Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2017 17:32 - Казах ли Ви,че Хилъри Клинтън гледа като ястреб,ами не,типичен лешояд е!
Автор: sekirata Категория: Поезия   
Прочетен: 839 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Ето я-хубостницата,
ястребицата,лешоядката,психопатката!

При всички американски президенти са умирали техни близки, познати или партньори, но не са предизвиквали масова психоза и подозрения за убийства, режисирани инциденти, подтикване към самоубийства, както се случи със семейство Клинтън.

Уикилийкс търси диска с писмата на Хилъри Клинтънн.

„Уикилийкс“ обяви награда от 20 000 долара за сведения около изчезването на твърдия диск с информация от електронната кореспонденция на Хилъри Клинтън.  Дискът бе съхраняван в Управлението за национални архиви и документация на САЩ, но на 24 март 2016 г. изчезна. Само въз основа на този диск, на Хилъри Клинтън може да бъде повдигнато обвинение за престъпление по служба

Припомняме, че Уикилийкс обяви награда в размер на 25 000 долара за информация и около убийството на Сет Конрад Рич – високопоставен сътрудник  на Демократическата партия, свързан с президентската кампания на Клинтън.

През май 2016 г. става известно, че по време на мандата си като шеф на Държавния департамент, Клинтън е нарушила федерален закон, като е използвала лична електронна поща и сървър за служебна кореспонденция. По закон писмата на Държавния секретар трябва да се съхраняват в архива на Държавния департамент и Клинтън е спазила изискването, но е предала само част от писмата. Хакерският взлом разкрива, че една част от тях     представляват класифицирана информация. Клинтън е поддържала кореспонденция с бившия съветник на Бил Клинтън, Сидни Блументал, с бившия президент Джордж У. Буш и бившия държавен секретар Колин Пауъл.

Хакерът, който бе уличен за проникване в пощата на Клинът, е румънският гражданин Марсел Лазар Лехел, с псевдоним Guchchifer.

Гуччифер сам се разконспирира като на 4 май 2016 г. даде интервю за FoxNews и NBC, в което разказа как през 2013 г.  е успял да взломи сървъра на Хилъри Клинтън, задно с мейлите и на други високопоставени американци.  Лехел ужаси американските политици, обявявайки, че без особени усилия е проникнал в личната поща на Клинтън, тъй като е нямала никаква защита, и компрометиране на мейла би могъл да постигне всеки.

44-годишният Марсел Лазар Лехел бе екстрадиран в Съединените щати, след като американските разузнавателни служби му повдигнаха обвинение за  хакерство на пощенските кутии на американски политици, включително Клинтън. Преди да бъде екстрадиран,  Лехел излежаваше осемгодишна присъда за аналогични компютърни престъпления – проникване в електронните кутии на видни румънски чиновници и политици. В САЩ той получи присъда от четири години затвор.

На 5 юли директорът на ФБР Джеймс Коми заяви, че не са успели да намерят преки доказателства, че Държавният секретар Клинтън и нейните подчинени са планирали да нарушат закона за класифицирана информация,  предоставяйки я на трети лица. Но Коми наблегна, че хакерската атака е дело на врагове на САЩ, че Гуччифер е направил опит да прикрие следите си през прокси сървар, разположен в Русия. Коми обяви още, че Гуччифер е единственият, който може да предостави информация по въпроса.

До подобни разкрития не се стигна, тъй като до медиите изтече информация, че Лехел се е самоубил в килията си в затвора във Вирджиния. Медиите съобщиха, че самоубийството съвпада по време с препоръката на ФБР да не се възбужда углавно дело срещу кандидата за президент Хилъри Клинтън.

След натиск от страна на гражданското общество, директорът на затвора заяви, че Марсел е жив и излежава присъдата си.

Власт и смърт! Тъмната страна на сем.Клинтън

 

image

Ройтерс разпространи информация на американското разузнаване, че руският президент Владимир Путин е разпоредил „кампания за оказване на въздействие“ върху президентските избори в САЩ. Целта била да се подкопае демократичният процес и да бъде очернен кандидатът на Демократическата партия Хилари Клинтън. Тръмп отби обвиненията  с пост в Туитър. Ако не беше го направил, щеше да запише на сметката на Републиканската партия огромна черна точка.

Имената на Клинтънови от десетилетия се свързват с корупция, покровителство на наркодилъри, близки отношения с хора от криминалния свят и с мистериозната смърт на хора, с които са имали преки или косвени отношения. И основната заслуга тези факти да придобият широка публичност е на членове и симпатизанти на Републиканската партия.

