Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2022 22:52 - ТАЗИ ВЕЧЕР КАКВО ЩЕ ПРАВИМ? - РАЗКАЗ НА АНИТА ХРИСТОВА ТРИФОНОВА
Автор: sekirata Категория: Изкуство   
Прочетен: 2063 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 23.06.2022 19:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Тази вечер какво ще правим? Едно и също чувам от едни и същи елементарни хора вечер, по едно и също време. Но сега бях решила да му отговоря на този индивид с много лица и профили.Категорично  и  ясно написах и зачаках отговор.

-Ами да си лягаме? Готов ли си?

Отсреща чата замлъкна дори изключи. Но явно след доста размисли и консултации пак се включи същият да речем човешки индивид с интернет профил и отговори, че е съгласен. Но….да си дам скайпа.Това била работата.Не че имал нещо против другата любов,но и виртуалната любов вършела работа. Трябвало обаче да изчакам по- късно, да заспят всички в къщи. Брей, то ми заприлича на конспиративна дейност, но исках да видя докъде ще я стигнат болните мозъци на този потребител и такива като него. Мина ми през ума, че може и жена да е това отсреща,но щом иска скайп едва ли. Разбира се че не дадох скайп, но и нямам, и не искам да имам най-вече заради навлеци, като този, да го наречем Х. Започна увъртане, усукване. На колко години съм не бе важно, но важното бе от къде съм, какво работя и дали съм ангажирана. Трябвало  му и терен ако се стигнело дотам. Поредният психар помислих си и реших да продължа в същият дух. Почти се отказа, като разбра, че нямам и не искам скайп. Предложи фейсбук. В този фейсбук лягат и стават повечето, но мен ме отвращава цялата тази паплач и върволица, масовост, каша, а  и доста е опасно. Отказах и фейса и така си останахме в чата на сайта, който явно не го удовлетворяваше. Започна да ме засипва на лични с порно снимки и сладникави комплименти, без да ме е  виждал, освен на снимки,но да ходи да докаже,че тази на снимката съм аз. Може и да съм  ако ме има със същите регистрации и в други сайтове, но откъде ти толкова мозък в един набъбнал …н?! Само това виждах в него, само с това парадираше и го доказваше с все по разголените снимки и мръсни думи, които пишеше и в чата, и на лични. Как ли смогваше? Е това вече ако не е болестно състояние здраве му кажете. Явно бе, че домашните му бяха омръзнали,че женското, което го очакваше под завивките не бе важно, пък и дали го очаква? Цял ден е блъскала на работа, после шетала в къщи, уморена, а в другият случай прибрала се изстискана като лимон от някоя квартира или хотел, където скалъпва бюджета на семейството, хи, пак уморена. Има и трети случай на ревниви снобки, но тези жени нямат такива мъже, не ги търпят, гонят ги или просто сами си отиват. Та така вече спрях да отварям личните. Заби ми компютъра от порно снимките, които се появяваха една след друга и все в  gif  с движения разни! То възклицания, то епитети на чата! И там започнах да прескачам, да не чета. Самата аз не се познах, отговарях само с по една две думи, но това не го бъркаше. После премина на клипчета и то какви. Бе го ударил хормона и то яко. По едно време прочетох.

-Мила, обичам мъжете, но това не ми пречи да обичам  и теб. В първият момент не включих, но като се върнах на лични видях, че последните снимки са доста по различни, като пол от предишните. Клипчетата говореха, много говореха. Чудех се откъде ги изравяше всички с превод, явно да ме улесни, с какво ли? Вече нямах избор, трябваше по някакъв начин да прекъсна тази кореспонденция и чат завинаги с този профил, на мъж или на жена, но все тая. Изпитах пълно отвращение и гняв. Сетих се за едно друго писмо от анонимен и то в сайт не за запознанства и отвращението ми стана още по голямо. Там дадената, убедена съм, че бе някаква жена, най -вероятно елементарна и кльощава  ми пишеше - Хубава жена сте  с…но сте доста пълничка. Блокирах потребителят и чата си също. Мисля  че направих каквото  можах, но….Какво бе учудването ми, когато заваляха покани за запознанство и приятелство от нови потребители с имена на мъже. Снимките бяха фалшиви разбира се, бяха по една, рядко две на профил и то някои черно бели, като от некролог снимани. Разбира се блокирвах, за което станах неудобна и на модераторите. Но по другите сайтове също ме намериха, а не навсякъде има опция блокиране. Как става това, как ме изнамират и хора без работа ли са тези, които се ровят с часове за интриги и клюки, за занимавка, както му викат някои?! Трябва да си анонимен, фалшив, за да си защитен, за да можеш да се „изпразваш”, когато ти скефне и където ти скефне в интернета наш. А откритите хора, като мен, трябва да внимават какво, с кого пишат и в същото време да бъдат себе си.

 

Телефонът ми звънна, за кратко бе, но така става, когато и оперторите яко надписват. Карам на ваучер, а и моите приятели, някои от които се пишат тарикати, само аз да им звъня с безплатните си минути от ваучер. Но с такива рано или късно прекратявам дори телефонната си връзка.

-Хайде, стига си висяла в този интернет, чух след като набрах аз номера.

Разбирам. А Вие разбрахте ли?

автор АНИТА ХРИСТОВА ТРИФОНОВА 
sekirata cekupama 





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5310516
Постинги: 6085
Коментари: 3244
Гласове: 28816
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930