Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2023 20:33 - РЕЧТА НА ПУТИН...медийно затъмнение у нас под диригентската палка на Американското посолство
Автор: sekirata Категория: Политика   
Прочетен: 2044 Коментари: 2 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 След последните конституционни промени 70-годишният Путин може да остане на власт до 2036 г.Путин е убеден и го е казал, че без ядрено оръжие ако се наложи ще срази враговете на Русия.

Господ здраве да му дава още дълги години! ,,Защото кой народ, сроден с българския по реч, не прие неговите писания, неговите учения, труда и потта на този, който вместо с нозе да разнася евангелската проповед, си служеше с ръка и вместо с апостолски мрежи –с перо? И така извличаше от дълбочината на невежеството спасяемите. И на тях стана учител, по благочестие.“ - Григорий Цамблак Григорий е българин по рождение, както и предшествениците му в Киев - ЙоанI(1004 –1038 г.) и КиприанЦамблак(1376-1406 г.), на който той е племенник. Григорий Цамблак нарича Киприан „брат на нашия отец“ в похвалното си надгробно слово за митрополит Киприан, произнесено на гроба му в Успенският Събор, главният Православен и първият каменен Храм в Кремълския комплекс на Москва, построен през 15 в.. В него са ръкоположени всички Руски Царе след това . Словото е написано в Киев през 1409 г. Но в него се имат предвид духовните връзки между Киприан и Патриарх Евтимий Търновски, общия „отец“ на всички български монаси. Бог вижда и съди вярно!

image


Речта на Путин: Обвини Украйна и Запада за началото на войната, Русия излиза от договора "Нов СТАРТ"
Идва ли краят на войната в Украйна,какво означава речта на Путин.

https://bnt.bg/news/rechta-na-putin-pred-federalnoto-sabranie-na-rusiya-komentar-na-mark-voyajar-v338631-315314news.html

Според мен-много е умен и хитър ,никой не се досещя какво е намислил...Договорът не включва третата ядрена сила в света-Китай.

Путин подчерта ,че САЩ и НАТО с "гордост признават своята измяна"-Русия трябва да е готова да тества свои оръжия.САЩ печелят много от войната,независимо къде ,затова и правят войни.Военната им индустрия  трупа печалби от бойното поле  И в Украйна....САЩ.....ДО ПОСЛЕДНИЯТ АФГАНИСТАНЕЦ, А ДАЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТИ  ДО ПОСЛЕДНИЯТ УКРАИНЕЦ....




Мое мнение-САЩ, НАТО, ЗАПАДА ....рано или късно ще се сринат ,БОГ ГЛЕДА, БАВИ НЕ ЗАБРАВЯ.




ПОЛИТИКАРУСКА ФЕДЕРАЦИЯ "Военна пропаганда": какво каза Путин в речта си? 21.02.202321 февруари 2023

Русия преустановява участието си в договора "Нов СТАРТ" за контрол на ядрените оръжия, обяви Владимир Путин. В обръщението си към нацията той отново обвини Запада за войната в Украйна.
Русия е невъзможно да бъде победена на бойното поле, но и няма да е първата, която ще използва ядрено оръжие. Това обяви руският президент Владимир Путин по време на традиционното си годишно послание към двете камари на парламента - Държавната дума и Съвета на федерацията.

https://p.dw.com/p/4NmvS  

Русия преустановява участието си в договора "Нов СТАРТ" за контрол на ядрените оръжия. Това съобщи руският президент Владимир Путин в годишното си обръщение към нацията. Путин каза, че Русия трябва да е готова да поднови тестовете на ядрени оръжия, ако Вашингтон направи същото. 

Какво каза Путин за войната в Украйна?

Путин повтори добре познатите оправдания на Кремъл за започването на войната в Украйна, която Москва описва като "специална военна операция". Той заяви, че Русия се сражава, за да "освободи" хората там, а украинците били "заложници на собствения си режим". Путин отново обвини Запада за конфликта: "Отговорността за разпалването на украинския конфликт, за неговата ескалация, за броя на жертвите... е изцяло на западните елити". Западът отдавна отрича твърденията на Путин и поддържа позицията, че войната на Русия срещу Украйна е "непровокирана".

