изпее както я изпя Михаела на този конкурс и то  в една малка България.В коментарите под клипа вали от хвалебствия и укори защо не е спечелила първото място И АЗ ПИТАМ ,ЗАЩО?! И ще си отговоря. Защото това е България и пак някой е звъннал по телефона на журито така и иначе ,че тя е малка да почака и тем подобни.Как се режат крилата на истински талант, като Михаела,действа се дори на психиката и с това прекършване.Колко пъти я връщате от право да се състезава?! Браво,българи,типично по български!Ганьовски! Поразрових се и послушах песничките и гласчетата на Гери,Дарина,Славин...и други там,но уникален тембър, сила, мощ и всичко там без което не може един истински певец артист,НЕ ВИДЯХ СРЕД ТЯХ освен при Жана Бергендорф и Михаела Маринова.Всъщност Михаела Маринова я чух за първи път с песента и "Не ти ли стига" в един Мол, на която музика и аз имам клип,но с друго заглавие "Не ви ли стига" и познайте имам проблем с този си клип.Впечатли ме гласът на Михаела Маринова ,който в тази и песен не се разгръща, както в песента на Адел да речем,но за мене е лесно да разбера,да усетя дори харизмата и. Защо момичето я ТУШИРАХТЕ-питам?! Защото е ученичка ли, о, не! Та защото няма продуценти ли, не си говорила потелефона на ти с Риана ,както Гери или пък не е гъста с някои ,както Славин и други примери?!  Защо не се подкрепи този голям глас,който може да прослави България.НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКОТО!
А Михаела Маринова трябва да стигне и то MTV ако питате мен,но....пуста завист българска! Затова и чалгата просперира! Ами трайте си. Когато вашите деца тръгнат с шалварите и с чалмите ще се сетите ,българи,но ще е късно! Ако изобщо вече не е късно!





Михаела Маринова пее перфектно и българска песен не нейна,не коя да е ...
https://www.youtube.com/watch?v=pXzmQsqQO7I



АЙДЕ БЕ,ЖУРИТО,Михаела Маринова прави песента , а не Славин.Има си гръб момчето,за да грабне първото място.Пак някой нарежда на журито по телефона кого да реже и кого да пуска.Ето затова спрях от едно  време да гледам такива конкурси,сега мисля същото да направя.Убедихте ме,че наистина никой не мисли за ГОРДОСТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.И какво ли след като министър на културата ни е фес -ориента, а на образованието еврейка  и не само те.




споделено А.Х.Т.sekirata

И да вметна-пак имах проблем с паролата си,защо бе,хора,толкова ли съм опасна или нещо нагласата ми за изборите не допада на някои.Ами повтарям -ще гласувам този път,защото съм българка и защото усещам,че България се губи,потъва...нямам право да ПАСУВАМ.И онова там квадратче всички знаем за какво е измислено,но мене ТО не ме интересува,ще го подмина.За  референдума също ще гласувам,макар че знам, че И там никой няма да ни чуе.

ВСИЧКО СЕ КУПУВА И ТО С ПАРИ ОТВЪН! ГУШАТ НАШИТЕ , ПРОДАВАТ СЕ, ПРОДАВАТ И НАС! ЖАЛКО ЗА ПОКОЛЕНИЕТО БЪЛГАРСКО В ТАЗИ ПЕНСИОНЕРСКА ДЪРЖАВА.





Гласувай:
5



1. zaw12929 - Доказвате, че има и трезви гласове, ...
24.10.2016 07:19
Доказвате, че има и трезви гласове, даващи точни оценки, защпто истината не може да се скрие за дълго
Успешен ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5313692
Постинги: 6086
Коментари: 3244
Гласове: 28827
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930