Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2019 22:08 - ЕДИН ЖИВОТ, ЕДНА СЪДБА, НО СИ ОСТАВА ЖИВА ТЯ!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 135 Коментари: 0 Гласове:
2



Лидия,Годините са си години,
никой от тях не може да избяга,
но русото тъй ти отива,
че бялото от косите твои бяга!
Ужасен климат там е,знам,
изсушава кожата,сърцата
дишат учестено, в плам
гори душата ти сърцата!
Там сиянията са тъй красиви,
смърт вещаят, носят болест,
с мечти разбити и ронливи
потъна ти във скръб и горест!
Почивай в мир!

стихове и клип А.Х.Т. sekirata cekupama
https://www.vbox7.com/play:600aef4d23

 

 

А беше силна,много силна жена,характер от класа!  
Lidis Sirkavaara -вече я няма,за да ги има враговете и ,които са толкова слаби,чемогат да мразят и да завиждат,да правят мизериисамо на една болна и изстрадала жена,на една истинска майка и вярна съпруга,подиграна съпруга от бащата на децата си. Подиграна от роднини,снахи,брат....та ив интернета....?!!!!!



Не...........Не искам да повярвам, Не искам!
Вие знаете ли в какви условия живееше тя там,с какви "хора" живееше,а изхранваше много котки. Колко операции е претърпяла и за всичко са виновни тези от България ,най вече роднините и  начело със сестра и,която я измъкна там.Преживяла страшно нещо в България нямаше избор, замина там при сестра си. Климатът там е ужасен!Боже,миличката,тя наистина ме обичаше истински според нейните виждания и разбирания.Щяхме да се видим това лято ,тя искаше да се върне в България,да се махне от там,о,Господи ,ако е вярно това което прочетох на вде места -ПРИБАГАМ ГИ ТУК,ако е вярно това НЕ ВЯРВАМ ДА Е СЛУЧАЙНО,НЕ НЕ Е СЛУЧАЙНО -наистина търсеха тъпият котарак-най хубавият и от всичките и котки и ловеха риба та и за тях си НО, НЕ ,НЕ ,НЕ  НЕ ВЯРВАМ!НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ ЕСЛУЧАЙНОСТ !
НЕ МОГА. Там е пълно с гладни и престъпниците мигранти! Какво вършат само ако знаете,ЧАКАЙТЕ И  У НАС ДА ЗАПОЧНАТ. НЕ . АКО Е СТАНАЛО НЕ Е СЛУЧАЙНО!
Пък ти wonder  Дела Рай цъфтиш с парите си  и връзките си за сметка  И на нея,на един унищожен живот на една СУПЕР ПРЯМА И ИСТИННА ЖЕНА УНИЩОЖЕНА В ЧУЖБИНА.
Защо българските проститутки в чужбина ,които ходят на работа там,та  и гледачки  и тем подобни не им се случва това,защо се случва на СЕМЕЙНА ЖЕНА БЪЛГАРКА-ИСТИНСКА,КОЯТО Е ИЗПАДНАЛА В СТРЕС СЛЕД СЛУЧИЛОТО И СЕ У НАС И ЗАБЯГВА ЧАК ТАМ ПОЧТИ ДО ПОЛЮСА УЖ ПРИ СЕСТРА СИ , А И СИНЪТ И -ТОЙ КАКВО НАПРАВИ И ТОЙ ЗА МАЙКА СИ?! ЗАЩО ,ГОСПОДИ!

ЩЕ направя това което и обещах! Тя щеше да го направи ,тя умееше да говори, да пише статии с чувство ,с патос, а не умрели изречения ,като тукашните  няколко дето я ИЗЯДОХА! Но имена ще пускам,когато получи истнски доказателства за случилото се с жената,която НАЙ ЦЕНЯХ В ИНТЕРНЕТА НИ. Толкова исках да я видя, да и помогна да се откъсне от там,където умираше.А там имаше син и сестра,не е доказано,но БЪЛГАРИ,за мене те не са ЧОВЕЦИ имайки впредвид това което знам от нея.
Иначе по принцип всички си имаме грехове.
Изглежда криеха от нея болестта и ,тя споделяше,че се съмнява ,като гледа синът си как плакал на рожденният и ден,когато я обсипали със злато най вече-пръстени,обици-тя обичаше дрънкулките.Не вървам на приятелката на синът и-лекарката,както и на свекърва и ,която е ДЕМОН.Много и се насъбра на Лидия и всичко слагаше на сърце,дълбоко, а и климатът и видя сметката ,както и тамошната атмосфера и отношения към нея,дори от най близките и.
ще бъде обичана истински горе на небето,защото на Земята хората и отнеха ,не и дадоха тази любов,която широко скроеното и сърце раздаваше,доста често възмутена -бясна в безсилието си да бъде разбрана!Ноне ставаше,така и мене тук малко хораме разбират,но то до време....