След мистериозната смърт на млади хора в хода на кампанията на Хилъри през 2016 г., американски журналисти, анализатори, блогъри и публика започнаха за пореден път да изравят от миналото десетки мистериозни смърти, свързани с Клинтънови, като цифрата варира от  33, 50 до 83. Достатъчна бройка за собствен гробищен парк, продажба на правата за телевизионни хоръри и трилъри. Книгите вече са написани.

Поддръжниците на семейство Клинтън определят обвиненията като градски легенди, привеждат своите аргументи, една част от които са състоятелни. Но нито те, нито Клинтънови са дали отговор на въпроса: защо им се приписва съпричастност и личен интерес от смъртта на приятели, бизнес партньори и служители?  През мандатите на всички американски президенти са умирали техни близки и познат, но не се е стигало  до такава масова психоза и подозрения за убийства, режисирани инциденти, подтикване към самоубийства.

Така се стигна до Анти Клинтън истерията, чийто пик беше през изборната 2016 година. От медийните публикации стана видно, че симпатията и антипатията към Бил и Хилъри са обвързани с предполагаемите убийства. Политическите им компетентности почти не се  коментираха  даже от техните поддръжници. Клинтънови продължават да  са интересни на американците със скандалите около себе си и мистериозните смърти , отколкото с политическата им дейност, което доведе до очаквания крах на Хилъри в сблъсъка й с Тръмп.

Смъртта на последния Кенеди също е записана на сметката на Клинтън с аргумента, че един Кенеди би попречил на Бил да спечели втора номинация за Белия дом във вътрешните избори на Демократическата партия.

image

Смъртта на Антонин Скалиа – член на Върховния съд на САЩ и член на Републиканската партия,  който почина на 13 февруари 2016 г.,   се смята за силно подозрителна. Последните инициативи на Скалиа са свързани с опитите му да прокара през Сената решение за арест на Хилъри Клинтън заради корупция в особено големи размери. Скалиа почина в ранчото Cibolo Creek. Собственикът го открива в леглото, с натрупани възглавници върху лицето. Въпреки съмнителните обстоятелства около смъртта му, аутопсия не е направена и тялото е балсамирано веднага.

Публикациите на тази тема са хиляди и вървят от години. И след като през април 2015 г.  Хилъри обяви, че ще се бори за президентския пост, се възобновиха и персоналните атаки към нея. Тогава „руска следа” нямаше. Мнозина заподозряха републиканците, като реванш за смъртта на Скалиа. Путин се превърна в основния заподозрян едва след 22 юли 2016 г., когато Уикилийкс пусна 19,252 имейли и 8,034 приложени документи, доказващи, че ръководството на ДП лансира приоритетно кандидатурата на Хилъри Клинтън за сметка на Сандърс.

Течът на документи  издаваше преди всичко вътрешнопартийни колизии, стигнали до ръба на разпад.  Вместо да разбият веднъж завинаги  журналистически твърдения, че Демократическата партия е „гнездо на престъпници”, те потърсиха спасение в тезата за външния враг.  Обвинението само подтикна независими американски и британски медии  да припомнят отново и отново смъртта на високопоставени служители по време на мандатите на демократите Бил Клинтън и Барак Обама. Общото впечатление е, че и двамата са оцапали  ръцете си, но Бил Клинтън все още държи палмата на първенството.

imageКогато Бил срещна Хилъри

Бил Клинтън – 42-ри президент на САЩ, управлявал от 20 януари 1993 г. до 20 януари 2001 г.

Започва придвижването си  към Белия дом като университетски преподавател по право в щата Арканзас през 1974 година. Една година по-късно сключва брак с Хилъри. През 1976 г. е избран за главен прокурор на щата, а през 1978 година – за губернатор. По същото време избухва и  аферата „Уайтуотър”. Делото обхваща периода, когато Бил Клинт е губернатор на Арканзас, а Хилъри – партньор във влиятелна адвокатска кантора. Тогава семейство Клинтън заедно с друга семейна двойка –  професионалният измамник Джим Макдугъл и съпругата му Сюзън, учредяват фирма за недвижими имоти /строеж и продажба на жилища/. Малко по-късно фирмата фалира и семейство Клинтън губи близо 40 хиляди долара, като завлича и много клиенти.

През 1996 г. прокурор Кенет Стар /член на Републиканската партия/ изрови историята и успя да вкара в затвора за 3 години Джим Макдугъл,  а жена му за две.

