Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2013 03:42 - ПАК ЖЕРТВИ НА......ДРОГАТА! Пенсионери работят,а младите се ....изтребват, самоизтребват,убиват!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 874 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Петима младежи намериха смъртта си при катастрофа край Елин Пелин!


image

Момичето било много скромно изпратил я , а тя след него излязла при това с четири момчета. Чиста наркоманска история-групово,както го правят, оргии,където навярно щяли да я изнасилят,щото явно е била неадекватна,ами защо?Защото няма работа за младите, а не всяко може да излезне навън да работи,защото и там в чужбина нашите ги правят на парцали!Важното е ,че старците и бабите работят, и по за 100 лева, това е номера и то без огигуровки. Всичко е умишлено, да загине застаряващата България , а младото поколение болно и унищожавайки се, унищожавайки го!

image

image

Петима младежи загинаха при тежка катастрофа във вторник през нощта край Елин Пелин, съобщиха от МВР. Те са потеглили с автомобил БМВ от паркинга на стадиона в Елин Пелин около половин час след полунощ с намерението да тестват мощността на автомобила.Загиналите са момиче на около 16 години и четири момчета на възраст от 18 до 21 години. И петимата са от Елин Пелин. Управлявал е собственикът на колата. Катастрофата се е станала на пътя между град Елин Пелин и гара Елин Пелин. Колата се е ударила в бетонов скат встрани от шосето.Сигналът е подаден 6.45 часа сутринта от шофьор, който преминал покрай мястото на трагедията.На мястото са били изпратени полицейски патрули, медицински екип и спасители от районната служба за пожарна безопасност и защита на населението. Медиците само са установили смъртта на младежите."Почти не може да се разпознае каква марка е автомобилът. Той е БМВ 320, но, доколкото имаме информация, същото БМВ е тунинговано за по-голяма мощност. Около 00:30 часа, по първоначални данни, младежите са били с още по-голяма компания на стадиона на Елин Пелин и след това петимата са решили да пробват мощността на автомобила. Автомобилът е принадлежал на 21-годишния младеж, който е и шофирал", съобщиха от полицията в Елин Пелин, цитирани от БГНЕС.На този етап от полицията не могат да кажат каква е причината за инцидента, тъй като не е имало свидетели на случилото се. Край автомобила е намерен труп на куче и ще се изяснява дали то е станало причина за трагедията. Според свидетели пътуващите в автомобила не са били употребили алкохол.Предстои общината да обяви ден на траур в деня, в който ще бъдат погребани петимата. Има вероятност общинският съвет ще вземе решение да подпомогне семействата на загиналите, като поеме разноските по погребенията.Предстои изясняване на обстоятелствата, довели до тежката пътна злополука. Назначени са експертизи.В продължение на пет часа пътят между Елин Пелин и гара Елин Пелин беше затворен, защото инцидентът се е случил на по-малко от километър от моста над река Лесновска в покрайнините на града и в непосредствена близост до логистичния център на голяма търговска верига.Разследването продължава, като случаят се наблюдава от Софийска окръжна прокуратура. Автомобилът е бил допълнително преправян, за да се движи по-бързо", съобщи за БНР началникът на районното управление на полицията в Елин Пелин Мариета Иванова. Все още не е ясно дали водачът на БМВ-то е карал в нетрезво състояние. 
Анонимен    image

Не мога да разбера. Да пробваш колата си сам, ДОНЯКЪДЕ го разбирам (но не оправдавам), но пълна кола с 5 човека!? Да няма евентуално дрогирани?

Това е вярното. 

Анонимен    image

Абе като ви чета коментарите нямам думи.Почернените семейства ала бала и така нататък....Копеленцето кара с 200 кво мислите ще стане?А пък сега ще реват и ще викат ма що така па що иначе.Пиклата на 16 години била кво търси там ааааааааааа! И какво е правило Вили в 00,30 с четирима муже, какви са тия закони, кой и е позволил да е на вън по това времеееее........ ?!

Загиналата Вили е сираче! Загиналата в зверската катастрофа 16-годишна Вили
е сираче и е била отглеждана от баба си. Това съобщи за БЛИЦ председателят
на Общинския съвет в Елин Пелин Георги Костов.
Останалите младежи - Стилиян, Борислав, Мишо и Иван,
които са на възраст от 18 до 21 г. са деца на известни фамилии в града.

!!!!!!!

Браво на този коментар,но защо ли все анонимни,явно това са хора, които са от там и знаят истината. 

Анонимен    image

Цялата случка е поради липса на сиво вещество. Сивото мозъчно вещество - най-големия дефицит в БГ.

image

потребител:
Искренно се радвам за случката,защото ако не бе се случило сега а по-късно,някой невинен щеше да пострада. Аз не бих искал да съм на пътя на тези ненормалници, а вие?

image

image

На 17.07.2013 Общинският съвет в Елин Пелин ще има извънредна пресконференция. В 16,00 часа съветниците ще заседават за обявяване ден на траур по повод трагичната смърт на петимата младежи. Те ще гласуват и колко средства да отпуснат на семействата на загиналите деца. За това съобщава кметът на община Елин Пелин Галя Георгиева. Ще бъдат опуснати финансови средства за покриване на разходите в този момент. Има практика общините да отпускат еднократна финансова помощ на нуждаещите се и Закона за местно управление и местна администрация позволява това", каза още кметът и обясни, че мястото на катастрофата е на републикански път между гара Елин Пелин и град Елин Пелин. Тя изрази съмнение, че водачът на БМВ-то е карал с несъобразена скорост." 

 

След дъжд качулка!

   В България това не са обикновени катастрофи, а масови самоубийства !   






Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5311929
Постинги: 6085
Коментари: 3244
Гласове: 28821
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930