В онази нощ, когато разбрах  от тогава не съм на себе си,само плача и сега като се сетя....защо ли ,все пак не съм я виждала никога освен на снимка и в интернета,но съм говорила,а тя говореше прекрасно-много истинно,борчески,е,римите не ги правеше както трябва,но имаше голяма болка в нея от това което са направили и правеха с нея,подобно на дъщеря ми .Не всеки има силата да се справи в ужасите и предателите в този скапан живот-за лошите добър.Аз съм била лоша,ще ме заплашва апостолоф тук,а той да не  е цвете,защо такива само полудяват, а другите умират и то по такива начини,доста мистериозни,престъпни?!

Ето какво имах впредвид,изпратено ми,досега-

Вчера вечерта се е обадила полицията на сина й да му каже, че са и намерили тялото в реката... ;((( Един месец бяха в неизвестност със мъжа й, който обаче все още го няма... Пуснаха ги за национално издирване, като по-късно ще се опитам да ти пратя линк... нарочно не съм казвал, защото знаеш какво и беше отношението към много от блогерите - но на теб ти казвам, защото тебе те обичаше много, а и децата й нямат нищо против да се знае в блога и ако все пак прецениш можеш да пуснеш някакъв постинг в нейна памет.....

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016041921440927_uu.shtml

БОЖЕ,ИМАЙ МИЛОСТ,НАПРАВИ НЕЩО.....
Тя бе жестоко ранена , 
точно както мене и дъщеря ми,
фатално ранена, но истинска, истинна!
Просто не издръжа,
сега чакат мене и семейството ми,
Господи,ТАКА ЛИ СТАВАЛИ НЕЩАТА?!
Господи,ти, Дявола ли си?!


Poliisi pyytдд havaintoja: 60-vuotias pariskunta ollut vajaa kaksi viikkoa kateissa Siikajoella

 

Tiistai 19.4.2016 klo 11.23 (pдivitetty klo 12.45)

Двама останали във вилата -60-годишен двойка е в неизвестност в продължение на почти две седмици Siikajoki.
Полицията подозира, че двойката е наводнена в леда в момента на напускане дома. Фото Siikajoki зимните наводнения през декември 2013 година.
Полицията подозира, че двойката е наводнен леда в момента на напускане. Фото Siikajoki зимните наводнения през декември 2013 г. (ARI Kettunen)

Полицията разследва 60-годишната жена на мъжа и изчезването им в река Бяла риба. Полицията получила информация, че двамата са живели в двойката е загубила село Paavola по посока на вилата където живеели на 10-то число на месец април.

Главен инспектор Hannu Mensonen казва Iltalehti че двойката очевидно е изчезнала в продължение на няколко дни, преди полицията да получи информацията.

Роднините са забелязали, и търсения са започнали веднага. Двойката на живеели сами до реката. В момента, няма индикация, че няма да има причина да се съмняват в престъпление, казва Mensonen.

Двойката все още липсва.

Полицейските разследвания разкриха, че двойката търсели котката...
 kiivennyttд от другата страна на реката. Mensonen казва, че 60-годишната  имала няколко котки.

Полицейските данни показват, че двойката е пътувал по леда до другата страна на реката.

Полицията го следва да бъдат възможни, че двойката е наводнена в леда в момента на напускане дома където са живеели във вила до реката. Полицията търси двойката, наред с другото, чрез редица полицейски кучета. Според полицията, признаци силно предполагат, че двойката са наводнени,потопени,удавени....

Полицията търси друга информация липсваща за двойката. Съображения могат да се свържат с центъра за спешни повиквания 112, или полицейско управление на Oulu Raahe на повикване телефонен номер 029 546 5161.

Липсващите характеристики:

Мъж: Дължина 170-175 см, тънка конструкция, кафяв доста дълга коса, брада

Жена: Дължина 155-160 см, нормално стъбло, руса коса, кожата на лицето е зле, обеци
Тина Саари

О,боже,спрете се тук най сетне С ТАЗИ ЗЛОБА  И ЗАВИСТ,
А МЕНЕ  И НЕЯ ОБВИНЯВАХТЕ-
ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ, ЗАЩО ТОГАВА, ЗАЩО?
Там на оня свят не се помни как и колко си живял.
ВЕЛИКИТЕ ЛИЧНОСТИ ЖИВЕЕЩИ ВЕКОВЕ  И ДОСЕГА
СА МАЛКО, НИ ЕНЕ СМЕ ОТ ТЯХ, НИТО тъпите Ви скалъпвани стихосбирки!

"Живот ли бе да го опишеш,
разровиш ли го ще мирише 
и ще горчи като отрова".

Боли ме,много,дори дъщеря ми си говореше с нея.
Не искам , не мога да повярвам!

ЛИДИЯ,ЗАЩО ТАКА ЛЕСНО СЕ ПРЕДАДЕ?

https://www.youtube.com/watch?v=09XW6cwPyKk

https://www.youtube.com/watch?v=gGa29n0VzU0


image

 


Северното сияние озари небето над Финландия на 09.11.2017

 


image

  https://www.youtube.com/watch?v=gGa29n0VzU0

image








Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5314810
Постинги: 6086
Коментари: 3244
Гласове: 28828
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930