Любопитното е, че семейство Клинтън пледират, че са измамени от Макдугъл, но в същото време адвокатската кантора на Хилъри Клинтън се заема с неговата защита.

Кенет Стар не успява да докаже, че Бил Клинтън умишлено е скрил информация за участието си в аферата „Уайтуотър”, когато се кандидатира за първия си президентски мандат, но с аферата „Люински” доведе делото до импийчмънт.

Стар разследваше Бил Клинтън и за аферите Файлгейт и Травългейт, без да постигне осъдителни присъди.  Но въпросните факти подсказват, че масивът от данни за предполагаеми престъпления на фамилия Клинтън, е в архива на Републиканската партия, преди още Путин да се превърне във враг №1 на Демократическата партия и нейния последен президент – Барак Обама.

imageИнфаркт или…?!

На 14 април 1997 година Джим Макдугъл /57 години/ получава осъдителна присъда, която е намалена заради сключено споразумение за съдействие на разследването.

На 8 март 1998 година умира от сърдечен удар в затвора във Форт Уърт, Тексас. От затворническата документация става известно, че Макдугъл се е оплаквал от виене на свят и болки, но лекарят на затвора е отсрочил прегледа с мотив, че има други планирани прегледи. Покойният е настоявал да му вземат поне урина за изследване, но и това е отказано. Въпреки пъшканията му и призивите за помощ от килията, лекар се появява едва след смъртта му. Колкото да я констатира.

Смъртта на Макдугъл идва в подходящото време. Скандалът с Моника Люински не слиза от челните новини на медиите. На 26 януари Клинтън дава пресконференция в Белия дом и напълно отрича сексуалните си взаимоотношения с Моника Люински. Хилъри излиза в негова защита, като заявява открито, че съпругът й е жертва на коварен план на десницата, тоест Републиканската партия. След 21-дневен процес в Сената, Клинтън е освободен от всички обвинения, включително за лъжесвидетелство и възпрепятстване на правосъдието, въпреки че сексуалният контакт е доказан.

През 2002 година са снети всички обвинения  към семейство Клинтън и за аферата „Уайтуотър”, което дава възможност на Хилъри да се кандидатира за сенатор от щата Ню Йорк още през същата година.

Скандалът с Моника Люински изтласква на заден план скоропостижната смърт на Макдугъл, но Кенет Стар започва да разследва смъртта и на други приближени на семейство Клинтън. Разследванията му попадат в медиите, стават достояние на всички американци, и много журналисти започват собствени разследвания.

 

imageВместо оставка-самоубийство

 Винс Фостър, приятел и сътрудник на сем. Клинтън, се самоуби на 48-годишна възраст.

Фостър е съветник на президента Клинтън през първата половина на първия му мандат. Преди да бъде назначен в Белия дом работи  в адвокатско дружество в Араканзас, в което Хилъри Клинтън е негов партньор. Фостър  познава отлично финансовите дела на Клинтънови. Призован е да свидетелства пред Конгреса за документи, които семейство Клинтън отказва да предаде във връзка с аферата „Уайтуотър”.

Официалната версия за смъртта му е самоубийство, вследствие депресия. Не успял да се адаптира към новата си работа и на 20 юли 1993 г. се самоубил  с изстрел в устата.

На 13 юли вечеря със съпругата си, изглежда рухнал психически, започва да плаче и споделя намерението си да подаде оставка. За самоубийство не намеква, освен за желанието си да се върне към адвокатската практика. И все пак се самоубива.

Около неговата смърт продължават да се тиражират различни версии, като една от тях свързва Хилъри и Винс в тайна любовна връзка, която случайно е станала известна на Бил. Предположенията се базират на снимки от погребението на Фостър, изследвани от редица психолози. Твърди се, че на снимките Хилъри изглежда едновременно гузна и объркана, а Бил – покрусен, наранен и обиден. От тези снимки тръгва и твърдението, че Хилъри е патологичен лъжец.

image

Според свидетелски показания, Фостър е бил унижен от Хилъри в присъствието на други хора, като го е обвинила за всички проблеми на семейство Клинтън. Това се случва няколко дни преди смъртта му. Присъствалите на разговора казват, че тогава Фостър изглеждал напълно смачкан, което го е подтикнало към решението да се самоубие.

