Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2014 03:04 - ГЛОРИЯ, ПЛАТИХ СИ, ТВОЙ РЕД Е, ОТРОВО!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 3362 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 24.09.2016 06:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


  Не могат другите да са щастливи,
когато са от Глория по красиви,
по млади, интелигентни, мили....
Намеси се в живота и на мойта дъщеря,
която е от нея много по добра,
озлоби я, направи я зверче,
знае, че има също тя дете,
за него ще реве един ден,
както прави с другите и мен.
Звезда била си, но Дунава не е дълбок,
не е акула, а змия е, смок!
image

http://zazz.bg/play:cb784a9a

Aми задържа се с НЕЧИИ ПАРИ И ...

ТИПИЧНА БЪЛГАРКА , НАЛИ? АМИ! image

Само за любов пее, а заряза Загоров, след като я направи звезда, че да отиде при милионера....Сега е самотна, злобна и бясна, с пари, но нещастна и за красивите много опасна!

 
Ще има възмездие, вещице нова,
вече платих си, твой ред е, отрова!

http://www.vbox7.com/play:3d16bc77


 image

Глория потресе мрежата. Фолк певицата ужаси феновете с вида си. Изпълнителката се появи с оскъден тоалет в „Денсинг старс“, който разкриваше доста неприятни подробности от физиката й. Звездата не бе съобразила, че силно изрязаната в кръста рокля, ще разкрие стари белези. Силно изразена вдлъбнатина показа мястото, от което певицата махна реброто си преди години.Гледката доста ужаси феновете, които с ужас наблюдаваха любимката си. Не е тайна, че преди години Глория се подложи на жестока манипулация в името на това да остане слаба. Певицата дори си извади едното ребро, за да постигне идеални пропорции. И въпреки че за пластичните й операции се говори отдавна следата от манипулацията накара мнозина да потръпнат.Певицата категорично отрича да е прибягвала до подобни интервенции и твърди, че дължи фигурата си на спорт, диети и гладуване. Миналата година обаче отново се чу, че изпълнителката си е вадила ребро. Тогава се говореше, че Гло е платила 25 бона, за да се лиши от част от гръдния си кош. Певицата отхвърли твърденията като абсурдни, но мнозина не повярваха. Дали певицата все пак се е подлагала на подобна манипулация или не оставяме ви вие да прецените.

image


ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е ЗАЩО ГЛОРИЯ Е
ТОЛКОВА ЗЛОБНА И ЗАВИСТЛИВА,
ТА ТЯ НЯМА НИЩО ЕСТЕСТВЕНО -
ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ КАТО РОБОТ ЕДИН ЕДИН!

: 0 Коментари: 0 Гласове: 0


image

Шок! Глория криела годините си: Виж колко стара е всъщност!Глория е истинската баба на поп фолка. Кралицата на лекия жанр на музиката се е подмладила с цели осем години. Тя не е на 43, които празнува наскоро, а вече е на солидните 51 години.

image


 За истинската си възраст русенката се издала преди повече от двадесетина години. Тогава, в зората на кариерата си тя дала интервю за едно провинциално радио.

 Глория изобщо не е на 43 години, а удря 51-ия лазарник

 От дума на дума с водещата стигнали и до това коя на колко години е. Журналистката й казала, че е набор 1965. Тогава Глория възкликнала, че и тя също е този набор. „Значи ние с тебе сме връстници”,възкликнала изпълнителката на „Всеки си плаща”.

 Но тогава певицата била още млада и нямала никаква причина да си крие годините.

 По-късно, след като станала част от димитровградската люпилня на чалга звезди, нейния шеф инж. Митко Димитров й казал да си скрие годините и да се направи на по-млада. Глория така и направила.

 Но след това разкритие става ясно, че не Малина и Камелия са най-възрастните в бранша, а първенството за това държи Глория. Затова не те, а тя е вече бабата на поп фолка.

 Въпреки възрастта си поп фолк дивата изглежда перфектно. Тя сразява с тяло и визия дори значително по-млади от нея момичета.

 Звездата не изглежда и за жена на 43 години. Така че няма за какво да се притеснява за възрастта си. Глория има не една или две корекции по тяло и лице, дори се говори че с операция си е махнала две ребра от себе си.

 Но все пак, въпреки скъпата козметика и пластичните операции, възрастта полека-лека започва да й личи от торбичките под очите и бръчките около очите й.

Две Могили Русенско  -кои и какви живеат там,а?
 Покрай Дунав мост шлайфането и още от малка,затова и издържа на месомелачката на Пайнер и си остана мутреса номер едно .След нея е Мара отварачката. От малцинствата ли е,помакиня,албанска циганка ?
 Все тая ,просто не е българка , а и табиетите и са такива.

 Галя Смядовска -Глория е  на 51 години!
 
 Глория се е подмладила с цели 8 години. Тя твърди, че е на 43 години, но е на цели 51 твърдят нейни съграждани. За истинската си възраст Глория се издала преди повече от 20 години, пише столичен ежедневник.
 Преди години-в началото на кариерата си тя приела да даде интервю за провинциално радио. Разприказвали се с водещата, която казала, че е 65 набор. „Я, че ние сме връстници", възкликнала Глория.

image

   Била Кралицата на фолка -но е повече от ясно ,че е кралицата на СКАЛПЕЛА И ЕДНО ХУБАВКО ЦИГАНЧЕ.
 Тогава била съвсем млада и нямала причина да крие годините си. След това, като станала част от Пайнер, Митко Димитров я съветвал да не издава възрастта си, а да се представя за по-млада. Разкритието на възрастта на Глория показва, че Камелия и Малина неправилно са наричани бабите на фолка. Оказва се,че истинската баба е Глория.

  Самата тя изглежда добре не само като за 51-годишна.  Но все пак възрастта й започва да личи от бръчките и торбичките под очите, въпреки качествената козметика и пластични намеси.

 А как пее? Дори сестра и пее по добре от нея,но нямаше тогава такива амбиции и не е такова зло!





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5319736
Постинги: 6086
Коментари: 3244
Гласове: 28832
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930