Роман Гончаренко от руската редакция на ДВ коментира, че "Владимир Путин е известен с това, че смесва фактите с измислици". Посланието на Путин в речта му беше, че Западът е "започнал тази война", а Русия използва сила само за да я спре, "което, разбира се, е лъжа", подчерта Гончеренко. Путин се опитва да мобилизира руснаците за "антизападен кръстоносен поход" не само като обвинява Запада, че е започнал конфликта, но и като изказва твърдения като "педофилията е нещо нормално на Запад", добави Гончаренко. 

Без директни ядрени заплахи, но с намеци за такива

Главният международен редактор на ДВ Ричард Уолкър заяви, че речта на Путин е била до голяма степен "военна пропаганда", като допълни, че твърденията за педофилията на Запад са "смехотворни".  

Уокър каза още, че подобни послания имат за цел да накарат руснаците да възприемат Запада като стратегическа, морална и културна заплаха за страната им.  

Въпреки че в речта си Путин не отправи директни ядрени заплахи, е имало съответния "намек", каза Уокър. Путин "каза, че става въпрос за самото съществуване на руската държава. А според руските ядрени правила те биха използвали ядрени оръжия само ако е застрашено самото съществуване на държавата."
https://www.youtube.com/watch?v=3KHPj7I3xqw

Първата подобна реч от 2021 година насам

Това е 18-ата подобна реч на Путин пред Федералното събрание на Русия, която има за цел да очертае състоянието и перспективите на страната. Последната му реч беше през април 2021 г., преди Русия да нахлуе в Украйна. 

Очакваше се речта във вторник да зададе тона за президентските избори в Русия, които ще се проведат след малко повече от година. След последните конституционни промени 70-годишният Путин може да остане на власт до 2036 г.

ЕК

 

Как

https://www.youtube.com/watch?v=zK0H3KvEmVI
Експлозивната рач на Путин която медиите скриха.Урок по история за света.

А БАЙДЪН ДОРИ НЕ ЧАТНА КАКВО КАЗА ПУТИН.

https://bg-voice.com/%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D1%8A%D0%BD-%D0%B2-%D0%BA%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%B4%D0%BE-%D1%80%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%83/

ЕКСПЛОЗИВ
ЗАЩО НИ ТРЯБВАШЕ нато, ес..ха сега чакайте , българи,МИХАЛЯ!








Гласувай:
13



1. sekirata - според някои сащ,нато и ес били най-силните..ха ,ха ха.....
22.02.2023 21:09
я хубавичко огледайте световната карта

НАЛИ АСАНЧОВЦИ НЕ СА АУТ, А И ДОБРЕ ПЛАЩАТ НА ШПИОНИТЕ СИ
АМИ американците имат опит в нагласени изборни резултати така че нищо чудно и тук да осквернят нашите избори за пореден път както и референдум ако изобщо го допуснат,а турците и ромите се кефят и помагат за гибелта на България

Как не ви е срам за "стотинки" да се излагате по сайтовете!!!!!!!!!!!Чест, доблест..нямате!


dobrodan написа:
За кои точно става дума?
И айде стига се възраждахме вече триста години. Костя е аут отвсякъде :).


според някои
сащ,нато и ес били най-силните..ха ,ха ха.....
я огледайте световната карта
цитирай
2. sekirata - gardener- трол!!!!!!!!!!
22.02.2023 21:29
sekirata - аз не съм соросоид нито джендър, не си служа и в нета с разни техники да налагам своето както вие правите

вие агресорите -нато инструмента на Америка и ес

не съм и индийка

знаете и съм го доказала ,

истинска българка съм, а не подлога,

а сега ме изтрийте пак,

за мен сте шпионин




Име:Gardener Tuinman
Пол:мъж
Град:Хисаря
Професия:marquis
Интереси:Sha`are gan Eden


И ПАК МИСИРКАТА РЕВАЛА ОТ МЕНЕ ОТ ПОСТА МИ ЗА МУХАТА-
Последни 20 регистрирани посетителя

10:15 - blogbg
08:42 - rosiela
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5315674
Постинги: 6086
Коментари: 3244
Гласове: 28829
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930