Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2023 20:43 - ТЕЗИ ДЕВЕТ ВИДА БОЛКИ ИДВАТ ОТ НЕРВИ,А НЕ ОТ БОЛЕСТИ
Автор: sekirata Категория: Други   
Прочетен: 222 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.01.2023 22:14




Тези 9 вида болки идват от нерви, а не от болести

Болки във врата.

Ако често усещате болезнени симптоми във врата, това може да се дължи на реални проблеми, пред които сте изправени вие или вашите близки. Болката във врата е признак на нервен тик.

Съветваме ви да се съсредоточите върху любовта. И върху разбирането защо и за какво обичате близките си. Обикновено помага.

Болки в коленете.

Болката в коленете е сигурен знак, че трябва да се научите как да контролирате егото си. Понякога се раздува така, че става непоносимо и за вас и за околните!

Болки в лактите.

Тази болка показва, че сте устойчиви на промяна в живота си. Ако имате тежест в ръцете си, това означава, че животът ви изглежда много труден и дори тежък.

За да се отървете от тази болка, ще трябва да направите някои компромиси със себе си и да поразтърсите малко нещата.

Болка в кръста.

Болката в долната част на гърба обикновено означава, че сте прекалено загрижени за парите. Тя може да ви казва, че точно сега е подходящ момент да поискате повишение. Или започнете да използвате приложения за финансово планиране.

 

Болки в горната част на гърба.

Ако се усеща в областта на лопатките, това означава, че нямате достатъчно емоционална подкрепа.

Всъщност имате избор: или сами да се заемете с проблема и при това да се заемете активно, или да настоявате някой близък да сподели тежестта с вас. Говорете със съпруга или съпругата си. Това помага по-често, отколкото си мислите.

Главоболие.

Главоболието най-често е причинено от стрес, натрупан през деня. Ако страдате от главоболие, измислете някакъв ритуал, който да ви помогне да се отпуснете. И го следвайте ежедневно. Топла вана вечер е най-добрият избор.

Болки в ръцете.

Болката в ръката обикновено означава, че трябва да промените социалния си кръг. Може би вие сами не подозирате, но някои ваши приятели и колеги буквално „изсмукват“ живота от вас с оплакванията и молбите си.

Опитайте се да създадете нови социални връзки. Създайте нови приятели. Ако е необходимо, бъдете готови да смените работата си.

Болки в бедрата.

Хроничната болка в тазобедрената става означава, че сте много уплашени от предстоящо или вече свършено преместване. Може би в живота ви са се случили други неприятни промени, свързани с околното пространство.

Съветваме ви да затворите очите си за трудностите и да се отворите за промяна. Не бъдете толкова внимателни, колкото преди, когато вземате важни решения. Научете се да бъдете смели!

Болки в рамото.

Болката в рамото най-често означава само едно нещо: притиснати сте от много емоционален стрес. Може би през последните дни и седмици сте усещали голямо натоварване от външен натиск и отговорност.

Най-добрият начин да се отървете от този вид болки е да се съсредоточите върху решаването на действителните си проблеми. Трябва да се справите с тях на всяка цена! В противен случай тежестта на този натиск ще се разпространи върху вашите близки. Кой знае до какви проблеми може да доведе това!







Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5315226
Постинги: 6086
Коментари: 3244
Гласове: 28828
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930