Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2016 01:37 - ОТГОВАРЯМ НА ПРОВОКИРАЩИ ВЪПРОСИ
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 930 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image

Как изглеждам и кои от снимките ми са актуални това нормален човек като види ще разбере, а другото да го кажа,защото явно не се разбира-Посещавам почти всякакъв род сайтове, защото....
Питайте ДЪРЖАВАТА И ЦЕНЗУРАТА ......А !!!
У НАС ЗАЩО САМО ЗА МЕН ВАЖИ БЛОКИРАНЕ В САЙТОВЕ художествени
ЗА ПОЕЗИЯ И РАЗКАЗИ
ПОВЕЧЕ ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ?!
ТОГАВА КЪДЕ ДА ПИША?
Питам Ви ако бях циганка,туркиня,помакиня...
НО НЕ БЪЛГАРКА,
щеше ли някой да посмее така се държи с мене?!
Ето това неуважение на българите помежду си, а в чужбина да не говорим как си вадим очите се разбра от другите народи и нашите малцинства, и сега гледайте още какво ни чака.

image

КЪДЕ Е ИСТИНАТА?
В НЕТА ПУСКАТ КЛИПОВЕ -УЖАСНИ,
но аз точно ПРЕЧА.....И С НИКА ,
С ГОДИНИТЕ СИ... С КАКВО ЛИ НЕ?!
 СПОКО, НЕ СИ ТЪРСЯ ГАДЖЕ,НЯМАМ И СКАЙП,НЕ ВИ ПРЕЧА ДА СЕ ЗАИГРАВАТЕ,А ЧЕ НИКОЙ НЕ МЕ ЧЕТЕ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОСМИСЛИ, това са трикове на сайтовете . И ТУК СЕ ВИЖДА КАК СИ НАДПИСВАТЕ ПОСЕЩЕНИЯТА с надеждата такива като мене да се отчаят и да избягат,а след това старата Ви песен- пускате чужди преиначени неща
от ваше име като автори?!

Стари номера ,каквито ми правеха и в художествените сайтове преди да ме блокират завинаги.Само за мене блокажите са повече от десет години,аз трябва да съм НАЦИОНАЛНО ОПАСНА И ПАК ПРИСЪДАТА МИ ДА Е ИЗТЕКЛА! РЕЗИЛ,БЪЛГАРИ ?!
Истината е една . Понапълня даден сайт и ме изтрият завинаги, че да могат да пускат след това моите стихове и разкази от тяхно име и мен да ме няма там , да не мога да ги съдя ли? Това е простотия! Съди ли се простак ?!

image

Последно.
Всички знаят,
че когато едно стихо или разказ, или снимка се качи в интернета ,то вече е ОБЩО,така че не всичко качвам за сведение най вече на преводачите на разкази. Затова избягвам да пускам разказите си по сайтове.Стиховете по няма как да се крадат,моята рима не им уйдисва, не се превежда,само темата може да се вземе,идеята или заглавието.Но и темите си подбирам ,
като мой печат да са.
Има една уж поетеса Дела Раи WONDER тя например има над 30 стихосбирки с превод чужди стихове обработени така да го кажа,но адски личи от който разбира. Там просто всичко е без никакъв смисъл и всичко е разхвърляно....Но си плаща жената,бабата.Има и други такива българки поетеси в чужбина,като dakota и не само тя.Някъде не пишат дори точки и пишат само с малки букви,няма заглавия и.т.н. Нали с нещо трябва да направят впечатление дори да е нещото изкривено изкълчено....!
И най интересното и безочливото . Точно творците от малцинствата се бият в гърдите с нашите национални герои, с "българските" си творби, а повечето не могат да пишат на кирилица и не искат, но нашите ги толерират?! Та тези от малцинствата творци наречени пишат за героите ни, кръщават си децата,градове,села ..на българи герои  от миналото ни,както например до Хитрино това село Панайот Волово Шуменско пък пълно с турци . Ами като не можем да уважаваме и да ценим от завист ли от злоба ли нашите братя българи и сестри нека ни мачкат шалварите та вече и Арабите!

Шалварите ги носят вече и българките не само циганките и туркините. И де да бе само това, "българи".

image

Лека вечер!
Мисля че бях ясна и когато ми се забранява тук някой мой пост,блокирва ми се профила,достъпа до него не само за самата мен и.т.подобни игрички, гавра с мен българката ПОМИСЛЕТЕ ДАЛИ НАВЪН да речем БИХА ГО ЗАБРАНИЛИ НА МЕН БЪЛГАРКАТА, ДОРИ КАТО КЛИП. Всеки сайт си има правата,но когато САЙТА излезе от ОБЩОТО КОРИТО, а?! Какво му се случва? А?!

image

А.Х.Т.
sekirata cekupama



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5311237
Постинги: 6085
Коментари: 3244
Гласове: 28820
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930