Без обяснение остава въпросът защо не се е самоубил в дома си, а в закътана алея в един от парковете на Вашингтон. Има предположения за  тайна среща с някого, която е приключила с убийство или самоубийство.

image

Човекът, открил тялото, твърди, че в ръката на мъртвия не е имало пистолет. Не е имало и кръв по ръцете му. Няколко дни по-късно сътрудник на Белия дом влиза в кабинета на Фостър и обявява, че е намерил предсмъртно писмо в портфейла му, разкъсано на няколко части. Възникват съмнения, че става въпрос за фалшификат, което е доказано години по-късно от бившия директор на ЦРУ –  Уилям Колби, който също умира при загадъчни обстоятелства три години след Винс Фостър. И то седмица преди да оповести пред по-широка публика собствените си разследвания.

Много по-късно идва признанието, че не е имало предсмъртно писмо, а наброски за оставка, с мотиви за подаването й. А в Националния архив е открит доклад, подписан от д-р Доналд Хет, според който огнестрелната рана е нанесена в областта на врата.

Според друга записка на ФБР, смъртта на Фостър е датирана един ден след намирането на трупа. Причините не се посочват. Любителите на конспирациите обясняват несъответствията  с опит на високопоставен служител да прокара по-късна дата, тъй като заподозрени лица за съпричастност към смъртта му, не са имали алиби за деня на самоубийството.

image

Списък с някои от предполагаемите жертви на сем. Клинтън

Самоубийството на Винс Фостър стана отново актуално  през лятото на 2016 година, в разгара на вътрешнопартийните битки за президентска номинация.

Тогава е установено, че в Националния архив липсват доста доклади на ФБР по инцидента.

Daily mail съобщи, че на заявление от разследващ журналист да му бъдат предоставени  всички документи от разпити и интервюта на Хилъри Клинтън по случая, е отговорено, че такива липсват.  Изданието припомня, че това не е първият случай на изчезване на документи, свързани със семейство Клинтън. През март 2009 г. е установено, че в архива липсва твърд диск, съдържащ поверителни документи от времето, когато Бил е в Белия дом.

Наскоро „Уикилийкс“ обяви награда от 20 000 долара за сведения около изчезването на твърдия диск с информация  и от електронната кореспонденция на Хилъри Клинтън.  Дискът бе съхраняван в Управлението за национални архиви и документация на САЩ, но на 24 март 2016 г. изчезна.

КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!
ОЧИТЕ СА ОГЛЕДАЛО НА ДУШАТА,загледайте се в очите на Хилъри Клинтън,та и на нашите управници-ВСИЧКО ТАМ Е, КАТО ВЪВ ФИЛМ,КРИМИНАЛЕН ФИЛМ.

Позволих си и аз да прочета тук там нещичко и както оня трол тук ,който ме гони и по другите сайтове и ми писка, че и аз дори, и аз съм имала право на мнение?
!

17:59 - ХМ!
от: ivowolf За постинг: "Борисов крие истината за Хитрино"....в-к "Златна възраст"
ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ,ТА И ТИ!


Та коя съм аз, та даже и Аз?!
Той като е хакер с десетки тролове
и админите го търпят да не е БОГ я!




Гласувай:
5



1. sekirata - Всички знаем и сме виждали Хилъри Клинтън
09.01.2017 19:39
Всички знаем и сме виждали Хилъри Клинтън
Що за поглед,що за характер,що за агресия ,злоба и стръвнишко има в нея. Гледали сме я и на синия екран,макар че тя обича не случайно в червено да се облича.Защо тази свирепа жена е на една линия с Обамаи то са действали досега та да сме на този хал дори и ние българите.

Кажете ми защо Обама бърза и настанява танкове,войски в Европа както и където му скефне,но на желанията на другите държави особено Русия не разрешава.С какво право Америка идва от зад Океана и се рови навсякъде -арабски страни и балканите,европа....с какво право и начело досега беше Хилъри и и чернилката Обама?! ЗАЩО СА УБЕДЕНИ ТЕЗИ ДВАМАТА МАФИОТИ,ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА ПУСНЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ,ТА И БОМБА И ТО НАЙ НАПРЕД У ТЯХ -ЗАД ОКЕАНА,А НЕ КАКТО ТЕ ИСКАТ В ЕВРОПА?
Нали двете войни Америка ги направи,но не от нейна територия,сега няма да и се позволи пак да се избиват народите и се унищожават чужди земи,аАмерика да си тупа топката,няма да и се позволи дори с риск СВЕТОВНА УНИЩОЖИТЕЛНА ВОЙНА-УБЕДЕНА СЪМ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5314492
Постинги: 6086
Коментари: 3244
Гласове: 28828
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930